ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой отбор ще продължи в следващата фаза на турнира?

Анкетата завърши на 25 фев 2014 21:23

Олимпиакос
16
41%
Манчестър Юнайтед
23
59%

Общо гласове: 39

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2014 08:38

Мойс ли е виновен, че РвП не може да вкара??
Мойс ли е виновен, че Смоулинг не може да центрира?
Мойс ли е виновен, че за последните 10 минути създадохме толкова положения, че да обърнем мача, а ние не вкарахме и едно?

Ако наистина има бунт от играчите към треньора, то всеки един от тях трябва да бъде изгонен като улично куче, пък ние ще си доиграем сезона с юношите. Бесен съм, но не Мойс ни е виновен за всичките проблеми!
Юнайтед трябва да излязат със същите играчи от последните 10 минути в реванша. Само Рафаел трябва да замени Смоулинг.

Втория гол го пишете не Карик. Не е нормално един дефанзивен полузащитник да допусне да бъде преминат така... ама за това сигурно Мойс е виновен. ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2014 08:39

Гледам и стила на игра коментираме... Някой ще ми каже ли как играехме при сър Алекс??? Тики-така ли? :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2014 08:44

Аз видях само едно положение на Перси :shock: Хубаво, пропуснал го.....с това ли се изчерпва всичко срещу този опонент? Стартовият състав няма какво да се коментира. Да, футболистите имат нужда от силен мотиватор. Мойс не може да се справи в клуб като Юнайтед. Мина вече колко....8 месеца, а показваме играта от мачовете с жълтурковците, които също ни разкриваха.

Как може Ливърпул да си изгони легенда като Кени, който налагаше футбол от 80-те с английските дървета.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 фев 2014 08:45

Няма да критикувам този път. За мен загубата е заслужена, но не и без помощта на огромният късмет на Олимпиакос. Реално не виждах как ще ни победят, преди този случаен първи гол ! Заслужена е защото не реагирахме изобщо ! За вторият гол виня изцяло Де ГеЯ. ! Време е да му се даде малко почивка.

Мислете ме за луд, но на реванша Юнайтед ще сгази Олимпиакос с 2+ гола ! Фелайни и Кагава и нещата ще се получат ! Кагава направи уникално включване. Мисля, че за първи път загатна своите неоспорими качества.

ЮНАЙТЕД ! ЮНАЙТЕД ! ЮНАЙТЕД !
Важното е да излезеш с чест !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2014 08:49

Фелайни и Кагава трябваше да играят още вчера :!: Мислете ме за луд, но при подходящ мениджър Кагава ще разкрие пълния си потенциал. А ние ще го продадем лятото за някой английски "талант".....

Клевърли кой го е излъгал, че ще бъде новия Скоулс :o

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2014 08:50

MuFc1878 написа:Аз видях само едно положение на Перси :shock: Хубаво, пропуснал го.....с това ли се изчерпва всичко срещу този опонент? Стартовият състав няма какво да се коментира. Да, футболистите имат нужда от силен мотиватор. Мойс не може да се справи в клуб като Юнайтед. Мина вече колко....8 месеца, а показваме играта от мачовете с жълтурковците, които също ни разкриваха.

Как може Ливърпул да си изгони легенда като Кени, който налагаше футбол от 80-те с английските дървета.

По едно време бяхме 4-ма наши играчи срещу 3-ма на гърците пред наказателното им поле. И наш Евра си я поведе като амьтор, след това му я отнеха.
Другото положение беше на Смоулинг. Двама наши играчи чакаха топката на удобна позиция, а нашия я центрира някъде към публиката...
Имахме още едно положение на Ван Перси. Да, беше трудно за реализиране, но не и невъзможно!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2014 08:52

Олимпиакос нищо не играха, но нашите гледаха какво се случва (не защото не могат). Малко натиск и тия щяха да капитулират. Ние си разцъкваме топката в триъгълник между Де Хея - Рио - Видич :shock:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 фев 2014 08:56

MuFc1878 написа:Олимпиакос нищо не играха, но нашите гледаха какво се случва (не защото не могат). Малко натиск и тия щяха да капитулират. Ние си разцъкваме топката в триъгълник между Де Хея - Рио - Видич :shock:

Ако това, което намекваш е вярно... То тия футболисти трябва да бъдат изгонени моментално от отбора!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 фев 2014 08:58

Със сигурност могат много повече. Но изходът не е Мойс да си доведе 20 доверени играчи от Евертън ;)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 фев 2014 08:58

Олимпиакос е безумно слаб отбор. Не виждам никаква класа в този отбор. Чудя се как са преодоляли груповата фаза. Също така съм сигурен, че Лудогорец ако играе в момента с тях ги качва поне на 2:0 ! Реванша е отворен. Сигурен съм, че Олд Трафорд ще е врящ котел за гърците. Мача е минимум 2:0. Ще им вкараме два бързи гола и мача започва отначало ! Аз ще го играя този мач на над 2.5 гола.
Важното е да излезеш с чест !

Върни се в “Манчестър Ю”