Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот CECO_1981 » 27 фев 2014 19:45

Ние феновете вярваме в отбора,но не и в треньора.Така,че давидим какво,ще стане с УБА и после дербито с Ливърпул,ако тези два мача паднем и ни изхвърлят от ШЛ мисля,че Мойс е аут.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 фев 2014 19:48

CECO_1981 написа:Ние феновете вярваме в отбора,но не и в треньора.Така,че давидим какво,ще стане с УБА и после дербито с Ливърпул,ако тези два мача паднем и ни изхвърлят от ШЛ мисля,че Мойс е аут.

Надявам се не желаеш точно това да се случи (3 загуби) само и само, за да видим уволнението на мениджъра :?

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 27 фев 2014 19:58

MuFc1878 написа:
CECO_1981 написа:Ние феновете вярваме в отбора,но не и в треньора.Така,че давидим какво,ще стане с УБА и после дербито с Ливърпул,ако тези два мача паднем и ни изхвърлят от ШЛ мисля,че Мойс е аут.

Надявам се не желаеш точно това да се случи (3 загуби) само и само, за да видим уволнението на мениджъра :?

Не никога нежелая загуби за отбора на сърцето ми,но се надявам да са сивзели някаква поука,както играчите така и треньора.Аз бих предпочел (3победи ако питаш мен),но виждаш ли какво се получава.Исками се три поредни победи без допуснат гол,но дали ще стане,ще разберем другата събота.
Изображение

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 27 фев 2014 20:00

smoothc написа:
MuFc1878 написа:Интересно ми е да разбера кои играчи според теб трябва да напуснат клуба и кои младоци искаш да пробият в първия отбор.

Времето за промяна започна след новината за оттеглянето на Сър Алекс - месец май 2013 година!

Така е,прав си...но проради една или друга причина,тя не започна ударно или по-точно казано с параметрите,които доста често бяха и обект на наши коментари/дискусии.То вече е свършен факт,а иняма как да върнем времето назад.
Ще изложа своята позиция(лично мнение,с което не ангажирам никого) успоредно гарнирана с аргументи и собствена гледна точка,относно футболистите в Манчестър Юнайтед:
1.Давид Де Хея-Аз лично в негово лице,не усещам сигурността и спокойствието,които трябва да излъчва в отбора фигурата на вратаря.Първата година-ок,втората година-ок,третата година е вече към своя край,но израстване в това отношение почти не се наблюдава.Временни проблясъци,които са крайно недостатъчни за утвърждаването на позицията.Липсата на адекваност и лидерска роля в дефанзивното звено,също са на доста ниско ниво,което изобщо не приляга на стандартите и ранга на Манчестър Юнайтед.
2.Андерс Линдегард-Мисля,че не заслужава статуса,в който се намира на този етап! Много ме е яд на Дейвид Мойс,че нито веднъж не го пусна във Висшата лига,а още повече и на фона на колебливите изяви на Де Хея.Абсолютно нищо не му пречи(дори и оттук нататък) да направи тази рокада.
В двубоите за купите,където бе използван датчанина...най-малкото показа гъвкавост и адекватна(опитна) комуникация със защитата,която при оптимална възможност(визирайки и включването на основните играчи),със сигурност ще окажат положително влияние върху представянето ни в дефанзивен план.
Линдегард част по-скоро трябва да напусне Юнайтед,защото просто си заебава кариерата и развитието.Той е добър вратар,дори по-добър колкото някои хора предполагат,но просто му липсва дългосрочно поле за изява.Да не казвам голяма дума,но с нищо не отстъпва пред един Симон Миноле(като потенциал).
3.Евра-Рио-Видич-със сигурност трябва да напуснат Манчестър Юнайтед.Обективните и субективните причини съм ги коментирал достатъчно,няма да се впускам в подробности..само мога да пожелая искрено успех на Неманя Видич в новото му приключение :)
4.Рафаел:Ужасен спад във формата му.Честите контузии(които не са от днес или вчера) поставят сериозно въпроса:Дали Рафел е годен,за да издържи дългосрочно на натоварванията и специфичните условия във Висшата лига.Другото нещо,което долавям в неговото поведение е липсата на концентрация и адекватност при изпълнението на задачите.И леко подозирам,че една от причините затова е меко казано отношението на Дейвид Мойс към Фабио.Усеща се един своебразен бунт,пък и действията на Фабио в мача срещу Суонси(ако не се лъжа) и червеният картон който си изкара буквално с влизането...повдигат наистина доста въпроси,които са и косвено свързани с отношенията между Дейвид Мойс и Рафаел!
Бразилците като цяло нямат навика да се вслушват,поведението им доста често е твърде лежерно за сериозни и дългосрочни планове.
Според мен,няма да е зле Дейвид Мойс да се насочи към една идея по-стабилна и опитна алтернатива на десния бек.Шеймъс Коулман изглежда доста добро решение,поне според мен.
5.Евънс-Джоунс-Хубавото е,че ако не друго то поне са изглеждат стабилни на своите постове,но подобно на Рафаел доста често са сполетявани от контузии(някои за съжаление следствие и от тяхната необмисленост при единоборства).Но за да израстнат още повече,определено имат нужда от класен и стабилен човек до себе си,което ще е само в плюс за Юнайтед.
6.Смолинг и Бютнер-Все ми е тая за тях..Ясно е,че няма да имат основна роля в защитата,така че каквото има да се случва с тях да се случва.
7.Йънг-Нани:Достатъчно! Манчестър Юнайтед няма повече нужда от техните услуги.
8.Флетчър и Гигс-Благодаря им за всичко,но е време да заемат своите постове от другата страна!
9.Карик и Клевърли-Ще бъде пагубно за Юнайтед,ако не бъде ограничена до абсолютен минимум тяхната роля.Всъщност най-добре ще един от двамата да напусне клуба(най-добре и двамата),просто защото взаимно си пречат(мача в Гърция повече от ясно доказа това).
10.Валенсия:Купуваме класно крило и ролята му става периферна,както и да запълва дупки в дясната зона на бека.
11.Мата-Фелайни(всъщност,ако ги използваме заедно в центъра)+поддържащата роля на Лингард/Пауъл...мисля,че проблемът в халфовата линия може да се реши веднъж завинаги! Другата алтернатива е да се купи още един класен вътрешен халф(Гюндоган)
12.Крила:Заха,Янузай,(Уелбек)+Валенсия+разбира се,ново класно крило(Ройс)
13.Уейн Рууни-Новият капитан на Манчестър Юнайтед!
14.Ван Перси+Чичарито(който подобно на Линдегард,няма абсолютно никакъв смисъл да търка пейката вече)-Благодаря ви,и всичко най-хубаво ви желая.Ван Перси е човек с особен характер,който веднъж си свикна със сър Алекс(всъщонст той дойде точно заради него) и просто няма оправия...Вижда се,че отношенията между него и Дейвид Мойс са по-скоро колегиални,липсва емоционалността...пък и веднъж почне ли с контузиите,нещата стават сериозни,така че...
Чичарито-Цикъла от СП 2010 и СП 2014 сякаш и подсказва,че е време пътищата между него и Юнайтед да се разделят.Не е работа 4-години да си резерва,колкото и да се прави че е щастлив от тази си роля...На всеки му се играе титуляр,а и той е футболист който много бързо ще се адаптира към което и да е първенство в Европа.Успех му желая!
Кавани+Рууни+(Уелбек)+Енрикес-мисля,че изглежда доста по-агресивно и съобразено с новите стандарти нападение.
15.Казусът Кагава:Специфичен играч,с отлични спортно-технически качества,но му липсва самочувствие и стремеж да поеме отговорност и да изпъкне( тотален антипод на Янузай,който между другото... леко се захласна по славата и сякаш е време Дейвид Мойс да го върне в реалността ;) )

Играчи аут:Рио-Евра-Видич-Нани-Андерсон-Йънг-Гигс-Флетчър-Чичарито-Ван Перси-Кагава
Текущи играчи:Де Хея-Рафаел-Джоунс-Евънс-Бютнер-Смолинг-Мата-Фелайни-Янузай-Заха-Лингард-Пауъл-Валенсия-Карик-Клевърли-Рууни-Уелбек
Трансфери:Десен бек+ляв бек+централен защитник+вътрешен халф+крило+нападател (Коулмън-Шоу/Коентрао или който и да е друг класен-казуса с централния защитник е много важен,много внимателно трябва да се селектира,Гюндоган+Ройс+Кавани)
По позиции:Де Хея/Нов класен вратар
Десни бекове:Коулмън/Рафаел
Леви бекове:Шоу/Коентрао/Бютнер
Централни защитници:Х/Евънс/Джоунс/Смолинг
Крила:Янузай/Ройс/Заха/(Уелбек)/Валенсия
Вътрешни халфове:Мата/Фелайни/Гюндоган/Лингард/Пауъл+Карик и Клевърли(тук много станаха...за двама от тях сякаш няма място:Гласувам за Карик и Клевърли)
Нападатели:Рууни/Кавани/Уелбек/Енрикес

Акъла не ми го побира как може да се напишат толкова много глупости и идиощини в един пост от smoothc,и то доказано много умен,начен,знаещ,можещ човек,готин :shock: :shock: :shock:
нещата са следните бойче ''на давид маус му е виновна и ракета и космоса му е крив''''затова 8-месеца неможа на запали двигателите дори ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 фев 2014 20:11

Майоре,това е моята гледна точка по въпроса,а и изрично подчертах,че не ангажирам абсолютно никого с нея!
Ще се радваме,ако и ти изведеш своите виждания за евентуалните промени свързани с отделните звена и футболисти в Юнайтед.Винаги е най-хубаво,когато има различни гледни точки по даден казус/проблем ;)
И не на последно място,бих искал да призова всички фенове на Манчестър Юнайтед с това:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/216/7108216D.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 27 фев 2014 20:17

smoothc написа:Майоре,това е моята гледна точка по въпроса,а и изрично подчертах,че не ангажирам абсолютно никого с нея!
Ще се радваме,ако и ти изведеш своите виждания за евентуалните промени свързани с отделните звена и футболисти в Юнайтед.Винаги е най-хубаво,когато има различни гледни точки по даден казус/проблем ;)
И не на последно място,бих искал да призова всички фенове на Манчестър Юнайтед с това:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/216/7108216D.png[/wrapimg][/center]

Алекс, остави го МАЙОРА. ;) За мен не е фен на Манчестър Юнайтед. Той единствено да се закача с феновете на Ливърпул и да обижда Мойс, друго не прави.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 27 фев 2014 20:26

Антония Валенсия не е БЕЙЛ,вярно е така е,нито Ашли Янг е КР7,но супер шампиона на АНГЛИЯ с пръснати 70 000 000 мл лири за звездите ХУАН МАТА и ФЕЛАЙНИ,да е смачкан на 7-място,пребит за купите от СУОНДЗЪ и ТЪНДЪЛЪН,РАЗГРОМЕН ОТ ОЛИМПИАКОС който струва по малко от РУНИ,ай сиктир ве МАУСЕ ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 фев 2014 21:03

Гледайки ситуацията в Реал Мадрид и по-конкретно статуса на Иско,мисля че Юнайтед само може да спечели,ако се пробваме за него :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7k3Tth72gyQ[/youtube]

Друг футболист,който аз лично много харесвам и адмирирам е Джонджо Шелви! Рядко специфичен талант(и като игра,и като визия),който изпъква със своята решителност и адаптивност към различните стилове.Според мен е класа над един Том Клевърли примерно ;)
Последна промяна от smoothc на 27 фев 2014 21:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 27 фев 2014 21:05

smoothc написа:Гледайки ситуацията в Реал Мадрид и по-конкретно статуса на Иско,мисля че Юнайтед само може да спечели,ако се пробваме за него :)

Талантлив е, ама май цъка атакуващ халф. Имаме Мата. Рууни, Шинджи, Джеси, Ник... :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 фев 2014 21:14

old_traff написа:
smoothc написа:Гледайки ситуацията в Реал Мадрид и по-конкретно статуса на Иско,мисля че Юнайтед само може да спечели,ако се пробваме за него :)

Талантлив е, ама май цъка атакуващ халф. Имаме Мата. Рууни, Шинджи, Джеси, Ник... :)

Не знам...но според мен изпускаме един мини-прототип на Еден Азар,който ако развием напълно..дори е твърде вероятно и да го задмине :)

Върни се в “Манчестър Ю”