ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот kartago » 27 фев 2014 20:56

bojo0o0o94 написа:Владо Стоянов отново показва играта от мача с Армения. При гола грешката е негова, не можа да изрита топката добре. Ама точно на него няма как да му се сърдим защото изкара доста мачове досега. Лошото , че има качества, но прави някакви такива лековати грешки. Ако ги изчисти ще стане перфектен вратар.

Налазиха пак "капацитете" както след мача с Армения, голям грешник е Владо, че си реагира момчето и така калитарски рикошира топката в Кейта, че и от такъв ъгъл влезе във вратата! Аз предлагам, след мача, ако паднат да се разстреля на място! :)

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 27 фев 2014 20:56

Друго само да добавя типично по български, нещо лошо се случва и разни герои веднага почват с обвиненията. Това няма да ви помогне в живота, рано или късно ще се сблъскате с трудна ситуация и ако почнете да търсите виновника вместо да се опитате да е разрешите до никъде няма да стигнете. За селяните, които са за Лацио няма дори да коментирам !

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 27 фев 2014 20:56

Тъпата ти ирония си я запази за пред децата от махалата...и мога да пиша както си искам смешникът по-горе да не ми се прави на много грамотен..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

haha

Мнениеот haha » 27 фев 2014 20:57

FC_LEVSKI написа:Тъпата ти ирония си я запази за пред децата от махалата...и мога да пиша както си искам смешникът по-горе да не ми се прави на много грамотен..

Картаго, сега няма ли да му удариш един БАН на тоя, че ми вика смешник? :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 27 фев 2014 20:57

Лудогорец като са напълнили стадиона та атмосферата е страхотна просто .. 30 000 души викат през 20 минути българи юнаци и през другото време мълчат.Ама така става с платени фенове толкова. ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2014 20:57

FC_LEVSKI написа:Тъпата ти ирония си я запази за пред децата от махалата...и мога да пиша както си искам смешникът по-горе да не ми се прави на много грамотен..

Ще пишеш каквото си искаш, на вестника в тоалетната когато "раждаш" поредния си бисер!

haha

Мнениеот haha » 27 фев 2014 20:58

Stanislav_Ivanov написа:Лудогорец като са напълнили стадиона та атмосферата е страхотна просто .. 30 000 души викат през 20 минути българи юнаци и през другото време мълчат.Ама така става с платени фенове толкова. ;)

30 хиляди платени. :lol: Много ми харесват такива разбирачи като вас.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 27 фев 2014 20:58

kartago написа:
bojo0o0o94 написа:Владо Стоянов отново показва играта от мача с Армения. При гола грешката е негова, не можа да изрита топката добре. Ама точно на него няма как да му се сърдим защото изкара доста мачове досега. Лошото , че има качества, но прави някакви такива лековати грешки. Ако ги изчисти ще стане перфектен вратар.

Налазиха пак "капацитете" както след мача с Армения, голям грешник е Владо, че си реагира момчето и така калитарски рикошира топката в Кейта, че и от такъв ъгъл влезе във вратата! Аз предлагам, след мача, ако паднат да се разстреля на място! :)

ти па kartago голяма излагация с тоя коментар тука направи честно ти говоря! що е титуляр в тоя мач да питам аз? не гледа ли миналия мач срещу лацио! ама то не е толкоз лесно да си МЪРЗЕЛ та да правиш такива смешни коментари! сорка че използвах думата мързел ама ти още малко ше полудееш от яд че ни вкараха гол зарад стоянов! ама че....!
Последна промяна от angel156 на 27 фев 2014 21:03, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 фев 2014 20:59

Много елементарен гол пуснаха Лудогорец,че още и в 33-та секунда.Яко са наляли олово.Вижда се,че Дяков липсва доста в средата на терена.Ще е много трудно да продължат и Лацио са фаворита след първото полувреме.Каквото и да стане това,което направиха досега е доста и заслужават само уважение.
Последна промяна от Parmalat на 27 фев 2014 20:59, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2014 20:59

Djack_84 написа:
kartago написа:Чета тука "антилудогорците", та какво направи Лацио освен тоя калитарски гол? Да, преса, играят по-грамотно, само че, това вече трябва да направим разликата къде играят едните, къде другите! Едните си играят с Ювентус, а на "Лудогорец" се налага да играе с ....."Левски" например, няма как да стане! :)

То остави,че им се налага да играят с Левски,ами последните 2 мача падат от сините.Това на нищо не прилича :)

Спор няма, че и статистиката е на страната на по-опитния отбор, :)

Върни се в “Лудогорец”