Левски-Черно море официална тема
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- RumenShumaher
- Контакти:
Re: Левски-Черно море прогноза 2-ка
Абе стига сте правили забележки за писането бе Левскарчета мачът е Х2 не разбрахте ли ако не са съдийте просто Левски е една кръгла 0000000000000000000000000000000000000000. 

Re: Левски-Черно море официална тема
Ще ви бием лесно, докато това нещо което ви се води треньор е на поста си няма да прокопсате
Gutev написа:Ще ви бием лесно, докато това нещо което ви се води треньор е на поста си няма да прокопсате
Как може да говориш така за най-добрия млад специалист в България ?

Gutev написа:Ще ви бием лесно, докато това нещо което ви се води треньор е на поста си няма да прокопсате
По твоята логика и ние трябва да ви бием,че и вашия е "много" доказан спец,а и шефа му(Батков) да не говорим

За вас моряци ний живеем...
-
- Контакти:
Приятели Черноморци, "гранада" Левски предния път в София ни би с две дузпи и един червен картон. Да видим този път какво ще измислят , зада бие "великия" клуб, но аз смятам , че ако този път стане така ,вече ще бъде шамаросан някой съдия.Но наистина гръмките изказвания не са за предпочитане оставете пропадналите Шопчета да си пишат каквото поискат 

mursusaid написа:Gutev написа:Ще ви бием лесно, докато това нещо което ви се води треньор е на поста си няма да прокопсате
По твоята логика и ние трябва да ви бием,че и вашия е "много" доказан спец,а и шефа му(Батков) да не говоримтака че по тая логика трябва ние да ви бием
Не разбирам защо се заяждаш след като аз просто си изразих становището
Гонзо не е доказан специалист но е мотиватор, а освен това имаме по-добри футболисти от вашите.Шефовете ви разсипаха всичко градено в продължение на 2-3 години с отстраняването на архитекта му-Кольо Спасов.
Нито нашите играчи са слаби,нито техните просто им липсва дух.Вече ми се струва,че дори и в шл да отидат пак ще играят така бездушно,Ето затова сме въодушевени,защото в нашия отбор има дух,и игарем като равен с равен с отбори като ПСВ и ЩУТГАРТ,а вие правите за срам целия бг футбол.
Rivaldo10 написа: Прогнозата ми е победа за Левски с гол и на Йовов ( той вкарва на некадърници)!
Така както вкара на празна врата в последния мач ЧМ-Левски на Тича.

Само Черно море.
Престанете да се заяждате...Попай такива изказвания тук не се толерират
Следващия път ще трябва да те накажа...
"Говеда", "прасета","византийци","плебеи" и т.н в тоя форум не се толерират също....
Левскарите пък какво са тръгнали да ми говорят за специалисти и те тръгнали да ми се обясняват
Придържайте се към нормалния тон!!!

"Говеда", "прасета","византийци","плебеи" и т.н в тоя форум не се толерират също....
Левскарите пък какво са тръгнали да ми говорят за специалисти и те тръгнали да ми се обясняват

Придържайте се към нормалния тон!!!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Не виждам отгоре на какво е това синьо самочувствие.. На гол тумбак - чифте пищови..
Всъщност изобщо не виждам как това отборче ще ни победи, при положение, че играят ооще по-слабо и са далеч по-уязвими от лятото, когато играхме контрола именно на Герена.
Всичко ще се реши от това как ще ви свирят, помнете ми думата, след мача ще има вой.
Е няма как да не се сетя за миналогодишния мач и двете дузпи за Левски до 30тата минута
Всъщност изобщо не виждам как това отборче ще ни победи, при положение, че играят ооще по-слабо и са далеч по-уязвими от лятото, когато играхме контрола именно на Герена.
Всичко ще се реши от това как ще ви свирят, помнете ми думата, след мача ще има вой.
Е няма как да не се сетя за миналогодишния мач и двете дузпи за Левски до 30тата минута