Локомотив София - Левски София - 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Локомотив София - Левски София

Мнениеот Parmalat » 28 фев 2014 16:23

фифи перото написа:В доста моменти играта на Левски ми напомня за отминали времена, когато топката се риташе напред към Гонзо и там каквото стане.

Тогава обаче Гонзо беше готов на всичко за да достигне топката.Мъжкар който не го е страх че ще му счупят главата или насинят крака.Хвърля се и играе.Докато сегашните нападатели на Левски сякаш играят насила и не влагат големи усилия или просто толкова са им възможностите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2014 16:24

При по-класен съперник Левски щеше да се оттегли на почивка поне с 2 гола пасив.
Изображение

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 28 фев 2014 16:25

PFC Litex написа:При по-класен съперник Левски щеше да се оттегли на почивка поне с 2 гола пасив.

И как стигна до тва заключение? :roll:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

емил!
Контакти:

Мнениеот емил! » 28 фев 2014 16:27

С тази игра Левски ще е шампион със 10 точки преднина пред втория МАЧКАЙ !

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 28 фев 2014 16:28

Parmalat написа:
фифи перото написа:В доста моменти играта на Левски ми напомня за отминали времена, когато топката се риташе напред към Гонзо и там каквото стане.

Тогава обаче Гонзо беше готов на всичко за да достигне топката.Мъжкар който не го е страх че ще му счупят главата или насинят крака.Хвърля се и играе.Докато сегашните нападатели на Левски сякаш играят насила и не влагат големи усилия или просто толкова са им възможностите.

Ако съдиите имаха топкки тоя твой герой едва ли щеше да завърши и 60% от мачовете той само с лакти играе
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 фев 2014 16:28

Неща отдавна не е както трябва в Левски.Няма никаква игра.Едно кюскане на топката,никаква сработеност.Толкова слаб Левски от началото на сезона не съм виждал откакто гледам футбол. :roll:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2014 16:30

Tobacco написа:
PFC Litex написа:При по-класен съперник Левски щеше да се оттегли на почивка поне с 2 гола пасив.

Съжалявам, не знаех, че слушаш мача по радиото и не си видял чистите положения, които Локото изтърва.
Левски имате едно положение, това което Галев спаси при удара с глава на Макриев.

Спокойно ще победите, де на мускули, де с помощта на публиката, но ще победите днес.
Последна промяна от PFC Litex на 28 фев 2014 16:34, променено общо 3 пъти.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 фев 2014 16:31

demon777 написа:
Parmalat написа:

Ако съдиите имаха топкки тоя твой герой едва ли щеше да завърши и 60% от мачовете той само с лакти играе

Пич не съм левскар.Стига сте ме бъркали ,че съм левскар. :lol: Гонзо може да играеше с лакъти,но поне играеше и с краката. ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 28 фев 2014 16:32

PFC Litex написа:
Tobacco написа:

Не знаех, че слушаш мача по радиото и не си видял чистите положения, които Локото изтърва.

Освен положението на Маркиньос,за какви ПОЛОЖЕНИЯ говориш? :roll: И какво разбираш под по-класен съперник? Барселона ли? :roll: Щото в България всички отбори с изключение на Лудогорец,на тоя етап са г/д на едно ниво и всеки може да бие всеки.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 28 фев 2014 16:33

Parmalat написа:
demon777 написа:
Parmalat написа:

Пич не съм левскар.Стига сте ме бъркали ,че съм левскар. :lol: Гонзо може да играеше с лакъти,но поне играеше и с краката. ;)

Ако Гонзо беше футболист щеше да се наложи в чужбина а не да търка скамейките във франция и турция и да се карат за него и всеки да вика земете го вие
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Левски”