Жребий за Евро 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Жребий за Евро 2016
Писна ми от тези спагети и техния гаден футбол,дано Любо вече ги е разучил добре.Иначе ми се сбъдна желанието за балканско дерби,макар че исках друго.Отново ще покажем на трите б-та че София не е място за разходки и показване на мускули,предишния път се отърваха с малко.Само на гостуването лилавите венци да не си покажат отново селянията на границата,пак ще рискуваме да нямаме агитка там.От другите отбори не очаквам нищо значимо,всичко си зависи от нашите играчи.Имаме към 60-70 процента шанс да минем тази група.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
-
THE G.A.M.E
Хърватия малко в повече ни дойде, но каквото-такова.
Група като група.
Бих казал, "средна хубост".
Можеше да е по-тежко, определено.
Докато можеби само в 2 групи щяхме да изглеждаме по-добре.
Хубаво е, че хървати и италианци ще влязат в квалификациите поизморени от Световното.
Трябва да гледаме да нагласим програмата така, че да ги срещнем рано-рано.
Норвегия към момента са енигма.
Те в последните години не се представят успешно, но имат прилични мачове срещу класни съперници.
С една дума, винаги могат да избухнат.
Да се надяваме, че биха могли да свият точки от Италия и Хърватия, но не и от нас.
Междудругото, гостуванията на Азербайджан ще са тегави за абсолютно всички в тая група !
Група като група.
Бих казал, "средна хубост".
Можеше да е по-тежко, определено.
Докато можеби само в 2 групи щяхме да изглеждаме по-добре.
Хубаво е, че хървати и италианци ще влязат в квалификациите поизморени от Световното.
Трябва да гледаме да нагласим програмата така, че да ги срещнем рано-рано.
Норвегия към момента са енигма.
Те в последните години не се представят успешно, но имат прилични мачове срещу класни съперници.
С една дума, винаги могат да избухнат.
Да се надяваме, че биха могли да свият точки от Италия и Хърватия, но не и от нас.
Междудругото, гостуванията на Азербайджан ще са тегави за абсолютно всички в тая група !
-
oldcapital
- Контакти:
Според мен най-реално изглежда да се борим за бараж с Норвегия,но не искам да подценявам азерите,че те са малко като арменците-корави ще са доста,особено като домакин...но дано имаме и късмет и защо не да успеем да се сборим и за 2рото място...но има още много време,всичко може да се случи до тогава,така че няма смисъл от сега да коментираме
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.
- White Fang
- Контакти:
Не особено лесна група, но можеше и да е по-зле. Представете си ако се бяхме паднали с Германия или Испания. Тогава не ми се мислеше. Показахме, че можем да стоим добре срещу Италия, при това без да се защитаваме. За мен, зора ще е срещу Хърватия и Азербайджан.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Аз не се притеснявам толкова от съперниците ни, колкото от формата на нашите футболисти.
Вратари: Влади Стоянов играе на високо ниво и сигурно ще е титуляр, но Ники Михайлов не е играл от много време, не можа да си намери отбор през зимата и сега продължава да гледа мачовете на Верона по телевизора.
Защитата: Иван Иванов е със скъсани връзки и ще му трябва време да си върне формата, Бодуров и Илия Миланов играят в Литекс, като първият също има спад във формата, бе оставен извън първия състав на Литекс. Силно се надявам и той да си върне формата. Миневите си въртят годинките, но там Занев и Ради Здравков могат да ги заменят донякъде.... или поне така показаха в контролите.
Халфове: Дяков ме притеснява с неговите простотии, Гаджев в националния играе на добро ниво, Георги Илиев навъртя годинки, отиде в Китай и не знам как се справя там. Да каже, че Златински е алтернатива на Жоро. Михаил Александров от Лудогорец също може да играе в халфовата линия. Манолев тренира с Литекс и най-вероятно ще остане да играе с отбора. Сашко Тонев е вече твърда резерва във Вила и мноооого рядко влиза в игра, Тошко Неделев май няма да играе скоро време за Майнц 05. Единствено Гошко Миланов играе като титуляр в ЦСКА Москва.
Нападатели: Ако броим Попето към нападателите-добре. Друга алтернатива към момента нямаме. Силно се надявам това момче от Серия Б да му се получи и да поведе нападението, защото друга алтернатива не виждам...
