ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
Успех на Олимпиакос дано успеят да стигнат до 1/4 финал.
ДДХ, Рафа, Смолинг, Видич, Евра, Карик, Фелайни, Йънг, Валенсия, Рууни, Перси
Те т'ва очаквам довечера като съставче. Другият, който предложих е този, който аз бих искал да видя....
Те т'ва очаквам довечера като съставче. Другият, който предложих е този, който аз бих искал да видя....
- Eric_Cantona
- Контакти:
Готина снимка 
- KOPScousers
- Контакти:
Rofles написа:KOPScousers написа:Rofles написа:KOPScousers написа:Според мен с оглед на моментната форма на Юнайтед, Олимпиакос ще е фаворита за продължаване, но Юнайтед си е Юнайтед и опита и класата понякога са много по-важни от моментната форма. Според мен може да се стигне до изненада, за това прогнозирам 2:1, но определено ще е много трудно на гърците да продължат напред.
Като почнете да ми ги разтягате едни такива...... Ти гледал ли си мач на Юнайтед в ШЛ тоя сезон ? Гледал ли си поне 5 мача на Олимпиакос, че да ги фаворизираш ? Е така си плямпате, колко да не заспите.
Гледал съм мач на Юнайтед, победата с 5-0 срещу Леверкузен. Определено в ШЛ играете по-добре отколкото във ВЛ, но въпреки всичко този сезон не сте страшилището, което бяхте за отбори от ранга на Олимпиакос до миналата година. За мен гърците са с по-добри шансове, но въпреки това няма да им бъде лесно.
Пак те питам.. гледал ли си поне 5 мача на гърците, че да ги фаворизираш?
Не съм гледал 5 мача на Олимпиакос, но видях това:

Не мисля, че са от най-слабите възможни съперници.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

- ChelseaFUN
- Контакти:
Стискам палци за Юнайтед пуснал съм ги 2-йка, дано бият 
Be scared Man UTD
Със свалени гащи ли се предполага, че трябва да излезнат играчите
Каквото има да става, ще става. Излизат за победа, в което няма съмнение! Това, че някои искат още сега да приключи всичко за дяволите та в следващите месеци да спят по-леко, не е наш проблем 
- MASTER_COOL
- Контакти:
В това смешно гръцко първенство и Лудогорец ще е минимум с 10 точки разлика пред вторият.
И аз съм играл мача с 2-ка. При коефициент 2.05 няма как иначе
И аз съм играл мача с 2-ка. При коефициент 2.05 няма как иначе
Важното е да излезеш с чест !
Е, гърците дотука правят перфектния сезон, в Гърция бият повече и от Байерн, а в ШЛ също записаха изключителни резултати, но тогава Митроглу играеше, да видим без него как ще изглеждат
Стискам им палци, а и вярвам в успеха им, Дейвид Мойс ще напомни за себе си
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Е, гърците дотука правят перфектния сезон, в Гърция бият повече и от Байерн, а в ШЛ също записаха изключителни резултати, но тогава Митроглу играеше, да видим без него как ще изглеждат![]()
Vij kvo si pisal 2 stranici po-nazad.Protivorechish si
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта

[/offtopic]
[/offtopic]