Локомотив София - Левски София - 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив София - Левски София
Сухия въннннннннннн боклук скапан 

В този момент единствения, който може да вдигне отбора е Кокала, никой друг !!!
PFC Litex написа:Кокала се задава на хоризонта
Ми дано да си прав

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- delianmarinov
- Контакти:
за нищо не стават! не заслужават и по 500лв заплата.
-
Левски със сигурност е тактически най-зле изглеждащият отбор в света.
След поредната "отлична продукция", даже нямам сили да се ядосам.
Една-единствена дума охарактеризира състоянието на тима ни в момента - ОТВРАТИТЕЛНО.
След поредната "отлична продукция", даже нямам сили да се ядосам.
Една-единствена дума охарактеризира състоянието на тима ни в момента - ОТВРАТИТЕЛНО.
- levskar_95
- Контакти:
abiati написа:В този момент единствения, който може да вдигне отбора е Кокала, никой друг !!!
Ясен Петров !!!
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]

- liliputchica
Минава се на план С- 18 поредни победи 

[offtopic]нямам[/offtopic]
Защо се стигна до такъв резултат ?
Съхия: Защото пак ни вкараха гол с гърди, на този терен не можем да играем бърз футбол
Този нормален ли е ?! Абе защо трябва да ни вкарват гол с гърди. Дали голът щеще да е проблем, ако бяха показали игра и вкарали 2 гола ?! А ?! Питам аз. И пак се оправдаваме с терена
Понеже тия примадони играят само на Алианц Арена и сега им е трудно сега, нали ?! Теренът бил виновен, че не могат три паса да си подадат точно
Като за капак каза, че на Бастош му трябват още десетина дена, за да влезе в ритъм.... т.е. и за следващия кръг няма да е готов.
Няма кво да коментирам....
Съхия: Защото пак ни вкараха гол с гърди, на този терен не можем да играем бърз футбол

Този нормален ли е ?! Абе защо трябва да ни вкарват гол с гърди. Дали голът щеще да е проблем, ако бяха показали игра и вкарали 2 гола ?! А ?! Питам аз. И пак се оправдаваме с терена

levskar_95 написа:abiati написа:В този момент единствения, който може да вдигне отбора е Кокала, никой друг !!!
Ясен Петров !!!
Ясен е в Китай и взима доста прилични пари. Няма шанс да се върне при тия идиоти

PFC Litex написа:Божката е реплика на Йовов, вече ми е ясно, защо не се задържа в такива големи клубове.
Не обиждай Бижутера - все пак е играл и при вас срещу нас