"A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот El Grande Capitan » 23 фев 2014 16:41

nib написа:
theprideofplovdiv написа:Иначе викате тоя мач хич не помогна съдията на Ботев (Пд)?

къде?

:) :)

Ко?Не!
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 фев 2014 16:43

theprideofplovdiv написа:Иначе викате тоя мач хич не помогна съдията на Ботев (Пд)?

Миналата година като помогна на Лудогорец кво ??? Аз лично освен една сгрешена засада друго не видях , ти кво още видя :)

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 23 фев 2014 16:43

El Grande Capitan написа:
nib написа:

къде?

:) :)

Ко?Не!

Кога? :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 23 фев 2014 16:49

Мисля ,че и двата отбора изнесохме доста качествена продукция . Нямаше кюскане и безцелно ритане на топката . Атака след атака . Мисля ,че Х-а беше резонен с оглед на показаното . Успех на отбора на Ботев , личи си че този отбор има доста потенциал . Не съм ви гледал новите ,но тоя Дуре ми напомня на Яя Туре :lol: , а Хамза ми хареса много :) .

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 23 фев 2014 16:50

kubik написа:Месиджан излиза сам срещу вратаря ииии засада. :lol:

може да се каже още един отменен гол за Лудогорец 8-)

Станаха два :roll:

Реално 4-2 за Лудогорец до тук

Явно в Столипиново живо се интересувате от играта на отбора на град Пловдив!!! :mrgreen:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 фев 2014 16:58

Хубав мач и очакван резултат. Тепърва ще навлизаме в ритъм и тепърва ще има рев и сополи от некъпаните небългари 8-)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 23 фев 2014 17:15

Срещу Лудогорец толкова. Аз лично съм доволен от видяното с малко изключения в дефанзивен план. Борко и Хамза са класа. Анисе не е за външен халф, включването на Сърмов беше много слабо. Но има добри индикации като цяло.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 23 фев 2014 17:20

Нарисуван хикс между два равностойни отбора,но могат много повече да покажат.Ботев ми се видяха малко плахи на този терен,тепърва ще свикват с него.Гостите дойдоха да не загубят и си изпълниха целта без много драми.И да не ми се сърдят жълтите фенове,но докато Локото е пред тях в класирането нямат право да говорят против тях.Каквото и да са направили в контролите си е техен проблем.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 23 фев 2014 17:34

Много добър мач на Хамза и Доре (които ни гъбаркаха за класата на Юнес, надявам се са го гледали днес), и извънредно слаб за Адам. Много нелеп вратарски гол направи, дано тази игра остане само далечен спомен следващите мачове. С оглед на неустойчивия Стаховяк, хиксът не е лош резултат, като се има предвид, че към края "Лудогорец" заиграха по-активно, за да вземат и пълния актив точки. Вярно е, че не се хвърлиха като за последно, но излязоха с титулярите от Рим, което им прави чест. Пожелавам им успех в реванша, а на нас - две победи до края на редовния :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 фев 2014 17:35

Най-хубавото,пичое,от тоя мач е играта на Хамзата.. :)
Е такова нещо нямахме през есента-човек,който като получи топката и я прави ВЪТРИИИИИ без грам да се чуди.
С такъв отпред няма да има резултати като срещу Любимец,Локо Сф, Гоце Делчев и прочее издънки, очаквам в следващите два мача като едното нищо да шибне още три-четри гола..
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Върни се в “Ботев”