ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот CSKA 78 » 24 фев 2014 13:20

Очаква се реванша да е изключително тежък за Лудогорец!http://www.novsport.com/news934071_1004.html

"В Лига Европа ни очаква истинска война и се надявам, че ние ще излезем крайни победители. Надявам се поражението в първата среща да не се окаже фатално. Не всичко е загубено. Доволен съм, че настроението в съблекалнята се върна отново. Искам да благодаря и на тифозите. Стадионът беше пълен, а е различно, когато те са зад отбора", коментира специалистът.
Последна промяна от CSKA 78 на 24 фев 2014 13:23, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 24 фев 2014 13:22

CSKA 78 написа:Очаква се реваншът да е изключително тежък за Лудогорец!http://www.novsport.com/news934071_1004.html

"В Лига Европа ни очаква истинска война и се надявам, че ние ще излезем крайни победители. Надявам се поражението в първата среща да не се окаже фатално. Не всичко е загубено. Доволен съм, че настроението в съблекалнята се върна отново. Искам да благодаря и на тифозите. Стадионът беше пълен, а е различно, когато те са зад отбора", коментира специалистът.

Казвам ви мачът е 0:3 , съветвам ви да си спестите парите за път и билети до София , тъй като заплатите в Разград са едни от най-ниските в цяла България , хубаво че е фармацевтичната мутра за да има с какво да се похвалите на чужд гръб ;)

ПП: после да не ми мрънкате и да казвате , че не съм ви предупредил 8-)

ПП2: не съм хейтър, а пророчески фактолог 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 фев 2014 16:02

bobonikolov написа:
Ивайло Лудогорец написа:Тоя Раду май е гледал Безяк . Ебаси гола .. :lol:

Аз като ги гледам тея Лацио как играят сега срещу Сасуоло не знам как са стигнали до тая фаза на турнира. Ако така играят и в реванша като нищо ще го загубят.

Аз и на другите съперници на Лудогорец им се чудя. Те все едни слабаци ;) :
1. Слован - първи в Словакия;
2. Партизан - втори в Сърбия;
3. Базел - първи в Швейцария;
4. ПСВ - пети в Холандия;
5. Динамо - първи в Хърватска;
6. Черноморец - пети в Украйна;
7. Лацио - десети в Италия.

(актуално класиране)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 фев 2014 17:19

Като продукция нищо особено отново от Лацио.Нарочно поставям състава за да го сравним с този,който ще играе с Лудогорец

Добре де,нали като казвахме ,че Лацио са слаби ви омаловажавахме победата!?
Последно,Лацио слаби ли са или не са толкова слаби??!
И в крайна сметка,ако слабият Лацио вземе ,че ви бие порядъчно(имам предвид с 2-3 гола разлика),то това какво говори за Лудогорец??!
Ами,ако Лацио дойдат с титулярите....??!Ако ви победят,дали това няма да означава,че сте победили наистина техните резерви в Рим?!(което ще ви отреди
"почетното" място до "Левски",които също победиха резервите на Лацио.Чудно ми е,кой ще е следващият български отбор,който ще победи резервите на Лацио и
с това ще напише "златна" страница в своята история??!).

ПП Усещате ли,как увереността ви в собствените сили изчезва и на нейно място идват страха и съмнението!?(като съмнението е породено,не от това,дали Лацио
ще ви победи, а дали няма да ви унижи с някой по-голям резултат).Докато мъничката надежда остава най в края да мъждука плахо!

ППП Не приемайте написаното от мен навътре!Аз задавам въпроси,но отговори не искам!(въпросите са риторични и са за хора с повече от две мозъчни клетки).
Все пак сте български отбор и аз ви пожелавам късмет!
Последна промяна от CSKA 78 на 24 фев 2014 23:32, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 24 фев 2014 17:21

Пич, дървената ти философия няма ли къде да я изливаш, а тук трябва ...

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 фев 2014 17:47

10 000 билета вече са продадени! До 40 000 има още не много ;)!
Аз съм от Микре Юнайтед

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 фев 2014 18:04

АЗ лично силно се съмнявам

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 24 фев 2014 18:30

Тоя Конан кво говори за страх :lol: Кажи кой се опасява от разгром след като ги бихме на ОЛИМПИКО? Само заблудените левскари и цесекари се надяват на нещо такова свили се в ъгъла на стаята. Ако лацио щяха да ни унижат, щяха да го направят в Рим, когато бяха с човек повече и изпуснаха куп положения. В София няма да им се удаде такава възможност.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 фев 2014 18:33

Хаха, аз мисля че има опасност вие да унижите жабарите за втори път. Може и да присъствам на мача ви, дано ги смажете и другата седмица да се насладим на европейски футбол от най-високо ниво в България в лицето на испанския гранд Валенсия 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 24 фев 2014 18:49

Soulen написа:Хаха, аз мисля че има опасност вие да унижите жабарите за втори път. Може и да присъствам на мача ви, дано ги смажете и другата седмица да се насладим на европейски футбол от най-високо ниво в България в лицето на испанския гранд Валенсия 8-)

Е това е приказка.
Останалото негативно е под моето ниво.

Върни се в “Лудогорец”