ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот kartago » 28 фев 2014 10:23

tsonpen написа:
гарфилд написа:
Синьо сърце написа:Честито на Лудогорец! Лацио се самозастреляха с този вратар...

И този вратар е резерва на Буфон.Моля се,Буфон да се откаже след СП и Маркети да е титуляра на Скуадрата,в следващите квалификации. :mrgreen:

Маркети май имаше контузия, а после беше болен. Дълго време не беше играл и пускането му в този мач беше риск. Но пък и Владо не беше във форма, иначе нямаше Лацио да бъдат окрилени още от първата минута и мачът можеше да е съвсем друг. Владо обаче направи най-важната асистенция в края :mrgreen:

Владо освен асистенция за първия гол на Лацио не се сещам каква друга асистенция е направил в края?

bavarec1983
Контакти:

Мнениеот bavarec1983 » 28 фев 2014 10:28

Голяма драма-браво на БГ представителя!!!! Само една случка от вчера.На сфетофара на Подуяне видях Голф с РР табела водача да пита за пътя към стадиона и като видях вътре четирима мургавели ми се сгади .УСПЕХ...(ЛЕВСКАР СЪМ) :idea:

мили

Мнениеот мили » 28 фев 2014 10:32

bavarec1983 написа:Голяма драма-браво на БГ представителя!!!! Само една случка от вчера.На сфетофара на Подуяне видях Голф с РР табела водача да пита за пътя към стадиона и като видях вътре четирима мургавели ми се сгади .УСПЕХ...(ЛЕВСКАР СЪМ) :idea:

Много мургавели са по-добри от теб бе расист такъв :oops: . Гражданин на българия е.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 фев 2014 10:34

мили написа:
bavarec1983 написа:Голяма драма-браво на БГ представителя!!!! Само една случка от вчера.На сфетофара на Подуяне видях Голф с РР табела водача да пита за пътя към стадиона и като видях вътре четирима мургавели ми се сгади .УСПЕХ...(ЛЕВСКАР СЪМ) :idea:

Много мургавели са по-добри от теб бе расист такъв :oops: . Гражданин на българия е.

[offtopic]България с главна буква, българино!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2014 10:40

kartago написа:Владо освен асистенция за първия гол на Лацио не се сещам каква друга асистенция е направил в края?

Предполагам има впредвид изритването напред , след което падна третия гол, но доколкото помня тази топка я ритна защитник...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

мили

Мнениеот мили » 28 фев 2014 10:46

kartago написа:
мили написа:

Много мургавели са по-добри от теб бе расист такъв :oops: . Гражданин на България е.

[offtopic]България с главна буква, българино!!![/offtopic]

Простете ми, за невниманието! :oops:
България.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 фев 2014 11:05

Лудогорец ме изненада, защото досега си мислех, че е фалшив отбор, който с много късмет стигна дотук. Сега вече виждам, че тимът е сериозен, изграден от играчи, които знаят, защо са на терена и се борят до последно. Това три на три показа, че са готови и за по-заплетени двубои, в които някой трябва да блесне и да поведе останалите. Лацио показа, че е може да играе футбол макар някои да го отписваха след първия мач. Имат страхотни играчи и млади и ветерани и съм сигурен, че спойката ще се получи след време. Срещу такъв отбор с италиански национали и скъпи чужденци Лудогорец надскочи себе си. Вярно и късмето го покри за втория гол, но Фортуна помага на силните. Сега идва Валенсия, която по мое мнение е по-силна от Лацио, но никой не може да забрани на разградчани да мечтаят. Дори да отпаднат, всичко ще е реално, защото е трудно да се правят сравнения между двата отбора. Лудогорец доказа, че парите не играят на терена и може да се представи достойно. Пожелавам му го и се надявам шефовете на останалите ни грандове да се поучан от Кирил Домусчиев и как се прави печелившо предприятие. Казвам това, защото Лудогорец освен престиж за България, спечели и доста пари, които ще го направят хегемон във А група за години напред. Вярвам, че шефовете на отбора ще използват средствата добре и догодина отбора може пак да се пробва в Шампионската лига. Надявам се да не повтарят грешките на ЦСКА и Левски и да останат здраво стъпили на земята, защото само така ще прогресират занапред!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 фев 2014 11:08

Да поднесем благодарности на Еди Реа, за това, че извади Кандрева...Това беше повратният момент в мача. Без Кандрева Лацио вече беше преодолима кота...Браво на момчетата за характера,браво и на публиката, която беше с тях до края и заслужи голямата емоция от получилата се драма ...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 фев 2014 11:16

Синьо сърце написа:
kartago написа:Владо освен асистенция за първия гол на Лацио не се сещам каква друга асистенция е направил в края?

Предполагам има впредвид изритването напред , след което падна третия гол, но доколкото помня тази топка я ритна защитник...

Прав си, грешката е моя. Беше Моци.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 фев 2014 11:17

Поздравления за мъжката игра !

Върни се в “Лудогорец”