Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот abiati » 28 фев 2014 17:43

caci написа:Тоя Пл.Илиев докога ще го мъчат? Той може и да има рефлекс,но при центриранията и свободните удари никога няма да се справя.Не е за Левски.

Напълно съм съгласен със Славия и Локото 3 удара 3 гола, всяко центриране-голова опасност! Блажевич е 2 класи над него, но сега те първа ще трябва да влиза в форма, ако евентуално го пускат.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 28 фев 2014 17:47

CSKA 78 написа:Нека оставят сухия още една седмица,да ви вкараме още една 3-ка(дай боже 5-ца),пък тогава да си ходи-по живо,по здраво! :mrgreen:
За мача-нещо не видях звездните качества на Бастош!Божинов,ако продължава така,ще успее да вкара 3 гола до края на първенството! ;) 8-)

+1... и после да върнат бат гонзо, с него винаги е било хубаво.
3 гола за Божинов? те общо не могат да вкарат три гола до края.

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 28 фев 2014 17:47

Ей богу, нямам търпение да идват мачовете за купата :mrgreen:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 28 фев 2014 17:48

Не се ядосвайте, момчета! Сухия каза още по време на подготовката, че отбора ще навлезе във форма след четвъртия пролетен кръг. Все пак ние започнахме подготовка около седмица по-късно от някои отбори и е нормално малко да поотложим навлизането във форма. Важното е да бием, когато трябва - в последните мачове, когато се решава всичко. :twisted:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 фев 2014 17:50

amstel_beer написа:Не се ядосвайте, момчета! Сухия каза още по време на подготовката, че отбора ще навлезе във форма след четвъртия пролетен кръг. Все пак ние започнахме подготовка около седмица по-късно от някои отбори и е нормално малко да поотложим навлизането във форма. Важното е да бием, когато трябва - в последните мачове, когато се решава всичко. :twisted:

Ти като влезеш в седмицата с 6-7 точки пасив от местата за ЛЕ какво значение има че ще бием 1-2 мача?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 фев 2014 17:51

Stanislav_Ivanov написа:Ммм не ми се говори повече .. пълна трагедия.Няма смисъл и да се ядосвам вече.Почнах да свиквам. :evil:

Аз съм още от миналата година така :oops: .......
Няма ли кой да го вземе този отбор бе, да се махне тоя Батков и да си поемем въздух :| :| :| ??????

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 28 фев 2014 17:51

Дано поне сте разбрали, че разни драскачи тук, които прикриват всичко гнило около ПФК Левски, пишейки разни предвиждания за добра игра в близко бъдеше, го правят с определена цел, за да ви заблуждават. Ако искате да имате отбор, с който отново да се гордеете, изгонете първо качулките от сектора, а след това и Батков! Може и заедно. Собственик ще си намерите и сами.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 28 фев 2014 17:52

Jürgen написа:Аз съм още от миналата година така :oops: .......
Няма ли кой да го вземе този отбор бе, да се махне тоя Батков и да си поемем въздух :| :| :| ??????

Ами нали Газпром? :lol:
Последна промяна от botevforever на 28 фев 2014 17:53, променено общо 1 път.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 28 фев 2014 17:53

"Потресен съм. След Лудогорец ние сме вторият най-добре обезпечен отбор. Явно бардакът не може да продължава така. Ако така ще играят и срещу ЦСКА, най-добре е да ги разпусна и да играем с юношите

ОООАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ........and the circus goes on.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 фев 2014 17:54

валидол за теб написа:Честно казано, не ставате и за ташак вече ;)
Дано поне сте разбрали, че разни драскачи тук, които прикриват всичко гнило около ПФК Левски, пишейки разни предвиждания за добра игра в близко бъдеше, го правят с определена цел, за да ви заблуждават. Ако искате да имате отбор, с който отново да се гордеете, изгонете първо качулките от сектора, а след това и Батков! Може и заедно. Собственик ще си намерите и сами.

Няма как като едните дават комфорт на другите а другите дават на едните комфорт под друга форма.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”