zlobul написа:Синьо сърце написа:zlobul написа:Някой изобщо разбира ли ролята на тренера, че сте тръгнали да коментирате ? Ако монтана бяха илезнали с подкрепата на цял стадион , щяха да смачкат тая умряла Славия с поне 3 гола. какво повече искат от нас?
ПС: "не мога да си обясня защо не играхме първото полувреме" - ми като неможеш , изчезни ве Сух ! Писна ми от некадърници
От нас няма какво да искат. А тренерът е командващият армията-реди тактика и стратегия, води битката, коригира грешките, използва резервите. Без командване армията е един сбироток. Точно както бяхме първото полувреме. Второто малко по-добре. Но избралият грешна тактика командир трудно наваксва това в самата битка. Последствията от грешката тежат. Талантливият пълководец може да обърне дори и такава битка, в която е сбъркал. Такъв ние нямаме.
Така е брат!
ПС: с бай Гроздан тия от "Овча купел" щяха да отидат на поне 5-ца. Да , ама -Не ...ние си имаме "Сухия", "борат" , "тоньо" ...вече и Рамос- "звездата"
Определено Ст.Грозданов е добър треньор,но като левскар трябва да помниш,че бай Гроздан беше треньор на Левски,определено не се представи особено добре, със същите футболисти М.Вълчев се представи доста по-добре. Отборите на Ст.Грозданов не играят особено атакуващо,а и в момента е към 70 годишен,ако ще е той ,то по-добре Гочето Василев,за мен един никак не лош вариант.