Мнениеот batceko » 01 мар 2014 15:08
... що си мисля , че проблема не е в треньора .... кои бяха треньорите на Лудогорец - Петев и сега Стоев ... повечето от нас не ги бяха чували преди това ... все си мисля , че първо е въпрос на селекция и на второ,но не на последно място на заплащане .... нямам предвид официално обявените заплати .. убеден съм , че футболистите , особено в големите наши клубове вземат много повече от тези официални суми , но ако отбора го е закъсал финансово , както се говори за Левски в последно време нищо чудно да има отражение в заплащането под масата , на което всъщност футболистите основно разчитат , за да може да карат скъпи коли и да свалят плеймейтки и фолк диви ... а както знаем хората са го казали - гладна мечка хоро не играе .... вярно , че това на фона на ситуацията в страната си е перверзно , щото 10 000 на месец са си доста пари , но света на футбола е друг свят , алчен свят , луксозен свят ... и ако си свикнал с бонуси от по 50 000 - 60 000 на месец под масата и в един момент те драстично намалеят или спрат , какво правиш ..... ами това , което правят футболистите на Левски в последно време - падат от Локо , завършват наравно със Славия ....
... според мен основната причина поради , която футболист отива да играе във голям отбор , където напрежението и очакванията са много по големи е само една - много повечето пари и възможност за трансфер навън , където ще изкарва още повече пари ... а когато те ги няма , а напрежението и очакванията са си същите резултата е ясен .... всички го виждаме ....