XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 24 фев 2014 20:28

Между впрочем Чц играха нелошо, при всички случаи стоят по-добре от Славия. Изпуснаха първото полувреме положения, които в такъв мач нямаш право да пропускаш, и сега съжаляват. Малко и късметът им обърна гръб. Колкото до ЦСКА-познатата есенна картина. С една добавка-доста пукнатини в подстъпите и в крайната защита, което не беше характерно. Може би се дължи на липсата на Менди, а може би на нещо друго-нямам представа, не ви следя толкова подробно, но е факт. Тежки и тромави, но като първи пролетен мач и това е донякъде нормално-и Левски, и Ботев бяха такива. Лц са друга бира в момента. Трябва да се отчете и фактът, че Чц има треньор( за разлика от повечето отбори), който е доказал, че с лайна боя прави. Като цяло според мен критиките ви към червените са малко пресилени и прибързани, особено с оглед благополучният, макар и с доза късмет изход. От друга страна-понеже някои от вас споменаваха нещо през паузата за титла, това звучи малко твърде оптимистично. В седмицата ЦСКА може да загуби от абсолютно всеки отбор.
Желая на бургазлии успех в битката за оцеляване, а с ЦСКА-тепърва ще се срещаме три пъти.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 24 фев 2014 20:30

Късмет "Стойчо" днес.Скандално слаби.Кат говедата сме.Нищо.Слагай на Скамейката немедленно чичо Тошко,Мартин.Специално Фо Поаре или го разкарвай или в "Столичния градски транспорт" като трамвай,полусезон ти трябваше да разбереш че Марсиньо е слаб,колко време трябва за Фо Поаре.Пускай младите Ереро,Сънди и Силва и Карачанаков....в отбора няма скорост,импровизация,нула....т.н"вариативност" имаме,треньор имаме ли.Ако излезеш още един път без Косоко....направо ти викам "Оставка" и се махай.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 фев 2014 20:31

Синьо сърце написа:Между впрочем Чц играха нелошо, при всички случаи стоят по-добре от Славия. Изпуснаха първото полувреме положения, които в такъв мач нямаш право да пропускаш, и сега съжаляват. Малко и късметът им обърна гръб. Колкото до ЦСКА-познатата есенна картина. С една добавка-доста пукнатини в подстъпите и в крайната защита, което не беше характерно. Може би се дължи на липсата на Менди, а може би на нещо друго-нямам представа, не ви следя толкова подробно, но е факт. Тежки и тромави, но като първи пролетен мач и това е донякъде нормално-и Левски, и Ботев бяха такива. Лц са друга бира в момента. Трябва да се отчете и фактът, че Чц има треньор( за разлика от повечето отбори), който е доказал, че с лайна боя прави. Като цяло според мен критиките ви към червените са малко пресилени и прибързани, особено с оглед благополучният, макар и с доза късмет изход. От друга страна-понеже някои от вас споменаваха нещо през паузата за титла, това звучи малко твърде оптимистично. В седмицата ЦСКА може да загуби от абсолютно всеки отбор.
Желая на бургазлии успех в битката за оцеляване, а с ЦСКА-тепърва ще се срещаме три пъти.

Интересен анализ :lol: Прощален ли е? :lol:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

морални щампиони

Мнениеот морални щампиони » 24 фев 2014 20:40

От както държавата спря да праща безплатно футболисти в ПФК Левски АД и ЦСКА нещата се сгромолясаха.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 фев 2014 20:41

морални щампиони написа:От както държавата спря да праща безплатно футболисти в ПФК Левски АД и ЦСКА нещата се сгромолясаха.

Да, бати държавата стана :oops:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 фев 2014 20:42

