Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот zlobul » 23 фев 2014 20:28

THE G.A.M.E написа:
zlobul написа:Ралке , аре да не се заяждаме , какво ще кажеш ? От вашето поколение по големи "жени" -НЯМА , по скоро сте мазохисти. Нито знаете какво е Левски , нито сте в състояние да дадете каквото и да било адекватно мнение.

Някои се сърдите, когато други левскари казват, кои са "истински левскари", и кои не, а с това мнение правиш същото.
Момичето много добре знае какво е Левски.
Това, че вижда нещата през собствените си очи и възгледи, вероятно различни от твоите, в никакъв случай не означава, че не знае какво е Левски, и какво се случва към момента.

P.S.

Сори, Рали, знам че не се нуждаеш от адвокат, но в случая се включвам заради това, че някои правят неща, за които принципно критикуват други, когато ги правят. ;)

Тук не е въпроса до Ралка бе пич. Тя си ми е приятелче и нямам нищо против нея, просто коментираме поредната издънка, защото каквото и да си говорим , това си е чиста проба издънка. Еми писна ми ..3-4 години гледаме едно и също . Докога? Колко още толеранс ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 20:44

Ако Рамос е в добра форма ,може и да ни свърши работа. Тактически грамотен футболист, умее да отиграва бързо топката има чувство за пас. Друг е въпроса в каква е форма е и дали няма да се скатава,нещо което правеше в последните си месеци в Левски.
За мен е друг проблема- с каква схема ще играем. Вече писах че за мен схемата с Божинов на върха на атаката и без типичен централен нападател меко казано не е най-удачната. Определено Божинов без тежък централен нападател до него губи поне 50% от ефективността си. Най-добрите си мачове той изигра когато играеше зад тежки централни нападатели като Вучинич(в Лече) или зад Лука Тони(във Фиорентина). Най-силните качества на Божинов са скоростната му техника и умението му да използва празни простраства- нещо което като централен нападател няма да има много възможности да прояви.Иначе определено Божинов има много сериозни качества за нашето първенство. За мен тандем между Божинов- Макриев/Генков е по-доброто решение.
На мен ми странна схема с Божинов- Бастош-Туре-Рамос. Лично моето мнение е че във всеки един от тези футболисти има много футбол,но в такава схема с раздвижен лек централен нападател се изисква доста добър синхрон между играчите,нещо което няма как да го има ,след като до момента в този състав нямат дори една тренировка. В такъва състав нападателното ни каре ми напомня на нападателното звено от пролетта на 2012 когато играеха Калво-Рамос-Жуниньо-Ив.Цветков-Йовов- добре си я подаваха ,но нещо без осоена резултатност. Личното мнение ,че без типичен таран у нас е много трудно.
А схема с Макриев/Генков-Божинов-Бастош-Туре-Рамос е прекалено офанзивна и на мен ми намирисва на селекция правена без да се мисли. От друга страна с футболисти като Бастош,Нунес и Пл.Крумов ,които много добре умеят да центрират то е малко необмислено да играем без типичен таран.
Лъч надеждаа е повишената успеваемост от статични положения. Все пак статичните положения са едно от най-силните оръжия в съвременния футбол.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 фев 2014 20:48

Ако играем с Божинов + Генков/Макриев, Бастош трябва да е резерва, а това не виждам как ще стане. И какъв е смисъла да плащат такава голяма заплата за една резерва ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 фев 2014 20:50

Honda, както правилно си отбелязал, проблемът ни не е в селекцията-тя не е ама никак лоша. А в това кога и как ще се стиковат тези играчи. .След вчерашните грешки съм песимист за качествата на Сухия.Без треньор няма как да стане. Бях се замислил за Гонзо, но той има още хляб да яде, макар да направи добри неща във Варна.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 фев 2014 20:52

Бе пич отиди и кандидатствай за тренер на Левски. Не всичко е схема , иска се дух и желание...нищо друго не искам да кажа. Явно малко хора разбраха, че тия вчера ни плюха на всичко....накрая дочках и "мокрия" да ми каже , че не знаел защо Левски първото полувреме не бил играл. Аре "фак" ве !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 фев 2014 21:02

Някой изобщо разбира ли ролята на тренера, че сте тръгнали да коментирате ? Ако монтана бяха илезнали с подкрепата на цял стадион , щяха да смачкат тая умряла Славия с поне 3 гола. какво повече искат от нас?

ПС: "не мога да си обясня защо не играхме първото полувреме" - ми като неможеш , изчезни ве Сух ! Писна ми от некадърници

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 23 фев 2014 21:13

zlobul написа:Някой изобщо разбира ли ролята на тренера, че сте тръгнали да коментирате ? Ако монтана бяха илезнали с подкрепата на цял стадион , щяха да смачкат тая умряла Славия с поне 3 гола. какво повече искат от нас?

ПС: "не мога да си обясня защо не играхме първото полувреме" - ми като неможеш , изчезни ве Сух ! Писна ми от некадърници

От нас няма какво да искат. А тренерът е командващият армията-реди тактика и стратегия, води битката, коригира грешките, използва резервите. Без командване армията е един сбироток. Точно както бяхме първото полувреме. Второто малко по-добре. Но избралият грешна тактика командир трудно наваксва това в самата битка. Последствията от грешката тежат. Талантливият пълководец може да обърне дори и такава битка, в която е сбъркал. Такъв ние нямаме.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2014 21:15

THE G.A.M.E написа:
zlobul написа:Ралке , аре да не се заяждаме , какво ще кажеш ? От вашето поколение по големи "жени" -НЯМА , по скоро сте мазохисти. Нито знаете какво е Левски , нито сте в състояние да дадете каквото и да било адекватно мнение.

Някои се сърдите, когато други левскари казват, кои са "истински левскари", и кои не, а с това мнение правиш същото.
Момичето много добре знае какво е Левски.
Това, че вижда нещата през собствените си очи и възгледи, вероятно различни от твоите, в никакъв случай не означава, че не знае какво е Левски, и какво се случва към момента.

P.S.

Сори, Рали, знам че не се нуждаеш от адвокат, но в случая се включвам заради това, че някои правят неща, за които принципно критикуват други, когато ги правят. ;)

А, няма проблем :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 фев 2014 21:20

Синьо сърце написа:Honda, както правилно си отбелязал, проблемът ни не е в селекцията-тя не е ама никак лоша. А в това кога и как ще се стиковат тези играчи. .След вчерашните грешки съм песимист за качествата на Сухия.Без треньор няма как да стане. Бях се замислил за Гонзо, но той има още хляб да яде, макар да направи добри неща във Варна.

За съжаление- аз също. За мен Сухия е треньор за налагане на млади футболисти,неслучайно преди време Ян Диркс беше поискал да бъдат свободени всички треньори от школата без Сухия. За мен честно казано беше пропуснат един удобен момент да започнем налагане на млади футболисти. Но иначе определено Сухия нито може да ги тренира,нито може да ги подреди нито да проведе мач. Не считам че имаме нужда от футболисти като Бастош, Туре , Рамос- класни футболисти ,но са на принципа "аз съм от далеко и съм за малко".
За мен на този етаап Гонзо още не готов за треньор на Левски- все още е прекалено "остро копие" и напрежението в Левски му идва в повече, а и от това което подучувам е поел дългосрочен ангажимент към Черно море,макар че май вече не се чувства много уютно там. По една или друга причина и Херо не е актуален вариант. За мен най-добрия вариант е Едуард Ераносян,за съжаление не е много реалистичен.
За мен добър вариант е някой руски треньор- руските отбори определено винаги са се отличавали с добра физическа и тактическа подготовка ,а и не е невъзожен от финансова гледна точка. Също може и да се помисли за Бардон- беше много интелигентен като футболист. Също така може да помислим и за П.Хубчев- представи се добре и в Поморие ,а и сега в Берое на него поне защитната игра му е ясна. Макар че винаги кредото на Левски е било атаката.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 фев 2014 21:20

Синьо сърце написа:
zlobul написа:Някой изобщо разбира ли ролята на тренера, че сте тръгнали да коментирате ? Ако монтана бяха илезнали с подкрепата на цял стадион , щяха да смачкат тая умряла Славия с поне 3 гола. какво повече искат от нас?

От нас няма какво да искат. А тренерът е командващият армията-реди тактика и стратегия, води битката, коригира грешките, използва резервите. Без командване армията е един сбироток. Точно както бяхме първото полувреме. Второто малко по-добре. Но избралият грешна тактика командир трудно наваксва това в самата битка. Последствията от грешката тежат. Талантливият пълководец може да обърне дори и такава битка, в която е сбъркал. Такъв ние нямаме.

Така е брат!

ПС: с бай Гроздан тия от "Овча купел" щяха да отидат на поне 5-ца. Да , ама -Не ...ние си имаме "Сухия", "борат" , "тоньо" ...вече и Рамос- "звездата"

Върни се в “Архив”