ПП Един голям шнур за всички форумни герои,които ще ме емнат след този коментар,да не си правят труда да се заяждат,то се видя.
ШЛ: Галатасарай - Челси /26.02.14/ 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Момчета,не можеш да дадеш СТОТИЦИ милиони за селекция в последните години и да се защитаваш в 70 минути от мача срещу отбор,който е сред аутсайдерите.НЕ МОЖЕШ.Разбирам примерно Пирин Гоце Делчев да го прави,но не и Челси.Майната им на титлите и на купите,това ли ни е футболът!?Уест Хям поне си имат оправдание,а Челси?11 човека зад топката и утре пак ще слушам ебавките на колегите/компанията за "автобуса"...Не всичко е резултати,не всичко,МАМКА МУ!Чак изключих телевизора,толкова съм изнервен
ПП Един голям шнур за всички форумни герои,които ще ме емнат след този коментар,да не си правят труда да се заяждат,то се видя.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Re: ШЛ: Галатасарай - Челси /26.02.14/ 21:45
usurper написа:Толкос го чаках тос мач...Винаги трябва да стане по трудния начин, деа
То не е трудно, просто шампионската лига е ташак още и такива си ги бием така или иначе. Баси, Моуриньо по-надуто и от мен го изигра мача, ако аз бях треньор на Челси
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
THE G.A.M.E
Тоя мач беше 1:1 с този на Олд-а миналата есен.
Още от самото начало идеята беше да не загубим.
А след голът на Торес, откровено си играхме да се запази резултатът.
Толкова слаб Галата, а ние ....
Още от самото начало идеята беше да не загубим.
А след голът на Торес, откровено си играхме да се запази резултатът.
Толкова слаб Галата, а ние ....
- blue_till_i_die
- Контакти:

[offtopic]
[/offtopic]- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Много съм ядосан ! Защо винаги след като поведем се връщаме в защита и чакаме на контра ... Можехме да приключим интригата тука още,но ..

и аз съм бесен, трябваше да затворим мача с 2:0 още през първата част
не знам какво целеше Моуриньо, защо не искаше да приключим интригата?!
Факт е и че Торес, Рамирес и други изпуснаха твърде лековато 100% положения
Песимист съм за Фулъм в събота!
не знам какво целеше Моуриньо, защо не искаше да приключим интригата?!
Факт е и че Торес, Рамирес и други изпуснаха твърде лековато 100% положения
Песимист съм за Фулъм в събота!
- usurper
- Контакти:
Ех, ако Торес беше вкарал онова положения второто полувреме 
[offtopic]

[/offtopic]

[/offtopic]- Keyser Soze
- Контакти:
Добро първо полувреме като игра. Но както всички са отбелязали, трябваше да решим всичко с втори гол. След пропуска на Торес играчите на Челси май само бавеха топката. Разочарован съм, понеже допуснахме гол точно след корнер. И все пак добър турнирен резултат. И преди сме имали проблеми с такива отбори на елиминационната фаза - Олимпиакос, Фенербахче.... На "Стамфорд Бридж" трябва повече концентрация и се класираме напред.
Както казах преди мача.Иска ми се да е 1 на 2,но резултата ще е 1 на 1.Така и стана.Просто знам тактиката на Моу в такива мачове.

-
морални щампиони
Хората правят пари от залагния, а ние тука се тюхкаме как завършили мачовете. Днес масови залагания за 2-ка на Челси и Реал М в колонка и стотици милиони за букмейкърите.