лордче, бай ***, искам на живо да те видя да ти обасня някои неща, мангалче нещастно. форумно плъхче. от кой град си бе мушмурок? покажи се на светло и ела в очите да ми кажеш "мю е най-великия отбор". чакам отговр!
по темата: до сега защитавах рафа по една причина. няма кой да го замени. аз лично се сещам за 4 човека, които могат, ама нито един от тях нямаме шанс да вземем освен КИНГ КЕНИ. другите трима са: капело, хидинк и моуриньо. и все пак: RAFA OUT NOW!!!!
Ливърпул - Бирмингам 2-2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Бирмингам 2-2
Странна работа, очаквах да ги изядете след изравнителния гол, а вместо това играхте така сякаш точката ви задоволява
- originalni.be
- Контакти:
То реално може и да ги задоволява знае ли какво си мисли Рафата вече 

ORIGINALNI...BE =)
за жалост е така, но точката може и да устройва рафа..........
originalni.be написа:еми ако искаш само фенове на Пуул да пишат значи сте 3 човека а пък и мисля това е демократичен Форум
Феновете на Ливърпул в този форум са доста, но на повечето им е писнало да бъдат репликирани от lord (butt-head) of memory и не влизат тук. В повечето случай видния представител на селско-работническата интелигенция държи да е в центъра на събитията и грубо се намесва в чужди дискусии. Но Бай Ганьо няма да е сам... де да беше жив Алеко Константинов да види този жив титан на българската простащина.
trifoncho написа:лордче, бай ***, искам на живо да те видя да ти обасня някои неща, мангалче нещастно. форумно плъхче. от кой град си бе мушмурок? покажи се на светло и ела в очите да ми кажеш "мю е най-великия отбор". чакам отговр!
по темата: до сега защитавах рафа по една причина. няма кой да го замени. аз лично се сещам за 4 човека, които могат, ама нито един от тях нямаме шанс да вземем освен КИНГ КЕНИ. другите трима са: капело, хидинк и моуриньо. и все пак: RAFA OUT NOW!!!!
Аз си мислех за Иан Ръш, но той няма опит, което можеби ще му попречи....не знам и аз вече....Трябват и нови собственици на всичкото отгоре....а ако тея продадат името на стадиона, ще си подпечатат билета за заминаване...според мен феновете ще го срутят преди да стъпят на него...
Айде лека нощ от мен момчета....колкото и да го мъдрим няма да променим нищо, но все пак ни остава да се надяваме и да вярваме

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Много би ми се искало да видя какво ще направи Рафа с нормален бюджет, а не огризките, които му се подхвърлят всяко лято :/
Ливърпул затъват все повече
- fabregas_949
- Контакти:
Много мъка има по света. Като си помисля, че писах в еврофутбол мача 2:0 за Ливърпул... Ще съдя Бенитез 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Винаги съм се чудил кой от Голямата 4 първи ще отпадне от нея !!! Мисля , че вече знам
Мисля че пуснах подобна тема преди близо месец - С оглед на последните резултати на един от клубовете в топ 4, а именно Ливърпул май е време да се подготвим за пробив в голямата четворка.
Като се има впредвид че и Торес и Джерард трябва да легнат под ножа работата става сериозна