Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще бъде ли поделена Украйна?
Ами страни като Латвия, Литва, Естония какво ще кажеш за тях, red__army ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
donDiego написа:ЕМИЛ написа:donDiego написа:От украинци само лоши впечатления имам.
А от украинки ?
Нямал съм контакт. Предпочитам сръбкини и скандинавки-брюнетки. Има и хубави холандки..повече няма да пиша, щото жената щъка наоколо
Скандинавки брюнетки визираш тази мацка от АББА ли ? Ако да е избора ти го адмирирам ,макар ,че и русото е квалитет .
ЕМИЛ написа:donDiego написа:ЕМИЛ написа:donDiego написа:От украинци само лоши впечатления имам.
А от украинки ?
Нямал съм контакт. Предпочитам сръбкини и скандинавки-брюнетки. Има и хубави холандки..повече няма да пиша, щото жената щъка наоколо
Скандинавки брюнетки визираш тази мацка от АББА ли ? Ако да е избора ти го адмирирам ,макар ,че и русото е квалитет .
Спри да разводняваш смислената тема!

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Кво има да се дискутира ? Настане ли война Украйна ще я поделят . Ясно е като слънце .
Вазделянето на Украйна би довело по скоро до краха на Русия 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
ЕМИЛ написа:Кво има да се дискутира ? Настане ли война Украйна ще я поделят . Ясно е като слънце .
А ще се стигне ли до война е въпросът. Кой срещу кого. Дали няма да прерасне в световна. Има много какво да се дискутира.

весел е и неговият вид,
ЕМИЛ написа:Кво има да се дискутира ? Настане ли война Украйна ще я поделят . Ясно е като слънце .
А ще се стигне ли до война е въпросът. Кой срещу кого. Дали няма да прерасне в световна. Има много какво да се дискутира.

весел е и неговият вид,
-
Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна
FLANKER написа:Игра,най-вероятно ще е така. И по-добре,отколкото още оръжие и жертви, според мен.
Мда, насила хубост не става.
Според мен е най-добре да пускат един референдум в спорните части, и каквото каже болшинството.
Пък после работите ще станат по-лесно.

Русия няма интерес да напада Украйна и няма да го направи, естествено при положение че в държавата има размирици и на власт идват хора със про фашиска ориентация съвсем онрмално е руснаците да увеличат войските във базите си в Украйна. Така хем ще гарантират сигурурноста на базите си хем ще стреснат самозабравилите се фашисти грабнали власта и приемащи закон след закон срещу малцинствата в Украйна, тук визирам и българското което не е никак малко.
Путин не е глупак и го е доказал не веднъж през годините през които е бил на власт, много добре знае че една война там ще върне икономиката на Русия с 10 години назад, а запада и американците ще си го плюят отстрани и ще гледат сеира на руснаци и украинци. Този филм руснаците вече са го гледали няколко пъти и едвали ще се хванат отново да се снимат в него.
Цялата работа сега е двете страни да си преброят картите да видят коя е с повече козове и после да седнат на масата и да се разберат както го правят винаги през послените 70 години.
Путин не е глупак и го е доказал не веднъж през годините през които е бил на власт, много добре знае че една война там ще върне икономиката на Русия с 10 години назад, а запада и американците ще си го плюят отстрани и ще гледат сеира на руснаци и украинци. Този филм руснаците вече са го гледали няколко пъти и едвали ще се хванат отново да се снимат в него.
Цялата работа сега е двете страни да си преброят картите да видят коя е с повече козове и после да седнат на масата и да се разберат както го правят винаги през послените 70 години.
Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна
Да заповядат майданците сега да кажат какво смятат да става оттук нататък. Лесната част я минаха (колкото може да се начрече лесна), сега идва хурката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.