smoothc написа:MuFc1878 написа:............................................................
5-та категория - Янузай, Мата, Фелайни, Заха
6-та категория - Кагава
.............................................................
Така,като сме почнали..нека да обобщим нещата докрай:
1-ва категория:Играчи,които най-общо казано(не се раздават за Дейвид Мойс):Евра,Рио,Ван Перси,Рафаел
2-ра категория:Играчи,които възприемат промяната и Дейвид Мойс като едно ново начало:Рууни,Уелбек,Джоунс,Янузай,Валенсия
3-ка категория:Неутрални играчи,почти неповлияни от тази кардинална промяна:Де Хея,Клевърли,Карик,Йънг,Кагава,Евънс(по-скоро е на границата между 3-4),Смолинг
4-та категория:Играчи,за които преди всичко е важен Манчестър Юнайтед:Гигси,Флетчър,Видич,Чичарито
5-та категория:Нови играчи,които по-скоро следват пътя на 2-та категория:Мата,Фелайни
В един отбор(както винаги съм казвал) доста често са по-важни чистопсихологическите връзки и отношения,отколкото спортно-техническия фактор!
ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед

smoothc написа:MASTER_COOL написа:Много тъпо сравнение честно.
В Лефски кризата се дължи на Батков и управлението му, а не на футболисти и треньори.
А Батков от миналата година ли е в Левски?![]()
Кога Левски постигна най-големите си успехи? 1.Когато имаше стабилен треньор(Мъри не ми е особено приятен и като човек и като треньор,но не мога да отрека някои негови положителни качества и постижения) 2.Когато в отбора имаше баланс между опит и млади надъхани футболисти.3.Когато всеки един играч се раздаваше докрай за емблемата,а 50% от играчите бяха истински Левскари! 4.Когато имаше стабилен изпълнителен директор(истински Левскар) в лицето на Наско Сираков.5.И още толкова важни фактори,които синтезирани в едно...обусловиха големите успехи на отбора в периода 2005-2007!
Успехите на Юнайтед най-вече от 1998-1999-са една доста по-мащабна импликация на този модел,който респективно донесе и големите успехи на Левски в периода 2005-2007,а и на всеки един отбор който е съумял да го приложи адекватно!
И най-вече акцента пада върху точка 2
[offtopic]За изписването по този начин на името на отбора и респект.фигурата на Апостола...заслужаваш един здрав пердах! Как е възможно подобно отношение и немарливост?[/offtopic]
Защо си тъжен, smoothc! В МАН ЮТД мениджър е любимеца ти маус! Купиха му и две звезди за 70 млн даже! Не си ли доволен от резултатите на отбора!

