ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | 1/8 финал | Олимпиакос - Манчестър Юнайтед
1:0
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Надявам се Мойс да е съсредоточил всичко в ШЛ и да не се натиска за топ 4.
Прогнози няма да давам,важното е да продължим
Прогнози няма да давам,важното е да продължим

[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic]

0-1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Олимпиакос трябва да възползват от формата на Юнайтед.
Олимпиакос имат отличен шанс да счупят някой брадат рекорд и да останат в историята. Все пак този сезон доста хора и отбори направиха това за сметка на Манчестър Юнайтед. Сър Алекс Фъргюсън създаде много традиции, които сега наследникът му руши със замах.
- KOPScousers
- Контакти:
Според мен с оглед на моментната форма на Юнайтед, Олимпиакос ще е фаворита за продължаване, но Юнайтед си е Юнайтед и опита и класата понякога са много по-важни от моментната форма. Според мен може да се стигне до изненада, за това прогнозирам 2:1, но определено ще е много трудно на гърците да продължат напред. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

KOPScousers написа:Според мен с оглед на моментната форма на Юнайтед, Олимпиакос ще е фаворита за продължаване, но Юнайтед си е Юнайтед и опита и класата понякога са много по-важни от моментната форма. Според мен може да се стигне до изненада, за това прогнозирам 2:1, но определено ще е много трудно на гърците да продължат напред.
Теза - антитеза.
Последно кой е фаворитът, че не разбрах.

Мисля да те послушам и да го играя.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
KOPScousers написа:Според мен с оглед на моментната форма на Юнайтед, Олимпиакос ще е фаворита за продължаване, но Юнайтед си е Юнайтед и опита и класата понякога са много по-важни от моментната форма. Според мен може да се стигне до изненада, за това прогнозирам 2:1, но определено ще е много трудно на гърците да продължат напред.
Като почнете да ми ги разтягате едни такива...... Ти гледал ли си мач на Юнайтед в ШЛ тоя сезон ? Гледал ли си поне 5 мача на Олимпиакос, че да ги фаворизираш ? Е така си плямпате, колко да не заспите.

- KOPScousers
- Контакти:
Rofles написа:KOPScousers написа:Според мен с оглед на моментната форма на Юнайтед, Олимпиакос ще е фаворита за продължаване, но Юнайтед си е Юнайтед и опита и класата понякога са много по-важни от моментната форма. Според мен може да се стигне до изненада, за това прогнозирам 2:1, но определено ще е много трудно на гърците да продължат напред.
Като почнете да ми ги разтягате едни такива...... Ти гледал ли си мач на Юнайтед в ШЛ тоя сезон ? Гледал ли си поне 5 мача на Олимпиакос, че да ги фаворизираш ? Е така си плямпате, колко да не заспите.
Гледал съм мач на Юнайтед, победата с 5-0 срещу Леверкузен. Определено в ШЛ играете по-добре отколкото във ВЛ, но въпреки всичко този сезон не сте страшилището, което бяхте за отбори от ранга на Олимпиакос до миналата година. За мен гърците са с по-добри шансове, но въпреки това няма да им бъде лесно.
fr3ak_boy написа:Теза - антитеза.
Последно кой е фаворитът, че не разбрах.![]()
Мисля да те послушам и да го играя.
Фаворит в такива мачове има само на хартия. В тях всичко е възможно, от първата до последната минута. Както казах, за мен гърците са "скрития фаворит" и могат да поднесат изненадата.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.