ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот daniel875 » 27 фев 2014 23:07

Привържениците на "Левски" са най - великите и след тях са тези на "Лудогорец". Това са двата представителя на България в Европа през новия век.
Пармалат може да си пише много неща, но той повече ненавижда "сините" от София, отколкото да харесва "сините" от Бургас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 фев 2014 23:07

Велик мач , щастлив съм... :)
Благодаря на хората на стадиона и тук...за коментарите. ВИжда се че когато има позитивизъм нещата вървят..
Хубаво е в шампионата тук да имаме дрязги и напечени дербита, но тук става въпрос за европейски мач, за коефициент !!

Иначе за мача, доста слаба игра от нашите..
Първото полувреме Лацио седяха чудесно и изглеждаха много силен отбор, напомниха ми на Базел които с лекота ни пречукаха !
После обаче се посъвзехме, и се видя че когато играем без респект и малко по-бързо можем да бъдем равностойни !
Браво и на Стоев за риска, извади защитиник за трети нападател !!!
Сега с Валенсия..мисля че там трябва да излезем освободени и каквото сабя покаже, покажем ли нервността от първото полувреме - нищо добро не ни чака !!
Велика вечер за Лудогорец, а и за българския клубен футбол !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 фев 2014 23:07

galin56 написа:
Alex написа:Може ли някой да ми каже как бяха цените на билетите, че въобще не съм в час, а ми е интересно...

Читатели информираха, че билетите, които тази сутрин бяха пуснати в продажба в Разград, са били изкупени до 10,00 часа. Статистиката от предишните мачове на Лудогорец в София от евротурнирите показва, че най-големи са продажбите в деня на срещата. В тази връзка касите ще работят, докато има хора на тях. Цените на билетите са 10, 15 и 25 лв.

10лв зад вратите, 25 лв за най-хубавите места в А сектор и 15лв за останалите.

Мерси.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 фев 2014 23:08

plamenst7 написа:
vaskonti написа:
plamenst7 написа:
vaskonti написа:
plamenst7 написа:Ааааа значи цялата работа тръгнала от другаде, ама сега левскарите са виновни, а че други са повлекли крак това не се гледа.

Да не казваш, че ако не беше оня случай на мача с Ливърпул, сега нямаше да подкрепяте Лацио?

Първото което е, аз не съм подкрепял Лацио. Не знам дали щеше или не, но проблема е, че точно тези които подкрепиха Ливърпул тогава сега се сцепиха да плюят по Левски. Във всяко стадо има мърша, но това лефлектира върху целия отбор и върху културните и възпитани фенове.

Има една малка, но съществена разлика между тогава и сега - Левски, като клуб, на практика официално заяви позиция против български клуб с искането си Лудогорец да им предостави билети. Сред феновете има мърша, но когато подобно нещо е официална позиция на клуба...нещата са коренно различни.

Еййй от 9 кладенеца вода ще донесете, само и само да се изкара Левски най-черния. Никъде клубът Левски не е изразил подкрепа за Лацио. Просто негови привърженици са изразили желание да присъстват на мача и да подкрепят Лацио и клуба се е съобразил с тяхното желание.

Извинявай, да не би да не знаете къде са касите на стадиона? Как другите хора знаят от къде да си купят билети, вашите фенове искат от... ПФК Левски? Извинявай, какво общо има ПФК Левски с тоя мач, та да искат от него билети? Ще ти кажа какво - Левски искаше да "защити" сини фенове, които искат да викат срещу български клуб. Какво говори този факт за самия клуб, оставям на теб да си отговориш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 фев 2014 23:12

vaskonti написа:Извинявай, да не би да не знаете къде са касите на стадиона? Как другите хора знаят от къде да си купят билети, вашите фенове искат от... ПФК Левски? Извинявай, какво общо има ПФК Левски с тоя мач, та да искат от него билети? Ще ти кажа какво - Левски искаше да "защити" сини фенове, които искат да викат срещу български клуб. Какво говори този факт за самия клуб, оставям на теб да си отговориш.

http://www.zapalqnkovci.com/news/id/105 ... 5s32N.dpbs

love_hurtz
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот love_hurtz » 27 фев 2014 23:13

Първо гола на Безяк беше световна класа ! Имам един въпрос къде е Синчец, този смешко. Покрил се е някъде :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 фев 2014 23:14

MAЙOPA написа::shock: ехееееееее след вече по малко от два часа съм РОЖДЕНИК,изчезвам че иначе ще траа да черпа :lol:

[offtopic]Едва ли ще изненадаш някой, скривайки се като мишка? Така и така ще изчезваш, поне иди в библиотека и се ограмоти![/offtopic]
:lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BadBoy

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Мнениеот BadBoy » 27 фев 2014 23:15

Не е национална кауза за големите футболни държави, но за малки страни като нашата е редно подкрепата да идва от всички. Миналото лято например цяла Албания подкрепи Шкендербеу Корча в плейофа на ЛЕ срещу Черноморец Одеса, когато за малко да станат първия албански отбор в групите на ЛЕ (паднаха след дузпи). Виж ако всяка година вкарвахме по 2 отбора в ЛЕ и 2 ШЛ, може би всеки щеше да си вика само за своите, както е в големите държави, но в окаяното състояние на нашия футбол е нормално когато има една бяла лястовичка, всички да са съпричастния към техния успех.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 фев 2014 23:15

niki87 написа:
vaskonti написа:Извинявай, да не би да не знаете къде са касите на стадиона? Как другите хора знаят от къде да си купят билети, вашите фенове искат от... ПФК Левски? Извинявай, какво общо има ПФК Левски с тоя мач, та да искат от него билети? Ще ти кажа какво - Левски искаше да "защити" сини фенове, които искат да викат срещу български клуб. Какво говори този факт за самия клуб, оставям на теб да си отговориш.

Както казах, фенове има всякакви. Едно е те да правят какво ли не, съвсем друго е когато един български клуб открито заявява подкрепа на чужд клуб, който играе срещу друг наш отбор. По същия начин едно е сините фенове да псуват ЦСКА, съвсем друго е когато футболистите на Левски излязат да ги наградят за току що спечелената купа облечени с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА". На фона на тези два факта добре помисли къде омразата е по-силна от любовта.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 27 фев 2014 23:16

niki87 написа:

Какво общо има твоят линк с факта, че искате 1500 билета за да подкрепите Лацио в мача им с Лудогорец :roll: :roll: :roll: , ЦСКА ли играят, що ли :roll:

Върни се в “Лудогорец”