FT:Норич Сити 1-0 Тотнъм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Норич Сити - Тотнъм
Канарчетата полетяха.
- we are the champions
- Контакти:
we are the champions написа:1X съмнява ме Тотнъм да вземе трите точки
Браво на Норич !
- Udoji90
- Контакти:
Норич и преди са изненадвали неприятно Тотнъм дори на техен терен. Радвам се, че пак успяха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Rooster1912
- Контакти:
Канарчетата си надиграха Тотнъм отвсякъде и напълно заслужено победиха. Изключително ценна победа в битката за оставане!
Последна промяна от Rooster1912 на 23 фев 2014 20:00, променено общо 1 път.
- MagicMoments
- Контакти:
Това ли беше играта играта на най-добрият гост в Англия.Пълен ужас,1 точен удар и почти никакви атаки към противниковата врата.Топ 4 си заминава,приоритет на отбора трябва да стане ЛЕ и лятото,като дойде опитен мениджър да има промяна.Всеки мач с Бенталеб,Паулиньо,Ленън и Шадли не става,не знам защо играчи като Ериксен,Таузънд,Сигуртсон станаха резерви.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
MagicMoments написа:Това ли беше играта играта на най-добрият гост в Англия.Пълен ужас,1 точен удар и почти никакви атаки към противниковата врата.Топ 4 си заминава,приоритет на отбора трябва да стане ЛЕ и лятото,като дойде опитен мениджър да има промяна.Всеки мач с Бенталеб,Паулиньо,Ленън и Шадли не става,не знам защо играчи като Ериксен,Таузънд,Сигуртсон станаха резерви.
Съгласен съм с теб.Според мен някой от тези играчи не трябваше да бъдат купувани.Пример Солдадо.Човекът от 1 метър пропуска,но не е само той и други играчи играят под нивото си.
- sven_goran
- Контакти:
sven_goran написа:Мисля си, че Хютън ще оцелее и след този мач...,
1-0
Безобразна игра на Тотнъм. По-слаб гост от тях, тази година не е идвал на Кароу Роуд!
И все пак да похваля Норич - играхме стегнато и залужено победихме.
- superspiro
- Контакти:
TottenhamFC написа:MagicMoments написа:Това ли беше играта играта на най-добрият гост в Англия.Пълен ужас,1 точен удар и почти никакви атаки към противниковата врата.Топ 4 си заминава,приоритет на отбора трябва да стане ЛЕ и лятото,като дойде опитен мениджър да има промяна.Всеки мач с Бенталеб,Паулиньо,Ленън и Шадли не става,не знам защо играчи като Ериксен,Таузънд,Сигуртсон станаха резерви.
Съгласен съм с теб.Според мен някой от тези играчи не трябваше да бъдат купувани.Пример Солдадо.Човекът от 1 метър пропуска,но не е само той и други играчи играят под нивото си.
Вашите шефове изпуснаха златен шанс да превърнат Тотнъм в топ отбор с грешната си селекция. Скъпи играчи като Ламела и Солдадо се провалиха тотално.
When you walk through a storm, hold your head up high...