Всичко за следващия съперник на Лудогорец -ФК Валенсия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Всичко за следващия съперник на Лудогорец -ФК Валенсия

Мнениеот CSKA 78 » 28 фев 2014 10:56

"Утрото е по-мъдро от вечерта" е казал народа!
На свежа глава прегледах наново най-добрите моменти от снощния мач.Честно казано по-левашки голове и от двете страни не съм виждал(да ме извиняват Лацио,ама първият им гол беше с коляно)!!
Вторият гол за Лудогорец,ако бъдем честни- не беше гол(топката не беше преминала голлинията с целия си обем),но веднъж и ние да намажем в европейски мач!Съдията не свири доста нарушения и за двете страни,като пусна по-свободна игра,на моменти съвсем свободна!
В целият мач липсваха футболните достойнства!Като хъс ,заряд,борба,бутане,ръгане,дърпане за косите :lol: -Да!Но чак толкова качествен футбол-НЕ!Показателно е,че и 6-те гола са вкарани след добавки,рикошети и детински грешки на вратарите!
В маркета вратарят на Лацио го оценяват за 12 млн.евро,което няма как да е вярно,вратар,който струва толкова пари няма да допусне такива грешки(а това ,че ги е допуснал е добре за нас и най-вече за Лудогорец).
Защо съм написал всичко това?Защото Валенсия е съвсем друг отбор,доста по-добър от Лацио!
Все пак браво на Лудогорец за хъса,но срещу Валенсия няма да стигне!Ще трябва да се измисли нещо,защото следващият съперник на Лудогорец, плюс Ювентус,сигурно са най-силните отбори в турнира!
Пожелавам късметът да продължава да съпътства Лудогорец и в останалите срещи от ЕТ,защото наистина ще бъде нужен!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2014 11:03

Една поправка , отбора който отстранява тогава Валенсия се казва ЖСК Славия. Нашите(Локо Сф) играха контрола с тях преди няколко години , мача завърши 0:0
Последна промяна от FLANKER на 28 фев 2014 11:11, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 фев 2014 11:10

Поздравявам Лудогорец и техните фенове с този безапелационен успех. Да срещнеш във фазата на елиминациите след групите, силен отбор като Лацио и да го отстраниш безапелационно, при това толкова зрелищно...това никой не го е правил досега.

За тези които искат да пътуват до Валенсия, някои лични впечатления, какво да видите от града. Най-добре обиколката ви да започне от стария град, който се намира в самият център на Валенсия и на Испански е Ciutat Vella. Може да му отделите около 2 часа. От централния площад, където е катедралата тръгнете на север към старата крепостна порта Torres de Serano.

Изображение

Там освен да видите портата ще излезете на крайбрежието на една бивша река. Казвам бивша, защото реката е правела големи наводнения в миналото. В един момент се извършва грандиозен проект по отбиване на реката в началото на града по новопостроен изкуствен канал. Оригиналното корито на реката е превърнато в един дълъг и тесен парк, който буквално разделя Валенсия на две. УНИКАЛНО! Много ме впечатли:

Изображение

Тръгвайки през този парк в посока към морето стигате до модерният La Ciudad de las Artes y las Ciencias.

Изображение

Това е район с красиви модерни сгради. Построен е в района в който реката се е вливала в морето. В близост е пистата за Формула 1. Част от трасето е минавало през този модерен район.

Изображение

До тук обиколката ще ви отнеме голяма част от деня. За да стигнете до стадион Местая, трябва да пресечете "зелената" река по големия мост Pont dÁrago. Никакъв начин няма да се загубите, когото и да попитате за стадиона ще ви упъти. Всъщност летището се намира в западната част на града, така, че ако летите от България, ще прелетите над целия град и като на длан ще видите тази странна "зелена" река, виеща се през града, ще видите стадиона и т.н. Иначе където и да сте в града, за да стигнете до стадиона трябва да слезете на метростанция Aragon, това е линия 5(в зелен цвят по картите за градския транспорт).

Ако това успеете да разгледате за един ден, ще е успех. За втори ден обикаляне има още интересни места, но вече на място ще се ориентирате. Хубав град е Валенсия.

П.П. Не се притеснявайте да казвате, че сте българи. А името на Любо Пенев отваря врати, буквално. Ако ви остане време да посетите музея на футболния клуб, намира се на стадиона, ще видите интересни артефакти свързани с престоя на Любо Пенев в отбора. Считат го за голяма легенда. Имайте предвид, че музея в деня на мача може да не работи, или да работи само сутринта.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

dambe
Контакти:

Мнениеот dambe » 28 фев 2014 11:13

От 5-6 години съм им фен на Валенсия. Следя и гледам всеки техен мач ако имам време и възможност. Мисля да присъствам на мача в София, но естествено ще съм от зелената част на стадиона! Колкото до това дали ще може Лудогорец да ги отстрани: имат шансове! Защитата на Валенсия от време на време прави глупави грешки, титулярният вратар (Диего Алвеш) също е разконцентриран в някои моменти от мачовете, а резервният (Висенте Гуаита) редува 1 силен мач с 2-3 слаби! Халфовата линия е на горе-долу добро ниво, а в нападение също се допускат пропуски! И все пак не са малък отбор и нашите трябва да изчистят грешките в защита за да имат шансове!

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 28 фев 2014 11:20

CSKA 78 написа:"Утрото е по-мъдро от вечерта" е казал народа!
На свежа глава прегледах наново най-добрите моменти от снощния мач.Честно казано по-левашки голове и от двете страни не съм виждал(да ме извиняват Лацио,ама първият им гол беше с коляно)!!
Вторият гол за Лудогорец,ако бъдем честни- не беше гол(топката не беше преминала голлинията с целия си обем),но веднъж и ние да намажем в европейски мач!Съдията не свири доста нарушения и за двете страни,като пусна по-свободна игра,на моменти съвсем свободна!
В целият мач липсваха футболните достойнства!Като хъс ,заряд,борба,бутане,ръгане,дърпане за косите :lol: -Да!Но чак толкова качествен футбол-НЕ!Показателно е,че и 6-те гола са вкарани след добавки,рикошети и детински грешки на вратарите!
В маркета вратарят на Лацио го оценяват за 12 млн.евро,което няма как да е вярно,вратар,който струва толкова пари няма да допусне такива грешки(а това ,че ги е допуснал е добре за нас и най-вече за Лудогорец).
Защо съм написал всичко това?Защото Валенсия е съвсем друг отбор,доста по-добър от Лацио!
Все пак браво на Лудогорец за хъса,но срещу Валенсия няма да стигне!Ще трябва да се измисли нещо,защото следващият съперник на Лудогорец, плюс Ювентус,сигурно са най-силните отбори в турнира!
Пожелавам късметът да продължава да съпътства Лудогорец и в останалите срещи от ЕТ,защото наистина ще бъде нужен!

Втория голси беше гол поне от повторенията които аз гледах.Лудогорец обаче не трябва да си мислят че са отстранили кой знае колко силен отбор защото Лацио в момента са много зле и са на 10 място в Серия А.Валенсия също не са кой знае колко добре в Испания но все пак са доста по-добър отбор от Лацио.Лудогорец трябва да подходи доста сериозно към тях защото ако след вчера са се помислили за непобедими ще берят ядове.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 фев 2014 11:20

CSKA 78 написа:"Утрото е по-мъдро от вечерта" е казал народа!

"Нека да сме честни", втория гол си е напълно редовен, защото топката беше с 15 санта вътре, дори при тупкането в земята...То се видя с просто око и от централната трибуна...Айде сега, ново двайсе, португалците заклаха Лацио... :lol:
Колкото до Валенсия, тежък съперник, но съм сигурен, че ще станат хубави мачове, с красив футбол...
Последна промяна от pampi на 28 фев 2014 11:23, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 фев 2014 11:23

zlatan написа:
vaskonti написа:До колкото разбирам Моци е наказан и няма да играе. Това значи нова двойка в защита - Барт/Мантула.

не знаех това е изключително неприятна новина-сигурно ли е.

Лошото е, че освен Моци, наказан е и Златински.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 фев 2014 12:00

Jürgen написа:А Дяков наказан ли е :? ?

Не, снощи му изтече наказанието.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 28 фев 2014 12:09

Браво на Лудогорец! С Валенсия ще е много по трудно. Трябва да се изчистят до минимум грешките във фаза защита. Моци е наказан не знам кой ще го замени може би Терзиев. Успех на Лудогорец мисля, че не е невъзможен. Организирахме се 4 фена на Берое на 13.03 да подкрепим отбора на стадион "Васил Левски". Имаме си шалове и шапки голяма работа, че пише Берое нали са зелени.
ВДинев

Върни се в “Лудогорец”