Не вярвам нито в Божинов, нито в Генков, Рангелов, Гъргоров и т.н.
Вратари: Влади Стоянов играе на високо ниво и сигурно ще е титуляр, но Ники Михайлов не е играл от много време, не можа да си намери отбор през зимата и сега продължава да гледа мачовете на Верона по телевизора.
Защитата: Иван Иванов е със скъсани връзки и ще му трябва време да си върне формата, Бодуров и Илия Миланов играят в Литекс, като първият също има спад във формата, бе оставен извън първия състав на Литекс. Силно се надявам и той да си върне формата. Миневите си въртят годинките, но там Занев и Ради Здравков могат да ги заменят донякъде.... или поне така показаха в контролите.
Халфове: Дяков ме притеснява с неговите простотии, Гаджев в националния играе на добро ниво, Георги Илиев навъртя годинки, отиде в Китай и не знам как се справя там. Да каже, че Златински е алтернатива на Жоро. Михаил Александров от Лудогорец също може да играе в халфовата линия. Манолев тренира с Литекс и най-вероятно ще остане да играе с отбора. Сашко Тонев е вече твърда резерва във Вила и мноооого рядко влиза в игра, Тошко Неделев май няма да играе скоро време за Майнц 05. Единствено Гошко Миланов играе като титуляр в ЦСКА Москва.
Нападатели: Ако броим Попето към нападателите-добре. Друга алтернатива към момента нямаме. Силно се надявам това момче от Серия Б да му се получи и да поведе нападението, защото друга алтернатива не виждам...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Италия е приемлив водач, след като и в двете предишни квалификации им взехме точки. Не са Испания, Германия или Холандия, които газят наред в групите си и постигат само победи. Хърватите са си сила, удачно е да ги хванем веднага след Световното - тях и италианците, обикновено винаги има спад в отбори, които са участвали. Норвежците са рендета - би трябвало да ги излъжем. Азерите много ми напомнят на арменците - бивша съветска република, която дръпна адски много в развитието си и е доста тегав отбор, особено гостуването ни в Баку ще си е мъка.
Гледайки другите групи, имаше къде-къде по-лоши варианти - да сме с Холандия, Чехия и Турция / Германия, Ейре и Полша/ Португалия, Дания и Сърбия, че и Русия, Швеция и Австрия. Така че поне за участие в бараж трябва да се преборим, защо не и нещо повече.
Иначе каквито и сметки да правим, докато не намерим някой добър нападател, трудно ще става нашата работа. Рангелов ли ще е, Гълъбинов ли ще е, Венци Христов ли, или пък Божинов и Макриев ще се възродят в Левски, не знам, ама не са добре нещата.
Гледайки другите групи, имаше къде-къде по-лоши варианти - да сме с Холандия, Чехия и Турция / Германия, Ейре и Полша/ Португалия, Дания и Сърбия, че и Русия, Швеция и Австрия. Така че поне за участие в бараж трябва да се преборим, защо не и нещо повече.
Иначе каквито и сметки да правим, докато не намерим някой добър нападател, трудно ще става нашата работа. Рангелов ли ще е, Гълъбинов ли ще е, Венци Христов ли, или пък Божинов и Макриев ще се възродят в Левски, не знам, ама не са добре нещата.

- Red Warrior
- Контакти:
Забележете обаче колко често се падаме с Италия, Малта и Хърватия през годините, а с Македония един път не можем да се паднем да им набием канчетата. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Непосилна е задачата да се класираме на едно от първите места в тази група,но ще се борим до последно за третото.Хубаво ще е ако бием поне един път някой измежду Италия и Хърватия,но и това ще е трудно,поне Малта ще надвием 
Red Warrior написа:Забележете обаче колко често се падаме с Италия, Малта и Хърватия през годините, а с Македония един път не можем да се паднем да им набием канчетата.
Шшшт, тихо, че ни биха в контрола преди месеци
- Red Warrior
- Контакти:
TodorT написа:Red Warrior написа:Забележете обаче колко често се падаме с Италия, Малта и Хърватия през годините, а с Македония един път не можем да се паднем да им набием канчетата.
Шшшт, тихо, че ни биха в контрола преди месеци![]()
![]()
Мани я тази контрола. Сменихме 11 човека тогава, пък и те имат големи комплекси от нас и се хвърлиха на живот и смърт, докато нашите в контролата играха лежерно.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост