Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Синьо сърце » 25 фев 2014 13:10

captain_drifuss написа:баткоф, чорни, пеевски, бойко... избирайте си- на нито един от тия не им е чиста сметката.
най-грозно за вас ще е с пеевски, разбира се, но и баткоф не прави малко да ви рущи аворитета в юбилейната година. смао не разбирам как има още левскари, които да му връзват на глупостите- оня ден изтърси една простотия за славия и сега я гледам мултиплициарана във форума. вместо да погледнете проблемите и причините за тях, вие се заравяте в конспирации...

Друго си е, викаш, Лупи и Гърнята-все ентелекти и читави бизнесмени!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 фев 2014 13:44

Синьо сърце написа:
captain_drifuss написа:баткоф, чорни, пеевски, бойко... избирайте си- на нито един от тия не им е чиста сметката.
най-грозно за вас ще е с пеевски, разбира се, но и баткоф не прави малко да ви рущи аворитета в юбилейната година. смао не разбирам как има още левскари, които да му връзват на глупостите- оня ден изтърси една простотия за славия и сега я гледам мултиплициарана във форума. вместо да погледнете проблемите и причините за тях, вие се заравяте в конспирации...

Друго си е, викаш, Лупи и Гърнята-все ентелекти и читави бизнесмени!

Никъде не съм го написал това, напротив, при нас изборът на този етап е още по-лош.
На ЦСКА късметът беше Домусага(протеже на Бойко, много съмнително забогатял човек), но титаните го прокудиха заедно с Пенко Петков и Любо Пенев. Това бяха добрите веремена на ЦСКА- 2009-а латото и есента.
След това много се надявах на Гришата, не че като бизнесмен е по-чист от горепосочените, но знае как да управлява футболен отбор.

но да се върна на темата- с баткоф зле, с другите... май още по-зле. Не знам как ще се чувставате с Пеевски да властва на герена, а злично изтръпвам при мисълта да видя Лафка на червените фланелки, за вас не знам.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 фев 2014 14:46

THE G.A.M.E написа:2 млн. никак не са много, при положение, че Декември месец миналата година се чудехме, дали ще имаме кинти да вържем лиценза.

В предишните години бюджетът ни се движеше в порядъка на 4.5 - 5 млн. евро.
Средно по малко над 2 млн. на полусезон.

Та за това, тая цифра от 2 млн. до края на този полусезон ми звучи доста резонно. :roll:

Иначе вън от съмнение, че влязоха свежи пари... Бастош, Нунеш и Божи, едвали се подписват под 10-на хиляди.

Едно е да ви трябват 2млн. ,друго е някой да ви ги снесе и то Чорни :roll: .Индикация,че нямате достатачно пари е връщането на Рамос.Никой нормален мениджър, ако има някакви пари не би го върнал тоя.Рамос имаше тежка контузия и не е играл футбол откакто го натирихте.Освен от зор поради неустойките .

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 фев 2014 15:22

captain_drifuss написа:
но да се върна на темата- с баткоф зле, с другите... май още по-зле. Не знам как ще се чувставате с Пеевски да властва на герена, а злично изтръпвам при мисълта да видя Лафка на червените фланелки, за вас не знам.

Това с лафката, ако някой го сложи на фанелките-жална му майка... :) Ще го съсипят от бъзик, не е истина!
Onegavon, историята с Рамос е съвсем друга. Там Христо Йовов го иска, това е лично негова инициатива- не зная с каква идея. Може да вижда в него нещо, което ние не виждаме. Дотук се справи добре, аз му се доверявам, макар да не виждам Рамос как ще ни помогне вляво, но...поживем-увидим! Със сигурност ще е по-добре от Деко. :o Ако не беше случката с Огнянов, нямаше да го вземем. Явно търси човек, на който не му трябва време да се адаптира. Аз лично бих сложил Старокин на тази позиция, идва му отръки, но Йовов и Сухия решават...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 фев 2014 15:54

makedonski написа:Докато агент Тара е в Левски, така ще е - мизерия. Викам си аз "Батков вън!" на стадиона, но не срещам подкрепа.

Най много да срещнеш прав десен. ( казвам го в кръга на шегата) ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 фев 2014 15:55

"Много хубав" избор. Пеевски стане ли шеф, ще е голям позор.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 фев 2014 15:57

THE G.A.M.E написа:Иначе вън от съмнение, че влязоха свежи пари... Бастош, Нунеш и Божи, едвали се подписват под 10-на хиляди.

Това са кинтите от Вутов и Гари, но тези тримцата дано помогнат нещо, че за една година ще ги изядат парите, но поне да оставят положителна следа след себе си.
Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 фев 2014 12:57

Eminem написа:

Затова има една приказка "внимавай какво си пожелаваш". Искаме Батков вън, ама когато това е факт да не стане олеле.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 фев 2014 15:04

plamenst7 написа:
Eminem написа:

Затова има една приказка "внимавай какво си пожелаваш". Искаме Батков вън, ама когато това е факт да не стане олеле.

Точно това го каза и Сираков

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 фев 2014 17:06

onegavon написа:Индикация,че нямате достатачно пари е връщането на Рамос.

Ами Флойд Айте е отказал 20 хиляди евро заплата.

Имало е опция и с холандско крило, също титуляр в отбор от "Ередивизие", отказал, въпреки че е имал проблеми в Клуба си.

Рамос... Няма кой друг, човек.
Сезоните са в разгара си, явно и качествените свободни агенти са кът.
А и Кристовао е познат, той също познава обстановката, чисто спортно-технически е по-добре той, от колкото още един риск, като Бастош, например.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”