Голям характер показахме , лично аз бях отписал мача при 0-2. Браво момчета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:Ето тукhttp://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 0&active=1
Правиш си регистрация и го дърпаш с торент.
bobonikolov написа:Като неутрален фен и аз ще изкажа мнението си за мача. Аз съм сигурно от малкото, които са останали безразлични към събитието снощи и не съм влагал никаква емоция в него и за това успях да придобия по ясна представа за играта и на двата отбора.
Като изключим резултата и класирането напред, то нищо друго хубаво не се видя снощи. Ще започна с гостите. Определено Лацио бяха дошли да вземат своето и да се класират напред. Нещо, което Лудогорец май не бяха разбрали в началото и си изпатиха. Лацио игра по надъхано през първото полувреме и през второто до средата някъде. От там сдадоха инициативата, което беше грешка за тях. Като цяло играта на Лацио беше грозна. Нямаше много скорост в атаките им. Единственото, което ги отличаваше от Лудогорец в единия час игра на терена беше това, че италианците бяха по - концентрирани и правеха повече точни пасове. Вратарят им - критичен случай. Нелепи грешки, които вратар на отбор като Лацио не бива да си позволява. Това говори за слаба подготовка за мача. Единствено крилото им, което вкара първия гол ми хареса как играе.
Сега ще продължа с "домакините". Изключително посредствена игра от страна на Лудогорец. И лошото е, че това не е играта им само в този мач. В мача с Ботев беше същата. Преди зимната пауза в доста от мачовете пак. Да имаха хъс. Да показаха сърцато поведение на терена. Но само това. Искараха късмет, че Лацио е отбор, който не играе концентрирано във фаза атака и фаза защита иначе щяха да берат ядове. Единствената линия в отбора на Лацио, която игра добре през почти целия мач беше халфовата линия. Именно заради това Лудогорец бе обезличен до към 60 - тата минута. Не може да твърдиш, че имаш мечти за финал, а да играеш така - крилата ти да стигат до наказателното поле и да почват да се въртят като пумпали и да се чудят какво да правят. Не може звездата на отбора ти Марселиньо да получава топка на крак и от по - малко от 10 метра да я праща в аут или да я получи в близост до вратарското поле и вместо с ходилото на крака да я ритне с коляното. Не може същата тая звезда при най - лекия допир да пада като перце и да се обръща и да се чуди защо съдията не свири фаул. То верно, че тук в България много съдии му изпълняват прищевките ама в Европа не е така. Не може вратарят ти, за който твърдиш, че е вратар от класа да не знае, кога да излиза напред ( справка последните мачове на националния отбор), да не изритва правилно топката към неговите съотборници, а да го прави хаотично, подарявайки я на противника и преди всичко да позволява да му вкарат толкова елементарен гол като му мушкат топката между краката и му правят мрежички. Това е най - унизителното във футбола. Не може цялата ти халфова линия и защита да гледа как една топка прелита почти целия терен и достига пред наказателното поле директно на крака на противников играч и никой да не се опита да го покрие. С две думи не може да имаш мечти за финал, а да показваш посредствена игра. Защото Лудогорец в последните си 3 официални мача показа точно такава. Няма никакво развитие след смяната на Петев. Отбора започна да играе по - бавен футбол и стана предсказуем. Затова и много отбори от А група взеха доста точки от тях през този сезон. А дори сезона още не е приключил и предстои фаза на елиминации. Какво ли ще стане там не знам. Лудогорец успя да постигне някакви резултати до сега заради предимно разконцентрирани отбори. В първия мач, където им излезе максимално концентриран отбор ще берат ядове и имам някакво странно усещане, че този мач ще бъде още на 13.03.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта