Черно море - Литекс - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Литекс

Мнениеот ShooterMan » 23 фев 2014 02:14

Абе ако Гонзо не обърка местата на наличните 11 опитни играчи не виждам как Литекс ще ни бие,няма начин просто.Супер важното е Бакари,зад него Божилов,това е,а Дани Г и Еденилсон - отзад,останалите да ги върти както си иска.А,впрочем не виждам защо говорят някои за Сашко Попов.Както на контролата със сламарите,така и вчера ми направи супер добро впечатление.За разлика от другите юноши е агресивен,влиза здраво в единоборствата,а и върши фаловете навреме преди да тръгнат опасните атаки и контри....не спрял добре топката няколко пъти...сякаш дървото Паланков я спира а?Сашко има потенциал за развиване,познават се веднага сърцатите играчи...Шабленския беше точно такъв на 17,но си е доста по-здрав и ръстов,но пък Сашко е страшно повратлив и подвижен и има данните да стане много добър дефанзивен халф.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 23 фев 2014 07:18

urkoto написа:
dr_jekyll написа:Схемата е ясна, утре Литекс падат от Берое, след това бият Черно море! Имам вътрешно предчувствие, все пак Берое е по-атрактивен от финансова гледна точка!

По-абсурден пост не бях чел в този форум, честито, печелиш първото място в категорията филмар на годината.

Филмарите ставаме двама и на мен същото ми се върти в главата :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 23 фев 2014 08:57

ФутболистКите на нашия отбор играя без никакво желание и мотивация, затова е напълно логи4но да загубим този ма4. Дано ни опровергаят, ама надали. Като не ти се работи, марш на улицата, по принцип е така в живота, тези нали все пак се водят професионалисти. Щом и такъв талант като Китанов е демотивиран и се лигави, какво да говорим пове4е. Ако вси4ко е 4естно и нормално в този двубой, резултата е нещо от сорта на 0-2, 0-3, за съжаление...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 23 фев 2014 09:03

Според мен Литекс ще вземе този мач 1:2 0:1

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 23 фев 2014 11:06

В началото след загубата от Гоце Делчев някой беше писал,че са легнали и тогава се зачудих защо и за какво да лягат....но след това и аз се замислих,че може точно,за да влезе Берое в седмицата,не че ще има голяма разлика кой от двата ще е,все няма да мръднат повече от 6тото място ми се струва
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 фев 2014 15:31

Истината е ,че Ч.море искаха да загубят мача в Г.Делчев, заради подигравката на собствениците с отбора.Иначе тези 3 точки на Пирин не им трябваха,защото и на теория вече са изпаднали.Що се отнася за някаква връзка да пускат Берое в седмицата,то няма как да стане,защото няма как Берое да вземат мача в Ловеч.Литекс няма интерес да лягат на Берое и ще си ги бият от воле.
Това което е ясно,че Ч.море ще завършат Първенството на 7мо място и може би нищо няма да прибавят към сегашните си 40 точки до края.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 фев 2014 15:38

Sole написа:Истината е ,че Ч.море искаха да загубят мача в Г.Делчев, заради подигравката на собствениците с отбора.Иначе тези 3 точки на Пирин не им трябваха,защото и на теория вече са изпаднали.Що се отнася за някаква връзка да пускат Берое в седмицата,то няма как да стане,защото няма как Берое да вземат мача в Ловеч.Литекс няма интерес да лягат на Берое и ще си ги бият от воле.
Това което е ясно,че Ч.море ще завършат Първенството на 7мо място и може би нищо няма да прибавят към сегашните си 40 точки до края.

Няма ли нищо да прибавят.Така ти се иска нали?Аз мисля пък ще имаме повече от 40т. :mrgreen:

tralantino
Контакти:

Мнениеот tralantino » 23 фев 2014 16:29

qnko_diviq написа:Нивата във Варна няма превземане, а и Гонзо ще ги насъска.Даже прогнозирам победа за Тичаа !

"Нивата" няма нищо общо с качествата на тези, които тичат върху нея... Ха дано! :)

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 23 фев 2014 16:33

тея, които ми говорят за ниви, да си пуснат мача на Ловеч в момента и да видят какво е нива. Да ви го начукам в тъпите кратуни.

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 23 фев 2014 17:44

Поне сега ще се приключи с темата кой е легнал,дали е легнал и т.н....но,както казах дали Черно море или Берое ще са в 7цата в момента няма никакво значение...Черно море ще завършат максимум на 6то място,същото щеше да стори и Берое,ако се бяха класирали
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Върни се в “Черно море”