ВЕЧНОТО ДЕРБИ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Re: ВЕЧНОТО ДЕРБИ!

Мнениеот Sedrik777 » 28 окт 2008 16:00

To4no za tova ,ne biva da e miroliubiva!Kulturna da-no neka ima i zaka4ki:)))))))))iskam malko gruhtene da ima :D :lol:

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 28 окт 2008 16:02

явно. забелязах, че вече си отворил и нова тема в тая насока. айде да храним там :) остави я тази

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 окт 2008 16:10

До онова нещо, наричащо себе си Седрик не знам си кой: пич, ако вкисналият мармалад в тиквата ти вече ти пречи, ще го изкараме, нямаш проблем... Два чука по кофата и си готов.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 28 окт 2008 16:13

Mnogo si originalen
SAMO LEVSKI ,ah kolko jalko e da si 4orbar

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 28 окт 2008 16:14

River Plate написа:
INZAGHI_99 написа:питаш какво пречи- виж другите теми за боя. за малумието и простаците които гонят останалите.
АЗ ЛИЧНО СЪМ НА ДЕРБИТО и моят принос ще бъде с песни и хореография, НЕ С БОЙ.

Тия бойща ги виждат само болните журналисти, които трябва да запълнят колонката.

Да прав си, но това като го прочетат 5000-6000 или го чият по Тв и ето хоп без тях на мача, нали знаеш че Медиите са най-големите манипулатори в света в момента, ти и аз няма да се вържем ама другите??
Друго - в последните 5 години че и повече кажи ми един мач от това дерби който да ти е харесал, ама ги погледни обективно. 90% са равни тук таме някой ще бие с 1:0 или нещо от сорта, топката се рита безцелно и самата нея я заболява от това :D :D :D . Играчите на двата отбора с изключение на примерно от нас Петков Гонзо, Топчо от вас Илиев, Велизар и Данчо излизат за да убият номера, за тях това е само мач- пример ние се подиграваме на Турци Евреи и всекви, но погледни там на дербитата, как излизат играчите с КАКВА НАГЛАСА И ХЪС, при нас споменахти само при кои го имаше, при нас останаха Петков и Гонзо при вас Данчо е те тримата ДЕРБИ ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ?? Ще видим поредният цирк, дано да съм се объркал.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 28 окт 2008 16:16

gong написа:До онова нещо, наричащо себе си Седрик не знам си кой: пич, ако вкисналият мармалад в тиквата ти вече ти пречи, ще го изкараме, нямаш проблем... Два чука по кофата и си готов.

Ти още ли заливаш с малумието си форума, я си бегай да спиш.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 окт 2008 16:34

INZAGHI_99 написа:Ти още ли заливаш с малумието си форума

Леле, кой го казва!!! Най-големият интелект тук. :lol:
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 28 окт 2008 16:51

gong написа:
INZAGHI_99 написа:Ти още ли заливаш с малумието си форума

Леле, кой го казва!!! Най-големият интелект тук. :lol:

:D :D :D приемам комплимента ти. Мерси!
Пак ти казвам не бъди така краен, спрямо останалите. :D
Със здраве.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

one_week
Контакти:

Мнениеот one_week » 28 окт 2008 18:22

вие нормални ли сте??!?!?!?!?! Какво дерби кви 5 лева??!?!?!?!? Та тези два "отбора" не могат да играят футбол. Футболистите не могат да си подадат 5 последователни паса. а да не говорим, 4е не могат и да играят на високо темпо дори едно полувреме.
а и феновете им?!?!?!?? Сме6на работа?!?!?!? 4ервените се хвалят с ниакви "успехи" от преди 2та Световна, а сините с "евроу4астието" или по-то4но "евробезу4астието".
А това 4е някой отбор 6те стане 6ампион на България по футбол е все едно в лудницата да обявят конкурс за най-голям малоумник :D :D :D :D Тва не6то български "футбол" трябва по-скоро да бъде закрито!!!!!!
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Chelsea
Контакти:

Мнениеот Chelsea » 28 окт 2008 21:27

Вечното дерби ще е виско друго,но не и дерби.Варианта да се получи качествен мач граничи с илюзията.Варианта някой от двата отбора да смачка другия също не звучи много логично.Най-реалното нещо,което няма да учуди никой, е двата отбора да спукат топка.Моята прогноза е ,че към 30-та минута топката ще е по-потна от футболистите.Такова блъскане ще падне.Вероятно ,мачът ще се реши с някой гол от статично положение :|
Искрено се надявам прогнозите ми да са грешни,но...
"Живота не се измерва с броя на вдишванията,а с моментите,които ти спират дъха!"

Върни се в “Футбол - България”