ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот mozart » 25 фев 2014 16:39

На сайта на Ивентим билети за с-р А от 25лв и за с-р В НЯМА! Има около 200 билета за с-р А от 15лв. Да отварят и другите сектори да не се бавят! Не 30 000, над 40 000 ще има на стадиона! Само Лудогорец!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 фев 2014 16:46

Ето едно предимство, че беше избран "Васил Левски", пред Лазур. Дано се напълни, имаме нужда от тази емоция!
[center]Изображение[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 фев 2014 16:54

За мен Лазур си беше по-добре, а и е по-близо и до Разград и до мен :)! Важното е да бием още един рекорд- по посещаемост на несофийски отбор на Националния стадион!
Последна промяна от mozart на 25 фев 2014 17:02, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 фев 2014 16:58

Защитникът на Лацио Андре Диас ще пропусне мача-реванш от 1/16-финалите на турнира Лига Европа срещу Лудогорец поради контузия. Бразилецът получи травма в бедрото при победата срещу Сасуоло с 3:2 в неделя и ще се възстановява около месец. В състава на Лацио няма други кадрови проблеми, като единствен румънецът Стефан Раду има леки оплаквания вследствие на преумора. Диас не взе участие в първия сблъсък с българския шампион, като тогава треньорът Едоардо Рея предпочете да заложи на Мишел Сиани, Лорик Кана и Раду.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 фев 2014 17:03

mozart написа:На сайта на Ивентим билети за с-р А от 25лв и за с-р В НЯМА! Има около 200 билета за с-р А от 15лв. Да отварят и другите сектори да не се бавят! Не 30 000, над 40 000 ще има на стадиона! Само Лудогорец!

както на мача с Базел имаше 18-20 000 при продадени малко под 12 000 билета,така и в четвъртък ще има 40 000.Журналята всеки ден като мантра го повтаря по 3-4 пъти как трябва да победим ludogoretssamopobeda защото носи коефициент на KLETA MAJKA BALGARIQ и едва ли не вече в Европа се говори само за легендарните орли които надвили некви римски копирачи и как Шампиона имал вратар в идеалните 11,но истината е че на никой не му пука за ludogorets,просто хората искат да гледат стойностен отбор като Лацио.Дано хореографията този път Ви се получи и дано на стадиона не се чува ima lie ludogortsi,а аз съм убеден,че тия митични 35 000-40 000,ще са надпявани през целия мач от агитката на Лацио - 1000 човека от Италия,те Базел като бяха 100 човека се чуваха през целия мач.Не ви получавам успех и се надявам,да не чувам отново как Ив.Ангелов изпада в оргазъм при всеки ваш удар .
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 фев 2014 17:11

MagicMoments написа:
mozart написа:На сайта на Ивентим билети за с-р А от 25лв и за с-р В НЯМА! Има около 200 билета за с-р А от 15лв. Да отварят и другите сектори да не се бавят! Не 30 000, над 40 000 ще има на стадиона! Само Лудогорец!

както на мача с Базел имаше 18-20 000 при продадени малко под 12 000 билета,така и в четвъртък ще има 40 000.Журналята всеки ден като мантра го повтаря по 3-4 пъти как трябва да победим ludogoretssamopobeda защото носи коефициент на KLETA MAJKA BALGARIQ и едва ли не вече в Европа се говори само за легендарните орли които надвили некви римски копирачи и как Шампиона имал вратар в идеалните 11,но истината е че на никой не му пука за ludogorets,просто хората искат да гледат стойностен отбор като Лацио.Дано хореографията този път Ви се получи и дано на стадиона не се чува ima lie ludogortsi,а аз съм убеден,че тия митични 35 000-40 000,ще са надпявани през целия мач от агитката на Лацио - 1000 човека от Италия,те Базел като бяха 100 човека се чуваха през целия мач.Не ви получавам успех и се надявам,да не чувам отново как Ив.Ангелов изпада в оргазъм при всеки ваш удар .

На кого му пука за душевните ти терзания? :mrgreen: Отиваме да се забавляваме. Ти тъпей и се моли за провал на сънародниците си, щом това ти осмисля съществуването ;)
[center]Изображение[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 фев 2014 17:17

MagicMoments написа:

Ти си лесен, не гледаш и толкова! Хората, които идват са нормалните фенове, а не останалите по 3-4000 ултраси на нарочените грандове от столицата! Не ме интересува дали ще има хореографии и други глупости! Нека напълним с 40 000 стадиона пък нека 300 лациали да се чуват! Ние се чухме и в Айндховен, и в Рим!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 25 фев 2014 17:19

Повечето от хората ще отидат да гледат Лацио а не Лудогорец ,ама това е друга тема на разговор както и да е успех ;)

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 фев 2014 17:26

tsonpen написа:
MagicMoments написа:

На кого му пука за душевните ти терзания? :mrgreen: Отиваме да се забавляваме. Ти тъпей и се моли за провал на сънародниците си, щом това ти осмисля съществуването ;)

Колко сънародника ще излязат на терена в зелено.3-4?И при положение,че сте отбор на 2 години,не виждам причина да
Ви подкрепям,нито имате история,нито публика,нито пък бъдеще без Домусчиев.А и целия медиен балон около Лудогорец кара неутралните да не ви харесват,когато Левски гостуваше на Олимпико, да не би да имаше заглавия, това истина ли е Левски превзе Рим,или пък Велик Левски оскуба орлите,не,когато идваха отбори в България като Удинезе,Марсилия,Киево,Шалке,Челси,Барса,Вердер да не би всеки ден да имаше заглавия от типа 10 000-15 000-20 000 продадени за 1 ден-не,да не би да се призоваваше цялата общественост да ни подкрепи,защото трупаме коеф за
KLETA MAJKA BALGARIQ-Не.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 25 фев 2014 17:28

we are the champions написа:Повечето от хората ще отидат да гледат Лацио а не Лудогорец ,ама това е друга тема на разговор както и да е успех ;)

надявай се :)
нормалните хора който обичат футбола и не ходят на стадиона заради някакви лумпени са в стотици и хиляди повече от такива като теб злобарче ;) .
И не ни пожелавай успех , личи си че си ДРЕБНО, ЗЛОБНО, ЧОВЕЧЕ :lol:

Върни се в “Лудогорец”