Saint Etienne написа:Много завистливи копелета има в тоя форум.След още някоя победа на Лудите,някои хора може да си прережат вените
![]()
![]()
.Успех на Лудогорец!!!
Те такива не умират лесно! Господ ги е наказал! Сами се тормозят повече и повече!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Saint Etienne написа:Много завистливи копелета има в тоя форум.След още някоя победа на Лудите,някои хора може да си прережат вените
![]()
![]()
.Успех на Лудогорец!!!
asenkolev написа:Някой купил билет от Ивентим може ли да разясни какъв е механизма. Какво нося на стадиона?Само плащам през нета и после трябва да ида до офиса им да си го взема или печатам нещо на принтера.Щото нали ги сканират на входа, холограми там и тем подобни/Как става?
[/center]mozart написа: Всички ще отидат да видят победата на един класен български отбор, всякакви други приказки са комплекси!
Синьо сърце написа:Може и така да стане, но да ти минава през главата, че съществуват и други вероятни развръзки на този мач?
Синьо сърце написа:Лудогорец заслужава подкрепа и адмирации, защото играе добре в Европа. Аз се радвах за успехите им в групата, но сега съм за Лацио. Нищо лично, този отбор ми е любим от детските години.
drvasko98 написа:Аз продължавам да твърдя, че повече от 17-18000 няма да има на стадиона, независимо колко стотици хиляди билети са продадени
deceitt написа:Аз да попитам само... билетите за А и В сектори били свършили - 17 000 общо. Ок, а тогава как на мача с Базел е имало над 20 000 както се твърди почти навсякъде, като тогава не са били изкупени целите секториПитам само, не ми се нахвърляйте много, защото задавам неудобни въпроси за защитниците на KLETA MAIKA BALGARIQ..
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта