Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2014 16:50

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Всъщност акциите не трябваше ли да се пуснат преди 2 месеца?

Първо, трябват хиляда документа, които не могат да бъдат извадени ако клуба не е изряден до една минимална степен. Второ, тия документи се проверяват от финансовия надзор, който трябва да разреши издаването на акции. ЦСКА е подал някакви документи, но дали са всички нужни, дали отговарят на истината и дали ще бъдат одобрени, това са съвсем различни неща. Би трябвало до 2-3 седмици да има решение по въпроса.
BRF написа:Спирам засега да се занимавам с това ;) !Нямам нужда да си хабя енергията с негативни мисли!Като сте решили да развивате теории на конспирациите и да търсите кого да оплювате,кой съм аз да ви преча :lol: !За мене чашата е на половина ПЪЛНА!Първа победа от 2009 г мисля,като гост в Бургас!Победен гол в последната минута!Приятни емоции с приятели!Какво му трябва повече на човек 8-) !
п.п.Често казано победен гол в последната минута е по-добре от резултат 0:2,3,4,поне за мен!

Аз не търся някой за оплюване, в крайна сметка Томов, най-малкото, няма никакъв бизнес за да кажем, че той плаща заплатите. Дори и да вади някой лев от лекции, преподаване или нещо от сорта, далеч е от издръжката на клуб като ЦСКА. Томов със сигурност е поставено лице, още по-сигурно не е такова на оня дебел Сър. Аз не го плюя - сухите факти показват едно - доста добра селекция, нещо се чопли по базата, покриват се някакви стари дългове, макар и много бавно, но това е обяснимо. Само казвам, че Гришата изобщо не е имал реален интерес към ЦСКА в последните години и всичко това беше с цел приемане на Томов. Ако не беше използван Ганчев, ако не беше използван Ицо(което е много жалко, само по себе си) Томов до сега щеше да е изритан сто пъти.
Пуснат ли се акциите официално на борсата, убеден съм, че ще има раздвижване във високите етажи на ЦСКА и всичко ще излезе наяве - добро или лошо. Но не пуснем ли акции... остава само лошото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 фев 2014 19:01

Ще се радваме на Менди още някоя и друга година!http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=407227
Остава Марсиньо(не,защото ние чак толкова необходим,а защото ще го изпуснем без да вземем нито лев за него) и Карачанаков да преподпишат.

П.п.След като тези футболисти преподписват(при това за такива срокове),явно положението ни не е чак толкова лошо,колкото "някои" се опитват да го изкарат!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 26 фев 2014 19:45

CSKA 78 написа:Ще се радваме на Менди още някоя и друга година!http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=407227
Остава Марсиньо(не,защото ние чак толкова необходим,а защото ще го изпуснем без да вземем нито лев за него) и Карачанаков да преподпишат.

П.п.След като тези футболисти преподписват(при това за такива срокове),явно положението ни не е чак толкова лошо,колкото "някои" се опитват да го изкарат!

Те подписват професионални договори, които автоматически разтрогват при фалит и изхвърляне в аматьорските групи. Т.е. риска си е за тяхна сметка в конкретният случай. Аз искам да разбера , какво точно АД е ЦСКА. Има КДА (Командитно дружество с акции) и обикновено АД. При единият вид, отговорността е сведена до капитала на директорите, като те запазват право на вето и еднолични решения. В другият не е така, но не съм чак толкова навътре в нещата за да ръся мозък, имам предвид че част от отборите в Бундеслигата са такива АД-та..Вердер мисля, Мьонхенгладбах, но там всичко е прозрачно, за разлика от българското първенство
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 фев 2014 20:47

donDiego написа:
CSKA 78 написа:Ще се радваме на Менди още някоя и друга година!http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=407227

Те подписват професионални договори, които автоматически разтрогват при фалит и изхвърляне в аматьорските групи. Т.е. риска си е за тяхна сметка в конкретният случай. Аз искам да разбера , какво точно АД е ЦСКА. Има КДА (Командитно дружество с акции) и обикновено АД. При единият вид, отговорността е сведена до капитала на директорите, като те запазват право на вето и еднолични решения. В другият не е така, но не съм чак толкова навътре в нещата за да ръся мозък, имам предвид че част от отборите в Бундеслигата са такива АД-та..Вердер мисля, Мьонхенгладбах, но там всичко е прозрачно, за разлика от българското първенство

ЦСКА е АД с безналични акции и попълнен записен капитал до 5.09 милиона лева. Няма нищо общо с командитно дружество. УС и НЗ на дружеството са с мандат до 09.04.2014. Ал. Томов не фигурира никъде в тези органи, но има джиросани 341 000 акции лично на негово име.
А, по ГФО има и около 35 милиона задължения.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 фев 2014 01:15

Кашчей написа:
donDiego написа:

ЦСКА е АД с безналични акции и попълнен записен капитал до 5.09 милиона лева. Няма нищо общо с командитно дружество. УС и НЗ на дружеството са с мандат до 09.04.2014. Ал. Томов не фигурира никъде в тези органи, но има джиросани 341 000 акции лично на негово име.
А, по ГФО има и около 35 милиона задължения.

Нещо като Крьонке в Арсенал ли :) . Оня има супер гъзарски магазин до библиотеката в Мюнхен...А нашия има...присъда :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 фев 2014 09:26

Четейки мненията ви ,колеги и ми се струва ,че във всяко едно такова има нещо достоверно,но като че ли с идването на Томов,наистина има някакъв „таен ход“ и всичко е обвито мъгла,какво точно се случва мисля,че ще узнаем в най-скоро време ;) ! Иска ми се да вярвам,че Томов,наистина не е толкова тъпо парче,за да се издъни повторно, като през 2008г. и че зад него стоят хора със сериозни намерения за любимия отбор!Фактът,че не се хвана като удавник за сламка ,да играеме на общ стадион със Славия,както и това,че от някъде му капят пари да се поддържа отбора,в някакъв приличен вид и с прилична селекция,а според мен и имитацията в търсенето на солиден спонсор,ме навежда на тази хипотеза...но поживем увидим!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 27 фев 2014 10:17

Red joker написа:Четейки мненията ви ,колеги и ми се струва ,че във всяко едно такова има нещо достоверно,но като че ли с идването на Томов,наистина има някакъв „таен ход“ и всичко е обвито мъгла,какво точно се случва мисля,че ще узнаем в най-скоро време ;) ! Иска ми се да вярвам,че Томов,наистина не е толкова тъпо парче,за да се издъни повторно, като през 2008г. и че зад него стоят хора със сериозни намерения за любимия отбор!Фактът,че не се хвана като удавник за сламка ,да играеме на общ стадион със Славия,както и това,че от някъде му капят пари да се поддържа отбора,в някакъв приличен вид и с прилична селекция,а според мен и имитацията в търсенето на солиден спонсор,ме навежда на тази хипотеза...но поживем увидим!

Зад Томов стоят хора от бившият Съветски съюз това е причината все още да не е в затвора.Мъглата ще се разведили в края на март,когато би трябвало да вземем лиценз и аз съм сигурен,че ще го вземем заради подкрепата към Боби,но не е там проблема.Проблема е,че вече 6-7 години сме в една безтегловност и не търпиме абсолютно никакво развитие,което пагубно за такъв велик клуб и неговите фенове.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 фев 2014 10:46

Нищо няма да вземем в края на март, а само ще предоставим документите си.Лиценз до 31май се дава.
Колкото и да лаят някои неоспорим факт е ,че взеха да се плащат редовно заплати включително и на служителите,които бяха с осем месеца назад при боклуците.
Даже се платиха и някои дребни борчове към италианеца,Дочев, Виваком на някаква охр.фирма и още някакви като глоби например.Платиха се два лагера в чужбина.

От юли до сега това са осем месеца.При условие, че няма пари ни от спонсори ,ни от евротурнири смятайте каква пара се е изхарчила.Как става тая работа? Значи се финансира и то здраво.Тия които са дали парите дали не си правят сметка да си ги върнат,щото вече алтруисти няма ?Това,че се чакат редовите фенове да купят акции е просто за легитимация на процеса.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 фев 2014 12:25

onegavon написа:Нищо няма да вземем в края на март, а само ще предоставим документите си.Лиценз до 31май се дава.
Колкото и да лаят някои неоспорим факт е ,че взеха да се плащат редовно заплати включително и на служителите,които бяха с осем месеца назад при боклуците.
Даже се платиха и някои дребни борчове към италианеца,Дочев, Виваком на някаква охр.фирма и още някакви като глоби например.Платиха се два лагера в чужбина.

От юли до сега това са осем месеца.При условие, че няма пари ни от спонсори ,ни от евротурнири смятайте каква пара се е изхарчила.Как става тая работа? Значи се финансира и то здраво.Тия които са дали парите дали не си правят сметка да си ги върнат,щото вече алтруисти няма ?Това,че се чакат редовите фенове да купят акции е просто за легитимация на процеса.

И аз си мисля,че това с акциите за феновете и че те ще издържат отбора е бошлаф работа,видя се в кампанията със СМС-ите,колко сме дашни :( ,всичко май е за парлама,но дано в най-скоро време има някакво положително развитие!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”