Laetitia написа:Да, доста интересно беше.smoothc написа:Някой случайно да е гледал "Стани Богат" тази вечер?
Определено! Интелигентни участници,със страхотно чувство за хумор,а и някои от въпросите наистина си струваха

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Да, доста интересно беше.smoothc написа:Някой случайно да е гледал "Стани Богат" тази вечер?
За въпросите съм съгласна, но не всички бяха особено интелигентни. Адемов мълча като риба почти през цялото време, не съм и очаквала друго впрочем...smoothc написа:Laetitia написа:Да, доста интересно беше.smoothc написа:Някой случайно да е гледал "Стани Богат" тази вечер?
Определено! Интелигентни участници,със страхотно чувство за хумор,а и някои от въпросите наистина си струваха
Имат добри попадения в благотворителните игри, но съм 100% сигурен, че на доста от въпросите се помага на участниците. Миналата седмица с актьорите- Китодар и още един, нямаше да вземат и 2000 лева, ако не им се подсказваше.
Laetitia написа:За въпросите съм съгласна, но не всички бяха особено интелигентни. Адемов мълча като риба почти през цялото време, не съм и очаквала друго впрочем...smoothc написа:Laetitia написа:Да, доста интересно беше.smoothc написа:Някой случайно да е гледал "Стани Богат" тази вечер?
За "Тайната вечеря" и Галилей бяха много лесни въпросите, както и за златото в Индия.
AnalBreaker написа:Отново вкъщи след като изкарах 8 невероятни дни в Тайнсайд. Ако имате възможност непременно отидете там и разгледайте околността. Много богата история и много красив район.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:AnalBreaker написа:Отново вкъщи след като изкарах 8 невероятни дни в Тайнсайд. Ако имате възможност непременно отидете там и разгледайте околността. Много богата история и много красив район.
На Нюкясъл ходи ли
smoothc написа:
тандемът Герджиков/Вълчев се справи повече от фантастично.
AnalBreaker написа:Soulen написа:AnalBreaker написа:Отново вкъщи след като изкарах 8 невероятни дни в Тайнсайд. Ако имате възможност непременно отидете там и разгледайте околността. Много богата история и много красив район.
На Нюкясъл ходи ли
Разбира се ! Висшата лига е друга бира
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта