ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио
Айде момчета, за първи и надявам се не последен път, ще ви подкрепя на стадиона. Ще пропътуваме разстоянието от Пловдив, за да погледаме малко европейски футбол 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Синьо сърце
- Контакти:
Лудогорец заслужава подкрепа и адмирации, защото играе добре в Европа. Аз се радвах за успехите им в групата, но сега съм за Лацио. Нищо лично, този отбор ми е любим от детските години. Ще ида на стадиона, няма да вея синьо знаме, но ще ги подкрепям и искам да продължат. Ако отпаднат-значи зелените са били по-добри, ще ги поздравя и ще им пожелая искрено успех срещу следващият съперник( Динамо Киев е по-добре
), дори ще дойда на стадиона, за да ги подкрепя!
Така стоят нещата, надявам се, че ме разбирате.

Така стоят нещата, надявам се, че ме разбирате.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
В Лудогорец няма Българи..
За справка вижте повиквателните за националния
А т'ва колко хора ще има - колкото, толкова..
Важното е че Лацио в крайна сметка ще са гости 2 мача..
След като ги надвикахме в Рим, ся следва да ги унищожим на Националния!
Успех! И благоадря на всички фенове на други отбори които подпрепиха и ще подкрепят отбора 

Пуснаха ли билети за секторите Б и Г?
Аз съм от Микре Юнайтед
В евентим още не са.. Предпоалгам утре ще се продават за Б и Г навсякаде
Ще бъде голямо шоу ако напълним В.Левски! 

Някой има ли информация дали има още билети за В сектор? Трябва ми само 1 билет и се надявам утре на касите да се намери от някъде.
Благодаря
Благодаря
Silva21 написа:Някой има ли информация дали има още билети за В сектор? Трябва ми само 1 билет и се надявам утре на касите да се намери от някъде.
Благодаря
Според сайта на Ивентим няма!
Аз съм от Микре Юнайтед
- asenkolev
- Контакти:
Някой купил билет от Ивентим може ли да разясни какъв е механизма. Какво нося на стадиона?Само плащам през нета и после трябва да ида до офиса им да си го взема или печатам нещо на принтера.Щото нали ги сканират на входа, холограми там и тем подобни/Как става?

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
mozart написа:Silva21 написа:Някой има ли информация дали има още билети за В сектор? Трябва ми само 1 билет и се надявам утре на касите да се намери от някъде.
Благодаря
Според сайта на Ивентим няма!
Да, аз затова се надявам да има на касите
asenkolev написа:Някой купил билет от Ивентим може ли да разясни какъв е механизма. Какво нося на стадиона?Само плащам през нета и после трябва да ида до офиса им да си го взема или печатам нещо на принтера.Щото нали ги сканират на входа, холограми там и тем подобни/Как става?
Преди време купих билети за концерт през тях и билетите дойдоха по куриер на следващия ден! Сега как става не знам!
Аз съм от Микре Юнайтед