Левски-Черно море официална тема

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Левски-Черно море прогноза 2-ка

Мнениеот 4MVN » 10 ное 2009 11:28

zlatan написа:Боже ,боже ама и вие станахте големия отбор от тича.сигурно танка ще вкара гола на герена.

Абе за нас има кой да вкарва ...А за вас само ,Христов и Йовов.... :lol: :) :lol:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 10 ное 2009 11:34

Момчета не харесвам такива изхвърляния. Направихме един силен мач и нищо повече. Забравихте ли трагичните ни игри навън в Пловдив, Своге и Благоевград?! Като направим няколко силни мача подред, тогава може да мислим за нещо повече. Съвета ми засега е да я караме малко по-полека. ;)

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 10 ное 2009 11:37

Седи бе ти ги изкара некви евопейски шампиони.Тоя добър оня не знам си къв.Бихте един път локото и се едно не знам кво е станало.Ще бъдете свалени много бързо на земята.[/quote]
Бихме Локото и то разгром...Левски-Локо/сф/ 0-3...да не си посмял да подценяваш Локото ,че ставаш смешен..Може да бъдем свалени ,но няма да е от Левски...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2009 11:38

4MVN написа:1-Пиргов,това момче е за националният ...
2-Александров,няма по-добър защитник в България
3-Дяков,,,танка''.трудно се минава през него ,но прави и грешки когато изгаря в играта
4-Домакинов,няма какво да се коментира доказан футболист ,всички го познават.
5-Кулибали,перлата на отбора ,навсякъде играе ...не са го пробвали само в нападение.
6-Борносузов,страхотен удар и виждане на играта,но му остава малко време за футбола.
7-М.Петков,великолепен ,но преди време,сега- задоволително.
8-Ж.Илиев ,наи-добрият атакуващ халф НРБългария,марш в националният
9-Маркес,приливи и отливи,дано срещу Левски се разиграе.
10-М.Манолов,този нападател е изжънземен,маааааааааааарш в национала
11-Юруков,маршшш в национала , дано се оправи скоро момчето.
12-Д.Димов и Т.Колев ,наши юноши ,мл.национали.
13-З.Лазаров ,време му е на момчето да си ходи в София...стига сме го мъчели.
14-Какалов,трябва да бележи ако иска да остане в отбора и другият сезон.

От изброените само младия Тошко Колев и Пиргов - другите са на ниво "Б" група!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 ное 2009 11:39

4MVN написа:Бихме Локото и то разгром...Левски-Локо/сф/ 0-3...да не си посмял да подценяваш Локото ,че ставаш смешен..Може да бъдем свалени ,но няма да е от Левски...

Той мачовете не знае,тръгнал разбор да ми прави
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 10 ное 2009 11:41

4MVN, по-добре да не говорим предварително как ще ги смачкаме, нека мине мача и тогава ще видим и ние не сме в най-добрата си форма, един добър мач не означава, че сме си върнали напълно формата, да не забравяме и дежурната дузпа, коята дават срещу нас там, но все пак мисля, че мачът е Х2

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 10 ное 2009 11:49

0007 написа:
4MVN написа:Бихме Локото и то разгром...Левски-Локо/сф/ 0-3...да не си посмял да подценяваш Локото ,че ставаш смешен..Може да бъдем свалени ,но няма да е от Левски...

Той мачовете не знае,тръгнал разбор да ми прави

Незнам дали знам мачовете ,но и децата знаят ,че сте евроидиоти,И набедени за отбора на народа .Каква публика по 300 човека ви ходят на мач и то когато сте 1-ви в класирането.Ви не сте отбора а срам за народа.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 ное 2009 11:49

