XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец, 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- botevbeerboys
- Контакти:
Re: XXIV кръг, "Ботев" Пд - Лудогорец
.....и нека по-добрия отбор победи(разбирай Ботев) 

аз предвиждам здрав мач, невиждана публика и победа за Ботев. Не питайте с какви аргументи, но ще вдигнем Коматево и ще победим най-добрия отбор в бг за последните 20 години
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
- Черният козел
- Контакти:
До вчера бях убеден,че Ботев ще победи.Обаче като слушам Мърьо,вече не.Сега не били сработени,може да духа вятър,топло е за сезона,затова 1Х 

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
sandi74 написа:Дербито на кръга,дано стане хубав мач и нека по-добрият отбор победи.
Този път не говориш с факти- ДЕРБИ е мач между тимове в първата шестица, навсякъде по света е така.Отборът с най-скъпото седмо място в историята на българския футбол няма как да претендира за ДЕРБИ в какъвто и да е мач, разбира се изключваме дербито на България.Вземи си поука за неточностите.
- bulgaro
- Контакти:
Циганетата сън не спят от вълнение за мач на Ботев, безценно
Умерен песимист съм, равенството би било успех.

Умерен песимист съм, равенството би било успех.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
-
- Контакти:
Наистина циганетата от столипиново много ни завиждат!Относно мача-1Х2-троен от всякъде!
Турци, вижте класирането, разликата в точките, българското ни самосъзнание и после говорете за завист.
Успех на българите в мача.
Успех на българите в мача.
- Raoul_Duke
Мишкотините от сметището зад ВСИ пак не са спали от мъка. Що така бе, небългари? Нямате ли казани за ровичкане, нямате ли гуми за горене...
Тва сервитьорче кукуку сигурно вече си е свършил работата в Комунала и е преварил другото сиган
Дано поне е намерил два лева несретника, та да закърпи бюджета за следващата седмица 

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

- D.Georgiev
- Контакти:
Не вярвам на информацията, че ще има само една промяна в стартовия състав. Не знам от кой вестник е цитирано това, но не ми изглежда достоверно. Доколкото познавам Стоев ще излезем 5-6 титуляра, основно в дефанзивен план (+Марселиньо), ще започнем с едно титлярно крило (вероятно Мисиджан), на десния фланг ще започне Луму или Абало. В атака вероятно ще започнем с Кишада (няма да се изненадам и на Платини - в последната контрола загатна че навлиза във форма). Та, моята прогноза за стартовите единадесет:
Стоянов - Кайсара, Моци, Барт (Мантула), Шоко - Дяков, Ешпиньо - Мисиджан, Марселиньо, Абало (Луму) - Кишада (Платини)
Стоянов - Кайсара, Моци, Барт (Мантула), Шоко - Дяков, Ешпиньо - Мисиджан, Марселиньо, Абало (Луму) - Кишада (Платини)

В досегашните три сблъсъка с Лудогорец в А група Ботев не е спечелил нито един - допусна две загуби и един път завърши наравно. И не само че не е стигнал до трите точки, но не е успял да порази противниковата врата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]