XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA69
Контакти:

Re: XXIV кръг: Черноморец (Бургас) - ЦСКА

Мнениеот CSKA69 » 24 фев 2014 19:42

W84me написа:Добутаха ви в крайна сметка... Първия ви гол от чисто нарушение в атака! Така е "синьото" БФС си знае работата.

Нищо лично, но... ти някога пишеш ли нещо различно освен за съдиитe - и в теми за отборчето от Подуяне, и в други теми ти си знаеш едно.. Не си интересен :idea:
Изображение

Изображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 фев 2014 19:43

CSKA69 написа:
W84me написа:Добутаха ви в крайна сметка... Първия ви гол от чисто нарушение в атака! Така е "синьото" БФС си знае работата.

Нищо лично, но... ти някога пишеш ли нещо различно освен за съдиитe - и в теми за отборчето от Подуяне, и в други теми ти си знаеш едно.. Не си интересен :idea:

Ами нарушението е явно! Какво да кажа, като това са фактите? Другия факт е, че сте по-трагични и от нас...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 фев 2014 19:44

Потресен съм от феноменалния футбол, показан от ЦСКА. Нямам думи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 фев 2014 19:46

W84me написа:И аз това се чудя, очаквам на 8ми март всичко да е точно! :)

Като те гледам как си се надъхал за тоя 8-ми март , оставам с впечатление , че имаш празник тогава ! Ама май празника ти мина на 2-ри февруари ! :mrgreen:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 24 фев 2014 19:48

[quote="W84me"]Добутаха ви в крайна сметка... Първия ви гол от чисто нарушение в атака! Така е "синьото" БФС си знае работата.[/qu

Странно но минута по рано малко пред полето на Черноморец за същата ситуация но с разменени играчи съдията даде фал за Черноморец та ми се струва в такъв случай че май има повече дузпа за ЦСКА отколкото фал за Черноморец по критерия на съдията.
Последна промяна от bai_ivo2 на 24 фев 2014 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 24 фев 2014 19:49

Слаб мач за почти всички играчи,имаше и такива дето се стараеха,но го показваха на моменти.Стойчо да обърне специално внимание на Фо-Поре и Косоко,писна ми от тяхните лигавщини.Тони Силва има място в отбора,само да поработи върху воденето на топката,Иван Стоянов също може да помогне много.В защита също има какво да се желае още,не става само с лични качества,трябва да има и движение и точна позиция.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 фев 2014 19:50

М'Боли ми хареса, слаби Милисавлевич, Фо-Поре, Янчев, автора на първият гол за ЦСКА, Венци пренавит, Мартин днес слабичък. Янчев започна само да пречи на Чочев. Апата много неориентиран. По едно време съдията беше на път да изтърве мача, позволи груба игра на Черноморец, а свири несъществуващи фаулове срещу ЦСКА...слабо съдийство, много слабо. Мисля че имаше червен картон за Апата в началото, после гола за Черноморец май имаше игра с ръка на играч на Акулите преди головият удар
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 фев 2014 19:54

Не се лъжете - ЦСКА е много по слаб от Черноморец . Късмета беше на ваша страна - това е истината

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 фев 2014 19:56

Чудесна победа, макар и със задоволителна игра, но точките пътуват към Армията :)
Фо-Поре, Тошко и Венци Василев са за резерви, просто е мъка да ги гледаш.
Важното е, че и късмета е на наша страна, дано така продължи.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 24 фев 2014 19:57

Трагичен мач!Добре,че Черноморец не са в малко по-добро състояние иначе чисто и просто щяха да ни победят.Каква беше логиката да пуснеш Тодор Янчев в такъв мач в който си фаворит и трябва да атакуваш?СЗа мен Тодор може да ни е полезен само,когато играем с по-силни отбори от нас като Лудогорец,тогава ще може да влезне в ролята си да руши играта.С оглед представянето и на Чочев направо днес си играхме без халфове съвсем нормално да неможеме да направиме никаква игра.Още от мача със Славия трябва Сънди да влезе и да играе,защото в последнети контроли в Турция ми направи не лошо впечатление в градивен план,а това е най-важното.Тони Силва също според мен трябва да е титуляр,Марто е безспорна класа,но си мисля,че ще бъде далеч по-полезен от скамейката на нас ни трябват млади и бързи крила,каквито са Косоко и Силва.Искрено се надявам срещу Славия да изглеждаме по-добре иначе мнението,което изказваме вече доста хора тук,че Стойчо е посредствен треньор ще се потвърди с пълна сила,защото този път няма никакво оправдание за тази безидейност в градивен план.

Върни се в “ЦСКА”