4MVN написа:Малко е рано за тази тема ,но ние чакаме с нетърпение поредната загуба на Левски............
1-Петков, вече приключва с футбола.
2-Минев, да ,това е футболист
3-Рабех ,може да не играе а да е в истризвителното./Няма ли закон за такива като него и Тебарканин,ако съм аз в затвора /
4-Миланов ,изгаснала звезда
5-Милиев,този пък кой беше ,че не се сещам
6-Сърмов,вечната надежда
7-Бардон,вече става само за Китай.Да се хванат за ръчичка с Топузаков и марш в Блиския Исток
8-Тасевски ,да,но един отбор не прави
9-Димитров,може да играе ,но за дублиращият.
10-Жоазинйо и Зе Соарес не са това което показваха когато дойдоха в Левски ,каква ли е пречината???
11-Йовов,това момче е за Рекордите на Гинес,,този няма място в ,,Заря''-Крушаре .Какво прави в Левски???
12-Христов,сега и в Ботев не вярвам да го вземат.Горкият той.Моите саболезнования..Чаооооо.
13-Балатанов,като качевства се доближава до великият Йовов...
14-Кръстовчев,да ,добър футболист...

1) Петков и на 60 години пак ще е по-добър от всеки, който е играл в Черно Море, а не забравяй, че има и един друг, наречен Божидар Митрев (пак слабак като Гошо Петков ...)
2) Минев - най-добрият ляв бек в България.
3) Рабех - не знам къде може да играе, обаче е факт, че е сред най-добрите защитници в България (сигурен съм, че не си гледал и 2 мача от добрият му период, а и срещу Ред Бул направи отличен мач).
4) Миланов - ако той е изгаснал, то тогава незнам кой още свети.Няма друг с такъв хъс и желание.
5) Милиев - само най-стабилният млад защитник в България, ама ти от къде да го знаеш това.
6) Сърмов - каква надежда бе, приятел?Единствената надежда свързана с него е той да си тръгне възможно най-скоро от Левски.Явно и по този въпрос си доста информиран ...
7) Бардон - отново, приятелче, ще ти кажа, че Бардон е истинският капитан и лидер на Левски в момента - питай всеки Левскар, когото познаваш и ще видиш, че всички го знаят (отново ме изумяваш с осведомеността си относно Левски)
8) Тасевски - как ще е сам, като дори ти спомена Минев склерознико.
9) Димитров - формата е временна, класата е вечна.
10) Драги ми Смехурко, отново си твърде запознат със ситуацията.Двамата бразилци бяха абсолютна трагедия, когато дойдоха в Левски.Едва през миналият сезон първо Жо, а после и Зе се разиграха, а в момента Зе все още си е в перфектна форма - това, че не може да центрира е друг въпрос,но е факт, че развинтва по 2-3 човека без проблем.
11) Йовов - тук вече си прав, въпреки че Йовов е дал прекалено много на Левски и винаги има място в отбора, но вече не като състезател.Само ще те помоля да прочетеш това-онова за по-ранните години на Христо Йовов (основно 1-2 интервюта на тогавашните треньори на младежките национални отбори на Русия и Италия)
12) Христов - твоя коментар направо ме оставя без думи :shock:
13) Балтанов - даа, капитанът и голмайстор на младежкият национален отбор по футбол на България ... сигурно е някой смешник, щом не е в Черно Море, значи нищо не става от него ...
14) Кръстовчев - най-накрая и ти да познаеш нещо ...

И последно:
15) Горкият ти учител по Български език ...
Последна промяна от futbolqga на 10 ное 2009 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 10 ное 2009 11:50

От изброените само младия Тошко Колев и Пиргов - другите са на ниво "Б" група!

Същите тия взеха 3-то място като изключим някой играчи които не бяха в отбора.Така,че коментара ти е злобен и глупав. :x
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

killar
Контакти:

Мнениеот killar » 10 ное 2009 11:51

POPCORN написа:
PetarBG написа:По сигурна единица едва ли има.Не се заблуждавайте от мача с Локо Сф. Те до 10 мин. трябваше да водят с 3:0.Аз този мач го виждам твърдо 1 и то с разлика 2-3 гола.

---------------------------------------------
http://www.fclevskinews.blogspot.com

може да е 1-ца ама надали с толкова голове!Левски тая година никой не е бил с 3-4 гола така, че..1 а 0 нещо такова!Ти му викаш не се залагвай, обаче и вие играхте последните 3 кръга със супер слаби отбори!Да не говорим последния с Пирин!

Абе ти да не си от ЦСКА. Как никой не сме били с 3-4 гола а Ботев с колко ги бихме ооо с 5 :)
Последна промяна от killar на 10 ное 2009 11:54, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Черно море”