Дъ клуб,
Айде една задача. Клуб Х осигурява футболистите си на 800лв и плаща годишно 500 000. Клуб У осигурява футболистите си на 3500лв и трябва да плаща 1.0 млн но плаща точно 0лв. Кой ощетява държавата, че не ми е много ясно? Да не говорим и за 3те супер брутални бази дето ползвате... Нашата била без пари. А вие като плащате минимален наем за големи бази, каквито са Армията, 4ти км и Панчарево? Айде стига вече с вашите доводи. Все вие сте прецаканите. Все вас ви преебават. Другите как били, пък вие как сте... А реално от 3 години нищо не сте платили, да не говорим пък за изграждане на някое друго игрище за малките...
Министър Нейков иска БФС да отнеме лиценза на ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Министър Нейков иска БФС да отнеме лиценза на ЦСКА
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Viktor4o_Rs написа:Истината е , че ако държавата се разрови наистина сериозно в родните клубове , просто трябва да бъде обявена нулева година , един Господ знае за какви далавери става въпросА на Титан колко отсрочки им дадоха и отлагания , заприличаха на циганите , които не плащат , а като им дръпнеш шалтера протестират ... Никой не е по-голям от държавата
Да, това е истината. Но пък е необходимо според мен. Време е, мамка му!
MuroCSKA написа:Ако не си гледал, по някой от каналите даха кадри от събирането на президентите на тема осигуровки и бяха снимали листа, който имаше пред всеки един, с осигурожки по клубове и дати. И точно там се видя кой на колко се осигурява(средно). Така че, слушайте Ордена и му вЕрвайте
гледал съм. Значи точно тва парцаливо листче викаш е сигурния документ? Още не съм видял нещо вярно от Яне ченгенцето. Както и от мустака. Вярвам на себе си.
tprodanov написа:MuroCSKA написа:Ако не си гледал, по някой от каналите даха кадри от събирането на президентите на тема осигуровки и бяха снимали листа, който имаше пред всеки един, с осигурожки по клубове и дати. И точно там се видя кой на колко се осигурява(средно). Така че, слушайте Ордена и му вЕрвайте
гледал съм. Значи точно тва парцаливо листче викаш е сигурния документ? Още не съм видял нещо вярно от Яне ченгенцето. Както и от мустака. Вярвам на себе си.
Е ОК. Като е лъжа, защо онзи перач Баждеков не стана и не каза, че справката е грешна???
bigbonusprize написа:Дъ клуб,
Айде една задача. Клуб Х осигурява футболистите си на 800лв и плаща годишно 500 000. Клуб У осигурява футболистите си на 3500лв и трябва да плаща 1.0 млн но плаща точно 0лв. Кой ощетява държавата, че не ми е много ясно? Да не говорим и за 3те супер брутални бази дето ползвате... Нашата била без пари. А вие като плащате минимален наем за големи бази, каквито са Армията, 4ти км и Панчарево? Айде стига вече с вашите доводи. Все вие сте прецаканите. Все вас ви преебават. Другите как били, пък вие как сте... А реално от 3 години нищо не сте платили, да не говорим пък за изграждане на някое друго игрище за малките...
Типичната "синя" логика, ние си лъжем и се справяме, който е балама да е честен и няма пари - да духа супата... евала...
Това е световна конспирация,великите сили са казали сега на министър Нейков да поиска отнемане не лиценза на ЦСКА.Виновни си ФИФА,УЕФА,МОК а и да не забравя синкавото БФС.
Едно не мога да се сетя като стана министър на спорта Нейков някои се радваха много че бил цесекар и щял да разкара синята управа от БФС.
Едно не мога да се сетя като стана министър на спорта Нейков някои се радваха много че бил цесекар и щял да разкара синята управа от БФС.
Ахахахаххха, е чакай бе, кой лъже тук? Кой плаща и кой не? Стига глупости, Левски е клуба внесъл най-много данъци. ЦСКА и Ботев - най-малко. Другото е проветряване на зъбите...
tprodanov написа:Ахахахаххха, е чакай бе, кой лъже тук? Кой плаща и кой не? Стига глупости, Левски е клуба внесъл най-много данъци. ЦСКА и Ботев - най-малко. Другото е проветряване на зъбите...
Ти да не си от данъчното, че знаеш кой колко внася???

nesidor написа::) ....batkov iska da otneme licenza na CSKA
Пиши на български,рогат.
Върни се в “Футбол - България”