Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот honda » 23 фев 2014 21:42

zlobul написа:
Синьо сърце написа:
zlobul написа:Някой изобщо разбира ли ролята на тренера, че сте тръгнали да коментирате ? Ако монтана бяха илезнали с подкрепата на цял стадион , щяха да смачкат тая умряла Славия с поне 3 гола. какво повече искат от нас?

ПС: "не мога да си обясня защо не играхме първото полувреме" - ми като неможеш , изчезни ве Сух ! Писна ми от некадърници

От нас няма какво да искат. А тренерът е командващият армията-реди тактика и стратегия, води битката, коригира грешките, използва резервите. Без командване армията е един сбироток. Точно както бяхме първото полувреме. Второто малко по-добре. Но избралият грешна тактика командир трудно наваксва това в самата битка. Последствията от грешката тежат. Талантливият пълководец може да обърне дори и такава битка, в която е сбъркал. Такъв ние нямаме.

Така е брат!

ПС: с бай Гроздан тия от "Овча купел" щяха да отидат на поне 5-ца. Да , ама -Не ...ние си имаме "Сухия", "борат" , "тоньо" ...вече и Рамос- "звездата"

Определено Ст.Грозданов е добър треньор,но като левскар трябва да помниш,че бай Гроздан беше треньор на Левски,определено не се представи особено добре, със същите футболисти М.Вълчев се представи доста по-добре. Отборите на Ст.Грозданов не играят особено атакуващо,а и в момента е към 70 годишен,ако ще е той ,то по-добре Гочето Василев,за мен един никак не лош вариант.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 фев 2014 21:58

Бардон завърши треньорска школа, дали работи това в момента, знае ли някой? Аз винаги съм смятал, че един ден той ще се върне.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 фев 2014 21:59

Варианти за Левски има доста бе братле. тук проблема е че 5-6 години гледаме едни и същи филми. Ако някой ми каже че Славия игра вчера нещо , ще му се изсмея...просто ние сме трагедия. Тва е Левски, не е горно нанадолнище. Разберете го.

ПС Дори и съдията вчера се опита да помогне и ние пак не можем .......абе аре няма коментирам повече , че побеснявам.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 22:07

Синьо сърце написа:Бардон завърши треньорска школа, дали работи това в момента, знае ли някой? Аз винаги съм смятал, че един ден той ще се върне.

Доколкото знам ,миналата година беше играещ треньор някъде в аматьорските лиги на Франция. Аз също мисля ,че може да ни бъде от полза- много интелигентен футболист , като мисля ,че и той не би имал нищо напротив. Определено за него също би било предизвикателство,а и се познават чудесно с Йовов. Дори и да не е катп старши треньор ,би могло да бъде шеф на школата- за мен една не по-малко важна длъжност от старши треньор на първия отбор. Честно казано не мога да си представя ,че Бардон ще почне да налага някое момче при юношите ,защото бащата на момчето му е дал 200 евро и му е платил една вечеря.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 23 фев 2014 22:15

Основният и най-голям проблем на Левски са феновете на отбора! Оттам идва всичко лошо, публиката ви тотално обезличена и прогнила. Ако имахте будни фенове, каквито имаме ние, щяхте да сте изгонили второто по големина зло-агент Тодор Батков. А какво се получава, феновете се барат неприкосновени, псуват, събличат, че и пари правят от фенството си. И това на 100г-ната ви, на "отбора на народа". Пълен срам и страх. В момента, в който проявите малко повече смелост, и се надигнете срещу гугутки и други мизерни индивиди от сектора така, че да можете спокойно да протестирате и срещу безумният ви собственик, тогава нещата ще претърпят положителна промяна! Такива фенове има и тук, който се опитват да замазват нещата(пример със събличането на Петев), които прикриват видимите слабости на настоящия, а и предходни на него треньори и директори, само и само защото имат някаква лична облага!!! Ако не е така, защо ще лъжат и мажат, за да е мед и масло ли, или за да върви Левски нагоре??? Вероятностите са две: или имат лични облаги(залагам на това), или са прикрити фенове на ЦСКА?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 22:17

zlobul написа:Варианти за Левски има доста бе братле. тук проблема е че 5-6 години гледаме едни и същи филми. Ако някой ми каже че Славия игра вчера нещо , ще му се изсмея...просто ние сме трагедия. Тва е Левски, не е горно нанадолнище. Разберете го.

ПС Дори и съдията вчера се опита да помогне и ние пак не можем .......абе аре няма коментирам повече , че побеснявам.

Тук съм напълно съгласен с теб. Имам чувството ,че някой иска да ни скъса нервите с треньорски експерименти. Май в последните 6 години 4-5 треньора си направиха треньорския дебют в мъжкия футбол с първия отбор на Левски- Кокала, Гонзо,Н.Митов, В.Павлов(тук не слагам Топчо и М.Христов).
Лично аз не бих имал нищо напротив,ако треньора на Левски ,не е левскар(даже и чорбар да е) стига да си разбира от работата- примерно Ераносян, Окука, А.Червенков,Г.Василев дори Пл.Марков,П.Петков, Ст.Генов или Кольо Мастиката. Аз лично не мога да разбера и защо никой не се сеща за Ангел Станков- левскар,определено е по-добър от който и да е от тези дето се пробват в Левски.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 фев 2014 22:19

honda написа:
Синьо сърце написа:Бардон завърши треньорска школа, дали работи това в момента, знае ли някой? Аз винаги съм смятал, че един ден той ще се върне.

Доколкото знам ,миналата година беше играещ треньор някъде в аматьорските лиги на Франция. Аз също мисля ,че може да ни бъде от полза- много интелигентен футболист , като мисля ,че и той не би имал нищо напротив. Определено за него също би било предизвикателство,а и се познават чудесно с Йовов. Дори и да не е катп старши треньор ,би могло да бъде шеф на школата- за мен една не по-малко важна длъжност от старши треньор на първия отбор. Честно казано не мога да си представя ,че Бардон ще почне да налага някое момче при юношите ,защото бащата на момчето му е дал 200 евро и му е платил една вечеря.

айде стига глупости бе хора ....птиченцето вече кацна на рамото на Левски , но уви не можахме да го задържим. Разни гонзовци, ратковци, митовци се пробваха и кво стана ? ....докарахме я до сухия. Левски не е училище !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 22:27

zlobul написа:
honda написа:

айде стига глупости бе хора ....птиченцето вече кацна на рамото на Левски , но уви не можахме да го задържим. Разни гонзовци, ратковци, митовци се пробваха и кво стана ? ....докарахме я до сухия. Левски не е училище !

И кой беше птичето- Ян Диркс ли имаш предвид :) ? Защо не е в Левски питай великите специалисти Станимир Стоилов и Наско Сираков?-не бил достатъчно добър за Левски,но се оказа достатъчно добър за Аякс, Глазгоу Рейнджърс и Галатасарай.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 фев 2014 22:27

honda написа:
Синьо сърце написа:Honda, както правилно си отбелязал, проблемът ни не е в селекцията-тя не е ама никак лоша. А в това кога и как ще се стиковат тези играчи. .След вчерашните грешки съм песимист за качествата на Сухия.Без треньор няма как да стане. Бях се замислил за Гонзо, но той има още хляб да яде, макар да направи добри неща във Варна.

За съжаление- аз също. За мен Сухия е треньор за налагане на млади футболисти,неслучайно преди време Ян Диркс беше поискал да бъдат свободени всички треньори от школата без Сухия. За мен честно казано беше пропуснат един удобен момент да започнем налагане на млади футболисти. Но иначе определено Сухия нито може да ги тренира,нито може да ги подреди нито да проведе мач. Не считам че имаме нужда от футболисти като Бастош, Туре , Рамос- класни футболисти ,но са на принципа "аз съм от далеко и съм за малко".
За мен на този етаап Гонзо още не готов за треньор на Левски- все още е прекалено "остро копие" и напрежението в Левски му идва в повече, а и от това което подучувам е поел дългосрочен ангажимент към Черно море,макар че май вече не се чувства много уютно там. По една или друга причина и Херо не е актуален вариант. За мен най-добрия вариант е Едуард Ераносян,за съжаление не е много реалистичен.
За мен добър вариант е някой руски треньор- руските отбори определено винаги са се отличавали с добра физическа и тактическа подготовка ,а и не е невъзожен от финансова гледна точка. Също може и да се помисли за Бардон- беше много интелигентен като футболист. Също така може да помислим и за П.Хубчев- представи се добре и в Поморие ,а и сега в Берое на него поне защитната игра му е ясна. Макар че винаги кредото на Левски е било атаката.

Tреньор си имахме но секБтор не мислеха...ако при тях това въобще е възможно

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 22:44

milen.hristov написа:
honda написа:
Синьо сърце написа:Honda, както правилно си отбелязал, проблемът ни не е в селекцията-тя не е ама никак лоша. А в това кога и как ще се стиковат тези играчи. .След вчерашните грешки съм песимист за качествата на Сухия.Без треньор няма как да стане. Бях се замислил за Гонзо, но той има още хляб да яде, макар да направи добри неща във Варна.

За съжаление- аз също. За мен Сухия е треньор за налагане на млади футболисти,неслучайно преди време Ян Диркс беше поискал да бъдат свободени всички треньори от школата без Сухия. За мен честно казано беше пропуснат един удобен момент да започнем налагане на млади футболисти. Но иначе определено Сухия нито може да ги тренира,нито може да ги подреди нито да проведе мач. Не считам че имаме нужда от футболисти като Бастош, Туре , Рамос- класни футболисти ,но са на принципа "аз съм от далеко и съм за малко".
За мен на този етаап Гонзо още не готов за треньор на Левски- все още е прекалено "остро копие" и напрежението в Левски му идва в повече, а и от това което подучувам е поел дългосрочен ангажимент към Черно море,макар че май вече не се чувства много уютно там. По една или друга причина и Херо не е актуален вариант. За мен най-добрия вариант е Едуард Ераносян,за съжаление не е много реалистичен.
За мен добър вариант е някой руски треньор- руските отбори определено винаги са се отличавали с добра физическа и тактическа подготовка ,а и не е невъзожен от финансова гледна точка. Също може и да се помисли за Бардон- беше много интелигентен като футболист. Също така може да помислим и за П.Хубчев- представи се добре и в Поморие ,а и сега в Берое на него поне защитната игра му е ясна. Макар че винаги кредото на Левски е било атаката.

Tреньор си имахме но секБтор не мислеха...ако при тях това въобще е възможно

Съгласен съм с теб и според мен Ив.Петев можеше да ни свърши работа,макар че честно не го виждах да работи заедно със Сираков. За мен не е толкова важно ,кой къде е играл преди да дойде в Левски или какво е приказвал преди да дойде в Левски. По важно е какво върши в Левски и ако е професионалист,защо не. примерно Чико и като играч и като треньор ни е създавал много проблеми, винаги играеше на кръв срещу нас ,даже си спомням че счупи крака на наш футболист като играч. Но когато ни стана треньор се представи много добре вдигна един разбит отбор и постави основите на онзи отбор от средата на 90-те години.

Върни се в “Архив”