MASTER_COOL написа:Колегата е много изнервен нещо ! Не знам, защо намеси родната действителност точно в тази тема.
Защото родната действителност поражда точно такива модели на мислене:"Мениджърът е виновен за всичко,уволняваме го"!
Примерът с Левски и ситуацията,в която е изпаднал отбора(още повече навръх 100-годишнината) има някои общи черти с тази в Манчестър Юнайтед,но това че някои хора не могат да го разберат си е изцяло техен проблем.Точно и поради тази причина,направих паралел между Левски от 2005-2007 и Требъла на Юнайтед от 1998-1999г и акцентите в модела на управление и структуриране на игровия просец
пп:Жалко е,че конкретно този сезон в Англия,освен с всичко друго...ще се запомни и с мащабната честота на уволнения на мениджъри,което за мен лично е доста опасен знак,най-вече за идентичността на Премиършип!
За първи път се появяват подобни слухове:
Предполагам медиите искат да внесат още по-голямо напрежение у клуба
Unconfirmed Reports: New York Stock Exchange has been told by Man United that David Moyes has stepped down as manager.
Any truth in the rumour David Moyes has been sacked? New York Stock Exchange apparently due to release a statement at 2:30pm #MUFC
There is a speculation that Moyes will have got sacked until tomorrow.... Maybe the board woke up?
Предполагам медиите искат да внесат още по-голямо напрежение у клуба
Защо си тъжен, smoothc! В МАН ЮТД мениджър е любимеца ти маус! Купиха му и две звезди за 70 млн даже! Не си ли доволен от резултатите на отбора!
В голяма грешка си,Майоре
Дейвид Мойс изобщо не ме натъжава...а по-скоро ме изумява,че търпи поведението на едно 60% от футболистите в отбора!
Ако има нещо,което истински ме натъжава,това бе отношението на сър Алекс към качеството на Манчестър Юнайтед и нуждата от спешни мерки и промени,които трябваше да бъдат осъществени най-късно след края на сезон 2010/2011-особено в халфовата линия и защитното звено.
В последните 1-2 години и особено този сезон,Юнайтед си пати най-вече от липсата на класа в халфовата линия и амортизацията в защитата.
И тук говорим за кардинален проблем,който сър Алекс се опитваше да замаскира-с множество ротации и висока доза мотивация,но факт е че когато Юнайтед се изправи срещу класен отбор със силна халфова линия,в 90% от случаите изходът бе крайно негативен,най-вече за нас феновете...просто защото на една голяма част от играчите изобщо не им пука дали падат или бият...като знаят,че в края на седмицата ще им дойдат 100К и набързо забравят за всички проблеми,за огромно съжаление
Последна промяна от smoothc на 26 фев 2014 16:58, променено общо 1 път.
MuFc1878 написа:smoothc написа:без никаква фантазия и въображение - това говори доста лошо за мениджъра
А играчите са невинни,нали![]()
пп:Не знам дали това е най-подходящият пример,но...в Левски за 1-година се смениха 3-ма треньори,а играта на отбора все така продължава да е трагична и без никакъв облик! Само и единствено треньорите ли са виновни?
Митов-Илиев-Здравков-трима коренно различни по стил и визия мениджъри,но играта на Левски в последните 1-2 години си остава пълна трагедия...без почти никаква кардинална промяна.
Пак питам:Само и единствено треньорите ли са виновни?
Сменят се по 6-7 футболиста на всеки 6 месецаДруги въпроси
![]()
Несравнима ситуация.....
Именно! Че не е редно да се търси вина само и единствено в треньора.
- Eric_Cantona
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Олимпиакос е безумно слаб отбор. Не виждам никаква класа в този отбор. Чудя се как са преодоляли груповата фаза. Също така съм сигурен, че Лудогорец ако играе в момента с тях ги качва поне на 2:0 ! Реванша е отворен. Сигурен съм, че Олд Трафорд ще е врящ котел за гърците. Мача е минимум 2:0. Ще им вкараме два бързи гола и мача започва отначало ! Аз ще го играя този мач на над 2.5 гола.
Олимпиакос 26 мача - 24 победи 2 равенства 78 отбелязани гола 9 допуснати сравни със статистиката на Юнайтед този сезон вярно е , че и висшата лига е с пъти по-класна от гръцката 1-ва дивизия, но все пак 20 точки пред втория не са малко и само някой заблуден би, казал че Олимпиакос са слаб отбор.
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic][offtopic]
[/offtopic]Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
По-скоро щеше да е изненада, ако бяхме били с игра, а не успеха на домакините
С 1-2 положения за цял мач си е напълно резонно това, което се случи.
С 1-2 положения за цял мач си е напълно резонно това, което се случи.
ДАВИД МАУС е казал иска нов отбор,ето го списъка,обещавa да е в топ-4
касияс
хумлес компани
ройс видал хълк яя туре азар
меси бейл роналдо
резервите:ибрахимович,кавани,лам,буфон,неймар,суарес
касияс
хумлес компани
меси бейл роналдо

- we are the champions
- Контакти:
MAЙOPA написа:ДАВИД МАУС е казал иска нов отбор,ето го списъка,обещавa да е в топ-4![]()
касияс
хумлес компани
меси бейл роналдо