konvoec написа:Кой риве, бе? Риве? Искам да ми кажеш на Лудогорец кой им изгради тоя стил на игра, Стойчо пенсионера ли? Освен това, не знам колко пъти са щели да изпуснат титлата, обаче сравни играта има, когато Петев беше треньор, с играта на Левски от 2-3 години. Като не е гаранция, разбира се, че щяхме да сме някакъв супер отбор, обаче ГАРАНЦИЯ е, че нямаше да сме толкова жалки като сега. Жалки! Тоя отбор е жалък. Ти видЕ ли какъв отбор ни би? Това ниво, което показват, е за отбор между 8-мо - 12-то място. Тактиката на Сухия е пълно лайно. Този треньор е ЛАЙНО! Не ме интересува къв левскар е, некадърник!!! Цял живот ще им лижа аз гъзовете, щото били левскари. Дано най-големия чорбар дойде и ни направи ако не шампиони, то поне да играем футбол, защото, драги ми колега, това което играем НЕ Е ФУТБОЛ! Това, което сме НЕ Е ОТБОР и като "антилевскарите" спрат да ходят на стадиона, ще си останат само ултра' УЛТРА' '' ' 300-400 човека. И да знаеш, надписът им УЛТРА' ще е все по-нагоре в сектор Б, ако ме разбираш.
Моментално да махат тоя некадърник - Сухия! Качулатите приятели да кажат кой да е треньор. Чакам сега мнения, понеже много събличат, барем вземат да облечат някой.
Що се палиш? Ясно казах, че след днешния провал Сухия трябва да напусне МОМЕНТАЛНО! Да, не играем футбол и не сме отбор-факт. Но не ми го хвали тоя травестит Петев! 100 мача без дузпа срещу тях, айде да не се връщаме назад. Страшен футбол играят-на Герена в онзи мач бяха отзад струпали рейса и чистеха напред като в хокея, когато си с по-малко играчи( щото като чистеха в тъч, дечицата веднага я връщаха на наш играч в ръцете). Какъв па футбол толкова играха при Петев? Оня черния от ЦСКА ако не беше уцелил гредата от три метра в 85 минута, все се бяха наиграли!
Дойде човек, който разбира от футбол. На Костов аз му бях фен. Изгониха го лайната долу, не феновете!
Йовов да му мисли. Аз ако съм, докарвам Бардон и го бетонирам три години да не мърда, та ако ще и на 12 място да сме. Или слагам Кокала .