we are the champions написа:Тия ги изкарахте Байерн ,че и по зле даже...
Слаби гости сме, те са отлични домакини а в защита сме по-тънки от дантела.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:Тия ги изкарахте Байерн ,че и по зле даже...
wolf написа:we are the champions написа:Тия ги изкарахте Байерн ,че и по зле даже...
iliyan написа:wolf написа:we are the champions написа:Тия ги изкарахте Байерн ,че и по зле даже...
Не слаби , а непостоянни ! Ако бяхме слаби едва ли щяхме да зашием 5 на Тотнъм
Alonso_Massa написа:По тази статистика мога да кажа, че и Саутхямтън не са кой знае колко силен домакин, но все пак мача едва ли ще е лесен. Едно нещо обаче правим често, точно когато се очаква да сбъркаме сме безгрешни, което ми дава надежда за мача.
wolf написа:Alonso_Massa написа:По тази статистика мога да кажа, че и Саутхямтън не са кой знае колко силен домакин, но все пак мача едва ли ще е лесен. Едно нещо обаче правим често, точно когато се очаква да сбъркаме сме безгрешни, което ми дава надежда за мача.
Останал съм с други впечатления явно
Liverpool_EC написа:wolf написа:Alonso_Massa написа:По тази статистика мога да кажа, че и Саутхямтън не са кой знае колко силен домакин, но все пак мача едва ли ще е лесен. Едно нещо обаче правим често, точно когато се очаква да сбъркаме сме безгрешни, което ми дава надежда за мача.
Останал съм с други впечатления явно
Прав е човека,преди мачовете със Стоук и Евертън всички бяха увесили нос,а друга стана накрая.Тези станаха мнг стабилен отбор,но вече изпуснаха парата,пък и ако ни бият ще им станат 3 подред с/у нас което ще им дойде в повечеАз също тръгвам против логиката със слабата ни защита и силното ни нападение и ще кажа победа с 0:1.Отдавна не сме взимали такъв мач,а и за тях дават 3т.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта