XXV кръг: ЦСКА - Славия 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXV кръг: ЦСКА - Славия
Със сигурност ни очаква тежък мач, особено след това, което се приказва цяла седмица, че Славия щели да ни лягат, въпреки че ние играем много трудно с тях напоследък, а един друг отбор до съвсем скоро имаше само победи срещу тях. Надявам се да видим някакво подобрение в играта, защото определено срещу Черноморец бяхме трагични и победата ни дойде с не малка помощ от късмета. Промените в състава на някои постове са наложителни - мисля, че наказанието на Менди изтича и това автоматично означава Апата да се върне на бека и Венци резерва, защото срещу Черноморец игра изключително неадекватно, Тошко го уважавам страшно много,но вече е на години и за мен един Сънди ще се справи в пъти по-добре от него, евентуално може да се помисли и Ереро да замени Фо-Поре, защото и той е уникално слаб. Не на последно място си мисля и се надявам да се съберем малко повече публика и да подкрепим отбора по начина, по който заслужава! Въпреки всички трудности очаквам да победим отбора на Славия с 1/2 гола разлика. Прогнозата ми е 2:0. НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
boabbb написа:Колега с тая игра ... ще има пак Хайдук Кула, не знам дали си го гледал тоя мач, но подозрително приличаше на мача с вафлитеСамо дето тогава, Тунчев мисля, ни спаси с гол в 120 минута
Там историята беше друга тогава имах сметка в Юробет и те даваха статистика на мачовете с най- много залози.Първият мач беше №3 , а втория №1 по брой на залаганията и то за победи на ЦСКА.Нищо не казвам обаче нещо ме гложди,че тези резултати не бяха случайни.
minchev_1951 написа:Бат Венци дали ще се облажи с някой и друг гологан след предстоящото шоу? Или по-точният въпрос е - КОЛКО давате?...![]()
НЕМАМЕ НИЩО ЗА ДАВАНЕ

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
- Контакти:
Смятам, че Стойчо видя срещу Черноморец, кой трябва да е титуляр. Не съм треньор на ЦСКА, но ще е добре Фо Поре да си почине. Тошко също полека-лека тряба да отстъпи мястото си на по-млад играч. В контролите до Чочев игра Сънди, а имаме Галчев и новия сърбин, който ми хареса. Менди също ще заеме мястото си до Вальо, а Апата ще се върне, като бек. Косоко влезе с голямо желание срещу Черноморец и се представи добре, но дали става за централен нападател ще видим. Изобщо в момента имаме отбор със силни единици и всичко друго освен победа срещу Славия ще е провал.
Победааа! Всички мощно на АРМИЯТА!!! НАШИЯТ ХРАМ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПЪЛЕН ВСЕКИ МАЧ!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Ереро и Карачанаков най-вероятно пропускат мача. 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- dreben23
- Контакти:
Ох, като се сетя кой е треньор на Славия в момента и ме хваща малко страх в първия момент, обаче пък от друга страна без Да Силва и Курдов Славия ще се озори много с Менди и Вальо Илиев и съм спокоен.
Да кажем 1:0 ще са си три точки, няма да ни е лесно сигурно. Зависи и от стартовия състав много- ако примерно пуснем Маркович, Славия може само да брои колко пъти е извадил топката Георги Петков от мрежата си. Нищо друго..
Ама ако са същите от мача с Черноморец, тогава нещата са доста непредвидими като резултат.

Да кажем 1:0 ще са си три точки, няма да ни е лесно сигурно. Зависи и от стартовия състав много- ако примерно пуснем Маркович, Славия може само да брои колко пъти е извадил топката Георги Петков от мрежата си. Нищо друго..

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
ЦСКА покани децата на София на мач - входът за тях и техните придружители ще е е безплатен . Сдружението "Червени сърца" с благословията на ръководството на ЦСКА предприе допълнителна инициатива, която е насочена към младото поколение фенове на клуба. Тя е свързана с покана към деца и техни придружители да влизат безплатно на домакинските мачове на ЦСКА. За целта ще има обособен сектор на стадиона .

j0rka7aa написа:Ереро и Карачанаков най-вероятно пропускат мача.
Какво мислите за Венци като ляв бек

Колкото до проблемата в лява зона Ереро ще бъде в пъти по-добре от Фо-Поре, който в Бургас беше кристална дупка в защитата и от повторенията който гледам гола на ЧЦ е изцяло негова вина!
Бих му гласувал доверие на Ереро и най-важното е Тошко да не влиза като титуляр, но Стойчо решава в крайна сметка..!
Урсула отново ще прави мача на живота си което ще направи мача нервен, ако не отбележим гол първото полувреме!
Без Курдов и двамата изгонени от последния им мач мисля, че ще окаже влияние. Радукана ще ги мотивира да вземат нещо от мача, че бате Венци трябва да върне услуга на Тара, че не е ''циркова трупа'' !
Всички на Армията и отново да сме №1 по посещаемост както през есента!
Ще бъде много тежък мач.Надявам се да играем по-добре,отколкото мача с Черноморец,защото ако играем,както тогава не е добре.Все пак си мисля,че макар и трудно ще спечелим с нещо от сорта 1-0,2-1.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!