але але
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 фев 2014 20:45

Както обикновено, големи мъки в първия ни пролетен мач. Очаквах все пак да ги бием трудно с гол разлика и се радвам, че се получи. Ясно е обаче, че от играта няма как да сме доволни. През първото полувреме абсолютно нищо не играхме и Райс ни спаси при единствената чиста ситуация за един от двата отбора. През второто полувреме вече взехме инициативата и успяхме да подложим домакините под натиск. Като цяло обаче не мисля, че заслужавахме победата - онова 1-1 може би щеше да е най-реално.
Фо-Поре не се ориентира при техния гол - вместо да покрие Фонсека, тръгна към Вальо Илиев. Янчев също направи слаб мач - разочарован съм, че Стойчо не пусна Сънди. Милисавлевич не беше на обичайното си ниво. Ди Вани пък беше доста изолиран. Тони Силва според мен нямаше вярно отиграване освен гола. Бадема отново беше в основата на най-добрите ни атаки. Косоко пък сериозно се е взел в ръце явно - сам не вярвам, че ще го кажа, но за 2 пъти по-кратко време от М. Петров направи повече остри неща от него. Марто може би нямаше изобщо да се забележи, ако не изпълняваше статичните положения, докато Косоко определено им озори защитниците не 1 и 2 пъти. Помогна доста за активизирането на играта ни - ако не беше влязъл, нищо чудно изобщо да не се бяхме събудили до края на мача.
Няма да пропусна да коментирам и спорните ситуации. Онова положение с Апата в началото според мен не е за червен картон. Ако техният играч (Бекое май беше) беше овладял топката и се беше откъснал, тогава логично беше Попов да бъде изгонен. В тази ситуация обаче той дори не пипна топката, камо ли да я овладее и да тръгне с нея. Разсъжденията ми са на база на един аналогичен случай. Става въпрос за финала за Купата на конфедерациите, когато през първото полувреме Неймар беше фаулиран от последния испански защитник, без да е овладял топката, и беше даден само жълт картон. Тогава Иво Ангелов почти се на*ра да повтаря, че е трябвало да има червен, но в студиото на почивката Християна Гутева обясни защо в тази ситуация жълтият картон е правилно отсъждане. Признавам си, че не помня в детайли обяснението и термините, които използва в него, но самата игрова ситуация беше сходна с днешната. Не претендирам да познавам идеално правилата - просто се позовавам на мнение на човек, който е по-навътре в нещата, отколкото повечето в този форум.
Дори да съм прав, все пак остават основания за искане на жълт картон за Апата. Ако обаче ще се хващаме за това, то спокойно мога да отговоря с пример с нарушенията на Славчо Шоколаров. Още в 3-тата минута направи шпагат за картон срещу Милисавлевич, а после до края на първото полувреме имаше 2 влизания в гръб срещу Гъргоров. За тези неща обаче не получи картон (получи чак в добавеното време на мача за борчески похват срещу Косоко), докато Венци Василев за същия брой нарушения, и то не толкова опасни, беше санкциониран.
За гола на Силва обаче признавам, че имам известни съмнения за нарушение - може и да натисна защитника с лявата ръка, но не съм сигурен.
Както казах, посредствен мач за нас и позитивен резултат. Аз лично обаче не бих правил нито трагедии, нито генерални изводи - в последните 14 сезона помня един-единствен случай, в който първият ни пролетен мач да е бил убедителен - по ирония на съдбата това е победата над "Левски" на "Герена" с 1-3. Във всички останали сезони, включително шампионските ни години (2003, 2005, 2008), в първия мач бием минимално, правим Х или падаме, като имате предвид, че в над половината от тези случаи мачът беше домакински.
Последна промяна от Udoji90 на 24 фев 2014 21:21, променено общо 6 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 24 фев 2014 20:50

Ivo-Chernomoretz написа:
валидол за теб написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Не се лъжете - ЦСКА е много по слаб от Черноморец . Късмета беше на ваша страна - това е истината

Нормално е да ти е криво, особено с този късен гол, но реално владеехме повече топката, владеехме инициативата, повече класа има в нашия отбор, въобще няма един компонент от играта, в който да сте ни надиграли! Не че и хикс нямаше да е реален, но като цяло бяхме по-малко слабите в мача.

Абе криво , тъпо е да пропуснеш 2 гола през първото полувреме ....

Aйде бе 2 положения в една атака и 2 гола :shock: ,няма как да стане,от една атака най-много един гол може да се вкара

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 фев 2014 20:51

Как можа Вальо Илиев да го вкара тоя гол? Сега сините тролове са принудени да пишат " егати късмета,много слаба игра и т.н." Обаче както се казва "Бой и е...е не се връщат".Захапахме третото място и мисля дане слизаме по- надолу.На Черноморец чистосърдечно им пожелавам да отидат в Б група и оттам във В.

Ние много рядко тръгваме пролетта с победа, хеле пък и на чужд терен.Така,че чакаме Славия на Армията с повишено самочуствие и дано да покажем по - смислена игра за да празнуваме на 8 март подобаващо.

Потребителски аватар
ХАРИЗМАТА
Контакти:

Мнениеот ХАРИЗМАТА » 24 фев 2014 20:59

Така е, първите мачове от пролетта са ни много трудни винаги. Особено тези в Бургас. Важното е Стойчо малко да им потрие сол на главите на нашите, че играхме целия мач все едно водим 0:3. Вярвам, че можем да играем много по-добре, но трябва да стъпваме здраво в мачовете и да не се крият футболистите по терена.

Върни се в “ЦСКА”