Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2014 20:26

konvoec написа:Кой риве, бе? Риве? Искам да ми кажеш на Лудогорец кой им изгради тоя стил на игра, Стойчо пенсионера ли? Освен това, не знам колко пъти са щели да изпуснат титлата, обаче сравни играта има, когато Петев беше треньор, с играта на Левски от 2-3 години. Като не е гаранция, разбира се, че щяхме да сме някакъв супер отбор, обаче ГАРАНЦИЯ е, че нямаше да сме толкова жалки като сега. Жалки! Тоя отбор е жалък. Ти видЕ ли какъв отбор ни би? Това ниво, което показват, е за отбор между 8-мо - 12-то място. Тактиката на Сухия е пълно лайно. Този треньор е ЛАЙНО! Не ме интересува къв левскар е, некадърник!!! Цял живот ще им лижа аз гъзовете, щото били левскари. Дано най-големия чорбар дойде и ни направи ако не шампиони, то поне да играем футбол, защото, драги ми колега, това което играем НЕ Е ФУТБОЛ! Това, което сме НЕ Е ОТБОР и като "антилевскарите" спрат да ходят на стадиона, ще си останат само ултра' УЛТРА' '' ' 300-400 човека. И да знаеш, надписът им УЛТРА' ще е все по-нагоре в сектор Б, ако ме разбираш.

Моментално да махат тоя некадърник - Сухия! Качулатите приятели да кажат кой да е треньор. Чакам сега мнения, понеже много събличат, барем вземат да облечат някой.

Що се палиш? Ясно казах, че след днешния провал Сухия трябва да напусне МОМЕНТАЛНО! Да, не играем футбол и не сме отбор-факт. Но не ми го хвали тоя травестит Петев! 100 мача без дузпа срещу тях, айде да не се връщаме назад. Страшен футбол играят-на Герена в онзи мач бяха отзад струпали рейса и чистеха напред като в хокея, когато си с по-малко играчи( щото като чистеха в тъч, дечицата веднага я връщаха на наш играч в ръцете). Какъв па футбол толкова играха при Петев? Оня черния от ЦСКА ако не беше уцелил гредата от три метра в 85 минута, все се бяха наиграли!
Дойде човек, който разбира от футбол. На Костов аз му бях фен. Изгониха го лайната долу, не феновете!
Йовов да му мисли. Аз ако съм, докарвам Бардон и го бетонирам три години да не мърда, та ако ще и на 12 място да сме. Или слагам Кокала .
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 28 фев 2014 20:27

konvoec написа:
Синьо сърце написа:Ралке, не е само до тренера. Нямаме генерална стратегия и концепция, нямаме и обучени кадри. Пак ще изтекат парите без никакъв ефект. Тука някои гледам пак риват за Петев-абе вие малоумни ли сте? Тоя стана шампион два пъти единствено заради простотията първо на ЦСКА( 8 точки и три греди), а после нашата ( Славия ). Същия х.й е като Сухия, никаква разлика. Да слагат там Кокала и да гоним Купата, то се е видяло...

Кой риве, бе? Риве? Искам да ми кажеш на Лудогорец кой им изгради тоя стил на игра, Стойчо пенсионера ли? Освен това, не знам колко пъти са щели да изпуснат титлата, обаче сравни играта има, когато Петев беше треньор, с играта на Левски от 2-3 години. Като не е гаранция, разбира се, че щяхме да сме някакъв супер отбор, обаче ГАРАНЦИЯ е, че нямаше да сме толкова жалки като сега. Жалки! Тоя отбор е жалък. Ти видЕ ли какъв отбор ни би? Това ниво, което показват, е за отбор между 8-мо - 12-то място. Тактиката на Сухия е пълно лайно. Този треньор е ЛАЙНО! Не ме интересува къв левскар е, некадърник!!! Цял живот ще им лижа аз гъзовете, щото били левскари. Дано най-големия чорбар дойде и ни направи ако не шампиони, то поне да играем футбол, защото, драги ми колега, това което играем НЕ Е ФУТБОЛ! Това, което сме НЕ Е ОТБОР и като "антилевскарите" спрат да ходят на стадиона, ще си останат само ултра' УЛТРА' '' ' 300-400 човека. И да знаеш, надписът им УЛТРА' ще е все по-нагоре в сектор Б, ако ме разбираш.

Моментално да махат тоя некадърник - Сухия! Качулатите приятели да кажат кой да е треньор. Чакам сега мнения, понеже много събличат, барем вземат да облечат някой.

Абсолютно точно :!: А надписа и сега отива нагоре с всеки изминал кръг, даже по-бързо от колкото преполагаме
Последна промяна от C&A_MALE на 28 фев 2014 20:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 фев 2014 20:28

Aз бях един от най-големите защитници на Божинов и смятах, че има качества да постигне нещо в Левски както и да помогне на отбора, но това което гледах от него в тези 2 мача е трагично,той в момента става само за някой селски отбор които след мач се напиват в кръчмата няма значение дали падат или бият пак ще се напият, на такъв ми прилича,неориентиран,бавен, имащ желание за игра ,но какво от това.Те и селските бекове имат желание.Страшен спад във формата на Гаджев,Мюлдер,Старокин,за Брю-тоя изобщо не трябва да помирисва терена, несериозна работа.Не знам що за подготовка е това като отбора изглежда безобразно,така се играе, все едно някои виждат топка за пръв път през живота си.Човек да има за нещо да се хване и най-малко от играта, и да кажем да има оптимизъм или надежда ,а то няма такова нещо.Аз предупредих, че след продаването на Гари и в по малка степен на Вутов ,отбора доста отслабва откъм качество ,имахме един бърз играч който можеше да сътвори нещо в предни позиции и заангажираше противниковата защита да взема специални мерки срещу него ,сега и това нямаме ,Вутов пък макар и млад , беше доста нестандартен играч и с много добри отигравания ,който можеше един срещу един да надиграе и излъже противник ,аз някой да направи това от този отбор не виждам,нямат скорост, нямат въображение, изглежда и нужната техника нямат.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 фев 2014 20:30

Айде стига сме го слагали тоя Кокал вече, щото и той е треньор като Здравков - само вика, ръкомаха и се опитва да ги надъха. Ефекта от Кокала ще е точно 3-4 кръга и до там, щото сигурно играчи като Бру имат по-големи тактически познания от него.

Виж, за Бардон съм съгласен - човек, който обича отбора и ще се захване сериозно. Ама колко става и той самия за тренер, не знам. Отделно, че явно от много фактори зависи тоя отбор - то са Батков, разни качулки, Тонев, Баждека...

Последния свестен треньор в Левски, който имаше идея за това какъв футбол иска да играе, а и му се получаваше, беше Ясен Петров, още по времето на Дембеле, Тасевски и тн.
После Ники Костов дойде като пич, обаче някой/и му пречеше/ха и си замина като пич, щото каза - ако някой започне да му се меси - хваща си чантичката и си заминава, без да се обяснява. Така и си замина - 1 ентервю не даде.

После Илиян сам си каза - много вождове, много нещо - всеки се меси, един през друг вземат решенията.

Правете си изводите. Тоя Батков или е най-тъпия човек, че не се усеща, че някой го дупи и му смуче пари или си мисли, че всичко което хвърчи се яде и така ще си върти отборчето, а парички ще капят, като до преди 5-6 годинки от ЕКТ.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 фев 2014 20:39

Преди време мислих, че Гонзо е най- некадърния треньор на Левски, онзи който не е бил треньор в България го задмина, а после дойде ИлИл. След това слязохме още едно стъпало с Ники Митов, продължихме надолу с Йока и си казах: Това е края, по- надолу не може! Но Сухия (мозък) ме опроверга. Вече не смея да мисля какво ще е след него. Как не се намери един нормален треньор за този отбор! Кадърен треньор с тези играчи може да постигне сериозен успех. Язък за годишнината!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2014 20:40

Вижте, аз от видяното днес съм потресен! Съвсем прилични като качество играчи да направят една смислена атака за цял мач( осрана от Бру накрая), това не е нормално! Нямам никакво обяснение на този факт-бахмааму, Пирин ГД да дойдат, повече атаки ще направят!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 фев 2014 20:47

Очаквахте ли да видите толкова слаб Левски?

- Не искам да бъда краен. Нека да преспим, да изгледаме още един път мача. Утре ще поставяме оценки, но нека да сме малко по-трезви, защото сега всички сме много афектирани.

Може ли Левски да има нов треньор?

- Утре и вдругиден ще се коментират нещата. Не искам да прибързваме с крайните оценки.

Какво казахте на играчите след мача?

- Нищо не съм им казвал. Имах сериозен разговор с тях на полувремето на двубоя със Славия и след него на другия ден. След такъв мач всеки усеща какво е сътворил, така че нямаше нужда да го коментираме повече.

Тодор Батков загатна за сериозни промени, трябва ли да се предприемат такива?

- Пак казвам, че не искам да бързам с оценките. Да преспим, да видим какво ще се случи и тогава да дам коментар. Вижда се, че това не е нещото, което съм очаквал от отбора. Така че сигурно трябва да се направят някои неща. Също така трябва да си направим и равносметка, но за целта трябва премислим. Защото сега всички сме афектирани и можем да кажем нещо, за което утре да съжаляваме.

Изгладихте ли взаимоотношенията си с Тодор Батков относно това, че той не Ви информира за промените в школата? Нормално ли е спортният директор на Левски да не знае за новите хора, които ще работят в академията?

От самото начало бях назначен само за отговорник на първия отбор. Той е собственик, той е предприел действия, каквито е преценил. Не трябва да се търсят сензации от тази история. Така е преценил, ще се съобразим с решението.

Има ли напрежение между Вас и собственика на Левски?

Нормални неща са в живота. След като собственикът не е доволен от изявите на отбора, няма как да няма напрежение. Но мисля, че всичко е в рамките на нормалното.

Преди зимата загатнахте, че ще имате концепция за развитието на Левски в следващите години. Виждате ли как може тя да се реализира или сте обезверен от настоящата ситуация?

Обезверен съм от начина ни на игра срещу Локомотив. Има много неща, които трябва да се променят. Но знаете, че напрежението в Левски е твърде голямо и някой път е много трудно да се такива действия. Надявам се това да е за урок.

През последните години Левски смени много футболисти, треньор, директори. На вас минава ли през ума мисълта да се откажете?

(Дълго мълчание) Има време за всички тези неща, утре ще ги коментирам. Утре мога да говоря по-сериозно и адекватно всичко днес.

Предстои вечно дерби с турците, как може да се вдигне отбора?

Тези мачове са специални и не трябва да има външна мотивация. Дори не смятам Левски да играе за премии срещу турците.

Защо Левски всеки път прави селекция, но реална промяна няма?

Нещата са комплексни. Всички попълнения закъсняха и на този етап не са подготвени. Но това не е извинение. Аз... Както и да е, все тая.

Може ли срещу турците да играете с юноши, защото Тодор Батков загатна за нещо подобно?

- Треньорите решават как ще играем. Ако преценят, че трябва да пуснат юноши, ще ги подкрепя, защото юношите са нашето бъдеще.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 28 фев 2014 20:49

валидол за теб написа:
Neron написа:
валидол за теб написа:Честно казано, не ставате и за ташак вече ;)
Дано поне сте разбрали, че разни драскачи тук, които прикриват всичко гнило около ПФК Левски, пишейки разни предвиждания за добра игра в близко бъдеше, го правят с определена цел, за да ви заблуждават. Ако искате да имате отбор, с който отново да се гордеете, изгонете първо качулките от сектора, а след това и Батков! Може и заедно. Собственик ще си намерите и сами.

Няма как като едните дават комфорт на другите а другите дават на едните комфорт под друга форма.

За мен има как, просто трябва един от водещите ви фенклубове извън София да направи първата крачка и съм сигурен, че почти всички извън столицата ф-к ще наскачат, както и по-голямата част от А и В сектор ;) Ако скочат първо на качулките, Батков ще се отдръпне от тях, за да се опита да му се размине, но после погвате и него и готово, ще клекне.

За какво да се гони Батков ? Че е дал 42 милиона за 4 години лични пари? Кой друг може да даде такива пари? Какво е виновен че не се мускат орачев и цонев? Ако тия две момчета играеха мача отиваши на 0;3 за левски. Все пак сухия ще бие ЦСКА, а сигурно другия месец ще стане факт договора с Газпром и левски ще мине и ботев и селяните от разград!

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 28 фев 2014 20:51

Моето предложение:

1- Обявяване на нулеви 2 години, след тази
2- Назначаване на футболен педагог след конкурс между концепции
3-След резултатите от конкурса, да се освободят ненужните футболисти и новоназначеният педагог да си направи собствена селекция от изцяло млади чужденци и/или български футболисти. Млади означава до 17 години.
4-поставяне на горен праг на заплатите
5-Елиминиране на длъжността спортен директор, директор на ДЮШ. Назначаване на професионалист по спортен мениджмънт- вишист ,завършил престижен западен у-тет
6-Намиране на двама утвърдени кондиционни треньори, които да изготвят програма за всички възрастови групи и да следят функционалното състояние на футболистите ,преди всеки мач (фитнес тест)
7-Недопускане на журналисти до играчите, освен в предвидените за това зони след мач
8-Изграждане на възстановителен център със съвременни уреди и програми за възстановяване
9-Последователност и търпение към поставените цели пред различните формации отбори
10-Тонев да бъде обявен за персона нон грата и да бъде позорно изгонен от клуба , заедно с ултрасите си :!:

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 28 фев 2014 20:52

Robotop написа:А да питам, на Иво Тонев пресконференцията за 28.02.2014г., къде се състоя ??? ;))))))

Новият треньор на ЛЕВСКИ ще е г-жа Баткова, тя била тесен специалист в това :)))))
- след шлоката взима и 1 трупа.

Йовов, късно е да звъниш на Сираков, пиши оставка, за да си спасиш името, ако можеш да пишеш!

и т.н.

Ей момчета страхоте отбор имаме, каква игра само!

Г-н Тонев е направил, прави и ще прави толкова много положителни неща за Левски, който ти никога няма да можещ да направиш и 1/100000000 от това което той прави. Спете спокойно идват хубави дни за Левсски

Върни се в “Левски”