ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот kartago » 28 фев 2014 01:35

W84me написа:
kartago написа:
Eminem написа:Между другото, къде останаха бомбите и факлите, с които се целеше служебна победа за Лацио ? Нали знаят сега какво да направят журналистите ? Да отидат до първия оръжеен магазин, да си купят пистолет и да се застрелят!

В един сайт писаха, че са били спрени от охраната и стюардите на стадиона, не са позволили да се вкарат забранени предмети. Колко е вярно?! Не знам.

Прилича ми на застраховка... :mrgreen:

Застраховка? На кого, срещу какво?
[offtopic]http://bgfootball.actualno.com/Futbolna-Bylgarija-nastryhna-sreshtu-popkrystiovcite-v-sinio-news_17509.html#ixzz2uYwVIRIG[/offtopic]

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 28 фев 2014 01:36

нещо много докчаливи сте станали. а кой стреля миналата година в пловдив със сигнални ракети по живи хора? веднъж бяхте се омацали нещо в ловеч и ви пуснаха след началото на мача и първите скандирания бяха селяни умрете. кой съблече петев? дали всеки път са едни и същи или просто имате много мърши? не си ме разбрал явно, за това ще ти обясня. далеч съм от мисълта, че няма и интелигентни фенове от вашите, но това, което показвате из българия е това, което видях и тая вечер. в неделя бях на 5 метра от стойчо стоев, когато цялата трибуна в коматево се изправхме на крака и го аплодирахме за победата в рим. когато на герена аплодирате треньор на "селски" отбор, искрено и от сърце, тогава ми разправяй, че показвате и интелигентни фенове. защо бяха маймунските ридания срещу мисиджан?
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 фев 2014 01:37

Soulen написа:Добър вечер, фен съм на Левски, но с удоволствие подкрепих Лудогорец от сектор Г и си изкарах супер 8-)

Онея, които скандираха умрете селяни и турци сте, са абсолютен срам за институцията Левски и напълно си заслужиха обидите от целия стадион ;)

Успех срещу Валенсия, ако имам възможност отново бих дошъл да гледам 2 силни европейски отбора.

Колкото повече такива като тебе и като plamenst7 (а и много други сини фенове, които поздравиха Лудогорец) толкова по-добре. Значи не всичко е загубено!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 фев 2014 01:41

Да-мършите не са малко и ги има навсякъде, не само в Левски. Нормално е в Левски като най-многобройната фенска общност в България и мършата да е най-много.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 фев 2014 01:42

Честито на Лудогорец! Много мъжка игра, много характер и много късмет, но така пък е по-сладко!
Не ми е тъжно въобще за моите, тъй като те сами се биха общо взето. Заслужиха си отпадането напълно! :)

Преди първия мач в Рим ви казах, че ще правите дерби с другия ми любим отбор и ето го вече е факт! :)

Валенсия вече е много по-сериозен отбор от всички, с които до този момент игра Лудогорец и ще трябва да се избягват подобни глупави грешки, които бяха допуснати снощи с Лацио. Направо това начало беше покъртително, да не кажа отчайващо- гол в 20-та секунда. Не знам какво им е било на хората на стадиона- това беше много голям удар за всички. Важното е, че през второто полувреме Лацио се подлъгаха, че мача е свършил и извадиха най-добрите си играчи в този мач. Оттам натък Лудогорец трябваше само да подпечата визите си за 1/8 финалите. Трябва да си призная, че беше толкова напрегнат този мач, че не можах да се израдвам за нито един от головете и на двата отбора, а и заедно с този мач гледах и другата най-голяма драма между Айнтрахт и Порто. Даже шестият гол и в двата мача падна в една и съща секунда при мен, тъй като през нета сигнала е по-бавен с две минути и видеото закъснява- невероятно съвпадение просто! :) :lol: :lol:

Не очаквайте от мен да пожелая на Лудогорец отстраняване на Валенсия, защото едва ли ще се случи подобно нещо, но все пак се надявам да станат два интересни мача и Лудогорец да успее да се противопостави на отбор като Валенсия. Отбор, който едиснтвен успява да спре неудържимата Барса с победи на Ноу Камп!

Лично моето мнение е, че ако Лудогорец успее да се справи на "Местая", може да се опита и да надиграе Валенсия, защо не. Само че ще е изключително трудно, защото "прилепите" умеят да постигат своето с доста малко усилия понякога, а и защитата е доста по-солидна от тази на Лацио. Самият стил на игра също е много по-атакуващ на испанците, но пък не е чак толкова ефективен и точно тук ще се открият шансовете за Лудогорец. Може да създаваме цял мач положения и да не вкарваме нито един гол. Формата на отбора през целия сезон не е много добра и затова и изявите са малко епизодични- редуваме изключително силни мачове с много посредствени след това, но отборът е с две класи по-добър от Лацио категорично и Лудогорец ще трябва да надхвърли възможностите си или просто да се опита да излъже противника с някой добър тактически ход. Валенсия е отбор, който пресира съперника си в голяма част от двубоите при домакинствата си и не ми се мисли как ще се справят с този натиск защитниците, а и най-силният ви защитник Козмин Моци ще пропусне първия мач и не виждам кой ще се справи по-добре от него. Лудогорец трябва да прекроява сериозно отбраната си, а това крие и доста рискове. Както и да е, пожелавам ви успех и по-добрият да победи както се казва! :)

Очаквам с нетърпение този мач! :)

Честита победа още веднъж и наздраве на празнуващите! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 28 фев 2014 01:46

явно си готин пич и не искам да се суркам по плоскостта, към която ме теглиш. само ще ти дам един цитат от томислав от вчерашния гонг: "- утре вечер лудогорец излиза срещу лацио пред повече от 30 хил души и няма никакво значение как ще свърши мачът. за тях това е успех. само 24 часа по-късно левски ще срещне локомотив сф пред най-много 3 хил..." колко сте вие си знаете. ние имаме над 2 хил абонаментни карти...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2014 02:24

kartago написа:Застраховка? На кого, срещу какво?
[offtopic]http://bgfootball.actualno.com/Futbolna-Bylgarija-nastryhna-sreshtu-popkrystiovcite-v-sinio-news_17509.html#ixzz2uYwVIRIG[/offtopic]

Застраховка ако не се случи. Много е лесно да се пише за провокации, пък ако не се случи, да се напише, че са ги спрели. Така всичко е точно и журналистите излизат чисти от цялата работа.
Фактът е, че това не се случи. Една групичка реши да вкара бомбички срещу Сиони и го направи. Чудо беше, че не ни изхвърлиха.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 фев 2014 02:34

Eminem написа:
kartago написа:Застраховка? На кого, срещу какво?

Застраховка ако не се случи. Много е лесно да се пише за провокации, пък ако не се случи, да се напише, че са ги спрели. Така всичко е точно и журналистите излизат чисти от цялата работа.
Фактът е, че това не се случи. Една групичка реши да вкара бомбички срещу Сиони и го направи. Чудо беше, че не ни изхвърлиха.

Не знам, аз написах само, каквото съм прочел, а и от къде, като цяло, на мен лично цялата тази работа ми е непонятна, неприятна и не искам много да я коментирам. Лично мнение, че заради тези тиквеници, сините привърженици си вкарват сериозен автогол!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2014 02:41

kartago написа:Лично мнение, че заради тези тиквеници, сините привърженици си вкарват сериозен автогол!

Така е.

Върни се в “Лудогорец”