Левски са трагедии... най-тъпото е, че имат футболисти, ама то не може всичко да се прави в движение и уволнения през месец (само примата Митов го държаха по неясни причини повече).
Интересни са ми две неща:
- защо футболната общественост не скочи днес срещу съдиите за гола от засада на Локото?!?!? (като е в полза на Левски всички са много принципни, като е срещу Левски не се коментира)
- защо уволниха Илиян Илиев... все още не разбирам, човекът си беше на 2 точки от Лудогорец и на практика беше спечелил купата на страната?!?!?! Същите футболисти, дето имаше Илиев бяха там и тоя сезон, че даже и нови попълнения... ама не е като да сме на 2 точки от първия... : /
Локомотив София - Левски София - 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив София - Левски София
[center]
[/center]

Помните ли това:
-------------------------------------------------------------
Удоволствието, вчера беше пълно!
Младата "надежда" Цонев, се луташе в средата на един безнадежно объркан отбор.
В този отбор няма абсолютно нищо футболно!
Почувствах се отново мазохист, да седя и да гледам това подобие на футбол, на некакъв по порутен стадион или стройтелна площадка, а некви лайнари да им ръкопляскат и да им пеят.
Това заводската футболна група ли беше, кво' ли : ФК Баткоф
---------------------------------------------------------------
Е пак , пак и 0пак!!
Време е за революция !!!
НАСКО СИРАКОВ - С пълната власт!!! БАткоф ВЪНнннн...
Почувствах се отново мазохист, да седя и да гледам това подобие на футбол, на некакъв по порутен стадион или стройтелна площадка, а некви лайнари да им ръкопляскат и да им пеят.
Е пак , пак и 0пак!!
Време е за революция !!!
Jürgen написа:Stanislav_Ivanov написа:Ммм не ми се говори повече .. пълна трагедия.Няма смисъл и да се ядосвам вече.Почнах да свиквам.
Аз съм още от миналата година така.......
Няма ли кой да го вземе този отбор бе, да се махне тоя Батков и да си поемем въздух![]()
![]()
??????
Аз само на думи така всеки път си викам няма да се ядосваш ама не става. Сега пак ме блъсна глава. Гадно и жалко е, а най -жалко е, че няма живец в този отбор поне желание и хъс да имаше ,а то с тази апатия още по зле.

Ботев ако бие Нефтохимик ще съкрати разликата с Левски на 1 точка,а идва и мач с ЦСКА.Като нищо Ботев може да влезе пред Левски в плейофите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Балкански Орел
- Контакти:
Neron написа:валидол за теб написа:Честно казано, не ставате и за ташак вече![]()
Дано поне сте разбрали, че разни драскачи тук, които прикриват всичко гнило около ПФК Левски, пишейки разни предвиждания за добра игра в близко бъдеше, го правят с определена цел, за да ви заблуждават. Ако искате да имате отбор, с който отново да се гордеете, изгонете първо качулките от сектора, а след това и Батков! Може и заедно. Собственик ще си намерите и сами.
Няма как като едните дават комфорт на другите а другите дават на едните комфорт под друга форма.
Как ще ги изгониш бе братче, те знаеш ли колко пара взимат за да ходят на всеки мач и т.н, то дефакто на тях това им е професия.Нищо не става вече, ЦСКА са същите, до като има такива измислени тарторчета, които гонят хората от стадионите ще е така.
[center]Levski & Lazio[/center]
- валидол за теб
- Контакти:
Neron написа:валидол за теб написа:Честно казано, не ставате и за ташак вече![]()
Дано поне сте разбрали, че разни драскачи тук, които прикриват всичко гнило около ПФК Левски, пишейки разни предвиждания за добра игра в близко бъдеше, го правят с определена цел, за да ви заблуждават. Ако искате да имате отбор, с който отново да се гордеете, изгонете първо качулките от сектора, а след това и Батков! Може и заедно. Собственик ще си намерите и сами.
Няма как като едните дават комфорт на другите а другите дават на едните комфорт под друга форма.
За мен има как, просто трябва един от водещите ви фенклубове извън София да направи първата крачка и съм сигурен, че почти всички извън столицата ф-к ще наскачат, както и по-голямата част от А и В сектор

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- makedonski
- Контакти:
Време е да обърнем внимание на обществеността, че не искаме агент Тара да е повече собственик на Левски. Желаещите да инвестират в клуба трябва да чуят това ясно. После ще засилим натиска, докато не разкараме мазния комунист и той не бъде заменен с хора, които ще направят Левски боеспособен отбор и печеливш клуб.
Последна промяна от makedonski на 28 фев 2014 18:01, променено общо 3 пъти.
Сухия според мен разбира, че не може и не трябва да бъде треньор на Левски.
Сега всичко е в ръцете на Йовов. Сухия е готов да си тръгне. На този отбор му трябва нещо разтърсващо, за да се събудят играчите от летаргията, в която са.
Сега всичко е в ръцете на Йовов. Сухия е готов да си тръгне. На този отбор му трябва нещо разтърсващо, за да се събудят играчите от летаргията, в която са.
Последна промяна от tevez на 28 фев 2014 17:59, променено общо 1 път.
Robotop написа:Помните ли това:
Е пак , пак и 0пак!!
Време е за революция !!!
Не съм привърженик на Сирака ама май ,май ще излезе прав макар ,че и той уж щеше да излезе и да каже някой работи ,а си мълчи и само общи глупости пише и казва.
AN71 написа:Jürgen написа:Stanislav_Ivanov написа:Ммм не ми се говори повече .. пълна трагедия.Няма смисъл и да се ядосвам вече.Почнах да свиквам.
Аз съм още от миналата година така.......
Няма ли кой да го вземе този отбор бе, да се махне тоя Батков и да си поемем въздух![]()
![]()
??????
Аз само на думи така всеки път си викам няма да се ядосваш ама не става. Сега пак ме блъсна глава. Гадно и жалко е, а най -жалко е, че няма живец в този отбор поне желание и хъс да имаше ,а то с тази апатия още по зле.![]()
![]()
![]()
ти остави ама може би не сме видели най-лошото.
чакай да видим кво ни предстои.
LEVSKI_FOREVER