Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Плевнелиев в топли връзки с бялата мафия?
Феновете на Ботев как защитават ДПС и Бареков не е истина.

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Raoul_Duke
Re: Плевнелиев в топли връзки с бялата мафия?
Ами след като съвсем наскоро защити публично енергийната мафия, като се обяви против 20%-ния данък върху зелената енергия, произвеждана от господаря му Прокопиев, нищо чудно, че се е впуснал и в защита на други свои спонсори и господари - тези от "бялата" мафия.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]Re: Плевнелиев в топли връзки с бялата мафия?
Raoul_Duke написа:Ами след като съвсем наскоро защити публично енергийната мафия, като се обяви против 20%-ния данък върху зелената енергия, произвеждана от господаря му Прокопиев, нищо чудно, че се е впуснал и в защита на други свои спонсори и господари - тези от "бялата" мафия.
Не съм много запознат с регулацията на ВЕИ, но те май не са освободени от ДДС? Защо трябва да плащат още 20%? Не е ли по-нормално да се търсят начини за предоговаряне на цените или да се мине на изцяло пазарен принцип. Те така утре могат да решат и такса за достъп до въздух.
Re: Тема за политика - България
Тоя Джони е най- заблуденият тип на света. 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Нали правителството щеше да е експертно?Вижте изказването на "експерта" министър Мариана Георгиева за ОИ 2014:
Спортният министър Мариана Георгиева не даде точна оценка на представянето на българските олимпийци на игрите в Сочи, като предпочете да даде пространно и завоалирано обяснение.
На уточняващ въпрос как оценява представянето по шестобалната система тя заяви: "Скромна съм".
Иначе в опит да оцени случилото се на завършилата преди седмица олимпиада, тя наблегна най-вече на сбърканата методика. За да можете да се ориентирате добре в обяснението й, публикуваме нейния отговор с минимална редакторска намеса:
"Аз мисля, че вече имам някакъв портрет във вашите очи. Не мога да бъда обвинявана в едни розови очила или пък в щадящи действия и щадящ изказ. Но обичам конструктивизма с критика, самокритика, плюса и минуса. 88 нации, 26 са медалисти - първо. Второ положение - 18 квоти, казах го и в Сочи - квотите също са успех. Някои от тях са случайност, защото всичко е в съотношение. Но някои не са толкова лесни и достъпни, нали? Не всички. Да вървим по балансирания поглед - и с бялото, и с черното.
На следващо място - Саня Жекова ни накара да не се чувстваме толкова малки, толкова недобре, толкова неудобни. Това е факт. Нейното представяне, участие, постижение беше много категорично, за да можем да се хванем за него и да кажем, че като цяло се чувстваме прилично, поносимо и не сме чак толкова засрамени. Но една Саня Жекова не можем да я припознаем, преди това да я натоварим да ни изнесе на правилното трасе.
Проблемите са диалектически, във взаимовръзка. Искам да не нападам и да не говоря непремерено. Това, което казах в блиц извода - сбъркана методика, това е ключово обяснение. Има какво да се прави за следващата олимпийска подготовка и като го върнем назад в отчета за четирите години, значи нещо не е правено. Имената нямат значение. Фактите са много важни и ако тях подреждаме правилно.
Аз като внимавам, говоря бавно или премълчавам не е в мой интерес, а е от моя отговорност да щадя федерациите, защото както се казва те са консумирали вина, ама не е самостоятелна.
Сбъркана методика - режим на подготовка, начин на подготовка, поведение на треньора, поведение на състезателя, контрол на поведението между треньор и състезател, само че това не е прехвърляне на територията на състезателя и треньора ами, защото трябва да има и база, за да се развиват тези взаимоотношения правомерно като една резултативна подготовка. Няма да скрия, че самоцелно даване на пари не е оправдано.
Аз им казах: "Ще подписваме договори... новото финансиране ще бъде в тази концептуална рамка на политиката на министерството - категоризация и европейски стандарти. Досещате се, нали? Позволете ми по ръба да говоря".
Спортният министър Мариана Георгиева не даде точна оценка на представянето на българските олимпийци на игрите в Сочи, като предпочете да даде пространно и завоалирано обяснение.
На уточняващ въпрос как оценява представянето по шестобалната система тя заяви: "Скромна съм".
Иначе в опит да оцени случилото се на завършилата преди седмица олимпиада, тя наблегна най-вече на сбърканата методика. За да можете да се ориентирате добре в обяснението й, публикуваме нейния отговор с минимална редакторска намеса:
"Аз мисля, че вече имам някакъв портрет във вашите очи. Не мога да бъда обвинявана в едни розови очила или пък в щадящи действия и щадящ изказ. Но обичам конструктивизма с критика, самокритика, плюса и минуса. 88 нации, 26 са медалисти - първо. Второ положение - 18 квоти, казах го и в Сочи - квотите също са успех. Някои от тях са случайност, защото всичко е в съотношение. Но някои не са толкова лесни и достъпни, нали? Не всички. Да вървим по балансирания поглед - и с бялото, и с черното.
На следващо място - Саня Жекова ни накара да не се чувстваме толкова малки, толкова недобре, толкова неудобни. Това е факт. Нейното представяне, участие, постижение беше много категорично, за да можем да се хванем за него и да кажем, че като цяло се чувстваме прилично, поносимо и не сме чак толкова засрамени. Но една Саня Жекова не можем да я припознаем, преди това да я натоварим да ни изнесе на правилното трасе.
Проблемите са диалектически, във взаимовръзка. Искам да не нападам и да не говоря непремерено. Това, което казах в блиц извода - сбъркана методика, това е ключово обяснение. Има какво да се прави за следващата олимпийска подготовка и като го върнем назад в отчета за четирите години, значи нещо не е правено. Имената нямат значение. Фактите са много важни и ако тях подреждаме правилно.
Аз като внимавам, говоря бавно или премълчавам не е в мой интерес, а е от моя отговорност да щадя федерациите, защото както се казва те са консумирали вина, ама не е самостоятелна.
Сбъркана методика - режим на подготовка, начин на подготовка, поведение на треньора, поведение на състезателя, контрол на поведението между треньор и състезател, само че това не е прехвърляне на територията на състезателя и треньора ами, защото трябва да има и база, за да се развиват тези взаимоотношения правомерно като една резултативна подготовка. Няма да скрия, че самоцелно даване на пари не е оправдано.
Аз им казах: "Ще подписваме договори... новото финансиране ще бъде в тази концептуална рамка на политиката на министерството - категоризация и европейски стандарти. Досещате се, нали? Позволете ми по ръба да говоря".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Толкова "експертно" звучи, че и професор по български език не може да го разбере.
[offtopic]Тая леля ли фелацираше на агент Павел рязаната карабина? Изглежда екзактния изказ е зразен?
[/offtopic]
[offtopic]Тая леля ли фелацираше на агент Павел рязаната карабина? Изглежда екзактния изказ е зразен?
- Балкански Орел
- Контакти:
Шествията на ПП Атака
[center]На днешния светъл празник, някой политически екстременти пак ще си проведат жалките платени шествия в центъра на София ! "От 12:00 часа от пилоните на НДК ПП „Атака” ще проведе традиционния си митинг-шествие."
Аз съм твърдо против тази жалка шайка от говеда да петни празниците на България ![/center]
Аз съм твърдо против тази жалка шайка от говеда да петни празниците на България ![/center]
Последна промяна от Балкански Орел на 03 мар 2014 13:22, променено общо 3 пъти.
[center]Levski & Lazio[/center]
Re: Шевствията на поп Кръстю !
Кого искат мнозинството от българите?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Хубаво, ама не си от най-грамотните. Какви са тези "шеВствия". 
- Балкански Орел
- Контакти:
vayk написа:Хубаво, ама не си от най-грамотните. Какви са тези "шеВствия".
Не съм чак толкова зле с правописа, просто от яд го написах бързо и съм сгрешил.
[center]Levski & Lazio[/center]