Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 23 фев 2014 13:23

David Moyes: “It isn’t always the best teams that get to the final in Europe. Liverpool in 2005 gives us hope."

Почва да влиза в час :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 фев 2014 13:24

vasilnv написа:
Rofles написа:
vasilnv написа:
Rofles написа: Най-сериозните спекулации засега са Кроос, Видал, Погба, Кавани, Коща, Гюндоган..

Кажи ми кой от тях ще се навие да дойде, ако не играем в ШЛ?
Коулмън съм го виждал да играе само като десен бек. Не е добра идея да го преквалифицираме в ляв бек.

Аз ли да ти кажа ? Питай медиите, които постоянно пишат за тях : ). Нищо не пречи на Коулмън да бъде преквалифициран.

Шоу отляво е една идея по-добре от Коулмън. Най-малкото е свикнал да си играе там.
Всъщност шанса да дойдат Погба, Видал, Кроос и т.н е такъв, какъвто е и на Струутман :lol:

Какво не харесваш на Коноплянка? Чудесно се движи с топката, обича рязко да сменя посоката, да влиза навътре. И центрирането му не е лошо.
Лятото обаче е задължително да се намери ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ! Карик е стар вече и не може да изнесе цял сезон на тази позиция. Джоунс е скаран с техниката и пасовете. Той си е типичен ЦЗ. Може и Фелайни да се пробва за дефанзивен халф, но така се губят атакуващите му качества.

Фелайни и Карик и двамата играха вчера с дефанзивни функции, Карик естествено една идея повече, но Фелата попринцип беше казал, че му е най-добре като деф. халф. По-скоро трябва да намерим човек, който да му партнира в центъра най-добрите избори са Кроос и Гюндоган и пак казвам.. Пауъл.. За Коноплянка.. поредния медиен надут балон, който с нищо не се е доказал. Само клипчетата от тубата не стигат. Има опит в Европа, но с отбора на Днипро, които не са нищо особено и най-вече в ЛЕ. Украинското първенство не е мярка за качество. Той може ще напусне лятото особено ако се запази лошата обстановка в страната, но не искам да идва при нас. Предпочитам 20млн отгоре, но за Ройс примерно..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 фев 2014 13:25

MuFc1878 написа:
David Moyes: “It isn’t always the best teams that get to the final in Europe. Liverpool in 2005 gives us hope."

Ливърпул, Челси, Интер.. : )
Изображение[/center]

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 фев 2014 13:26

MuFc1878 написа:

Трябваше зимата да се мисли за това! И все пак, вярвам че може да вземем ШЛ!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 фев 2014 13:29

Rofles написа:За Коноплянка.. поредния медиен надут балон, който с нищо не се е доказал. Само клипчетата от тубата не стигат. Има опит в Европа, но с отбора на Днипро, които не са нищо особено и най-вече в ЛЕ. Украинското първенство не е мярка за качество. Той може ще напусне лятото особено ако се запази лошата обстановка в страната, но не искам да идва при нас. Предпочитам 20млн отгоре, но за Ройс примерно..

Гледах го в мача с Тотнъм и ми хареса много. Направи защитниците им да си говорят сами. :mrgreen:

Бях чел някъде, че през 2015 победителят в ЛЕ ще може да играе в ШЛ. Дали е вярно, не знам :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 фев 2014 13:30

vasilnv написа:Бях чел някъде, че през 2015 победителят в ЛЕ ще може да играе в ШЛ. Дали е вярно, не знам :lol:

Без такива! Още тоя сезон да печелим ШЛ и да се приключва 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 фев 2014 15:17

MuFc1878 написа:Дано използваме Кагава, за да доведем някой от Дортмунд. Вижда се, че няма да разчитат на него. За мен не адаптацията към първенството, колкото до адаптацията в самия клуб. Така и не успя за вече 2 сезона да покаже нещо позитивно. Дали бе взет за ляво крило е абсурдно да се твърди.....

Колкото и да ни е неприятно,но истината е че Шинжди Кагава не успя да се адаптира адекватно към действителността в Манчестър Юнайтед и стандартите във Висшата лига.
Жалко,че още първоначално сър Алекс започна да го налага в коренно различна роля,след това дойде и контузията в коляното...завърна се,но така и не успя да покаже нещо по-различно и ефективно в своята игра.Този сезон имаше няколко проблясъка,но като цяло отново си личи липсата на самочувствие и дори агресивност в неговите действия!

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 23 фев 2014 16:49

Бони от Суонзи е ебати играча..

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 фев 2014 16:52

Как смятате, че Мойс ще противодейства на тактиката на Ливърпул? Както виждате залагат на преса още в полето на противника и често това дава резултат. Арсенал бе разбит по подобен начин :?

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 фев 2014 16:57

MuFc1878 написа:Как смятате, че Мойс ще противодейства на тактиката на Ливърпул? Както виждате залагат на преса още в полето на противника и често това дава резултат. Арсенал бе разбит по подобен начин :?

Ще поживеем, ще видим. : )
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”