Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще бъде ли поделена Украйна?
Украйна едва ли ще се разцепи териториално но и мисля,че ЕС няма да излива милиарди.
Само Господ знае какво ще стане, но просто е смешно някакви незнам и как да ги нарека вече, като почнат да се изказват без да знаят без да са били там или живяли...ама повече от половината искали незнам си къде.Как ги определи ти кой къде иска бе пич? То пък такова смешно и глупаво мнение небях чел скоро.Абсолютна простотия.Като някви закърняли мозъци едно и също повтарят и пишат - всичко против ЕС.Бил - небил в КНДР седнал и нея да ми коментира в други теми...смешник.Само седи зад компа и си чеши кафявата точка по цял денtomba написа:Украйна едва ли ще се разцепи териториално но и мисля,че ЕС няма да излива милиарди.
От украинци само лоши впечатления имам.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Alex написа:Тц-тц-тц няма такива изроди като руснаците... просто :Х :Х :Х
И като си представя как някакви промити мозъци възхваляват диктатурата от преди 10-ти...
Според мен ще си вземат Крим, то това нз дали е точно гражданска война, щото руското малцинство не е чак толкова огромно, просто Русия ще си нападне Украйна и толкова... ддз, дано Нато, ООН и т.н. успеят да спасят Украйна, ама всички знаем колко мръсно племе са руснаците...
Няма да коментирам какво племе са руснаците. Само бих поправил ,че руското малцинство е около 15 милиона или около 30% от населението на Украйна. отделно има още над 5 милиона ,които са от смесени семейства. Но несравнимо по-голям проблем на Украйна е ,че украйнската икономика много трудно може да съществува без руската. Реално промишланата част на Украйна е южната и източната,където е и руското малцинство. Още по-лошо за украинците,че реално всички големи структорно определящи комбинати са или руска собственост или са под руски контрол или пък са на хора подкрепяни от Москва. Реално дори и Украйна да се обвърже с ЕС,то ги очаква руска икономическа зависимост.
-
Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна
CTAHKO написа:Едно обаче е сигурно, разделението на Украйна съвсем скоро ще бъде факт
Aко се случи, то това със сигурност е договорка между ЕС и Русия.

donDiego написа:От украинци само лоши впечатления имам.
А от украинки ?
Re: Всичко за протестите и за сблъсъците в Украйна
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Едно обаче е сигурно, разделението на Украйна съвсем скоро ще бъде факт
Aко се случи, то това със сигурност е договорка между ЕС и Русия.
Игра,най-вероятно ще е така. И по-добре,отколкото още оръжие и жертви, според мен.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- frente atleti
- Контакти:
Украйна една изкуствено създадена държава тип Югославия ще се разцепи след гражданска война ! Русия никога няма да се намеси с военна сила няма и смисъл защото руското население в източните територии има потенциала да се защитава само и ще го направи
! Истината е ,че тази държава повече не може да съществува дойде и времето за разпад !

Абе ти вярваш ли си като ги пишеш тия простотии? Ти беше в Украйна и преброи над 40 милиона кой къде иска в ЕС или не? Повече от половината неискали ЕС....пълни простотии.Аз не бих казал искат или неискат.Аз бих казал друго - Живял съм в Украина, приятелката ми е украинка.Знам доста за Украйна и познавам много хора украинци както и руснаци живеещи в украйна и украинци живеещи в Русия.От тези които аз познавам а те са много нито 1 нежелае това което е било досега и всеки до 1 иска в ЕС! Аз иначе живея и работя във Финландия, а там пък колко руснаци има които работят и неискат и да чуят за Русия просто ти е бедна фантазията.И неслучайно в магазините когато стане 21.00 и казват и на фински и на руски че ще затварят.Това ясно показва каква маса са във Финландия.При мен работят около 180-200 човека руснаци и украинци говорел съм и със 50-55г и с 20 и с 35 от всякакви възрастови групи още лятото ми казаха че ще стане скоро страшно и че народа ще се надигне.Е как 1 не се намери от тия хора да ми каже че му е гот да живее в тая Украйна? Последния с който бях говорил беше споделил че преди няколко години имал собствен бизнес но държавата лапала по 75 процента данък еее как да оцелее човек? Населението е мачкано а хазната както днес четох е тотално ограбена....но то и няма и как друго яче след вчерашните фотоси със полилеите за 13млн евро....в резиденцията на бившия президент малоумника. И накрая за финал там където живях 1 г. хляба струваше в бг парички около 3лв а заплатата беше 96 евро в един бар толкова получаваше една позната, Друг познат пък работи на стадиона на шахтар дцк за прекрасната заплата от 120 евро пак при цена 3лв за хляб и около 4лв за 2 литра бира цени много мога да изреждам мизерията е пълна.Всеки месец дори плащат за боклука който изхвърлят по 25-30лв такса така както ние плащаме за кабелна просто при тях си е задължително а цената е бомбастична тука ако взема всичко да пиша кое как е до сутринта няма ми стигне времето.Иначе е лесно някои олигофрени които не са живяли в Укр да се изказват неподготвено, такива на които близките им не са били уличени от куршум на барикадите издигнати от народа против местната власт и корупция.Хората протестират против много неща и най-вече против живота който водят докарано до просешка тояга от своя псевдо президент.[/quote]Не симпатизирам на Русия и Путин.Тва дето казваш сигурно е така.Но ако искаш да кажеш че Американския департамент и ЕС(в по-малка степен)искат да бъдат основни донори на Украйна,ей така за демокрация,да премахнат безработицата,да повишат доходи,да премахнат корупцията,олигархията,въобще някакъв икономически просперитет.Всичко заради което хората бяха на площада,не онези с оръжието сред опозицията.И ще го направят абсолютно безплатно.Не е сериозно.Ще си създадат нови олигарси,подобно на старите създадени от Путин и Русия.Заплатите от 98 евро няма да станат 980.Смисъла на присъствието на Украйна,България и Румъния не е като това на централноевропейските страни Полша,Чехия,Словакия и Унгария.Нашето предназначение в периферията на Европа е да бъдем буфер и територия за натиск върху Русия.За това Украйна им не трябва наполовина,а цялата.Както също и на Русия.Няма шанс за разделение на страната.Битката ще е жестока.
ЕМИЛ написа:donDiego написа:От украинци само лоши впечатления имам.
А от украинки ?
Нямал съм контакт. Предпочитам сръбкини и скандинавки-брюнетки. Има и хубави холандки

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