gzagorov написа:vaskonti написа:gzagorov написа:Red joker написа:...казвам,че са ви ощетили,ти пак не си доволен...е нема угодия
Мене специално в този мач не са ме ощетили с нищо, понеже не аз играх.
Аз още не мога да разбера защо трябва да има угодия, като говоря да помислим малко логически.
Защо бяха изгонени двама играчи на "белите" след 90-та минута; кой отбор може да вкара за 60 секунди, колкото реално се игра, пък ако ще и с 5-ма играчи повече да играе? Ако съдията искаше да помага на "Левски", защо не даде червените картони в 50-60-та минута, а чак след 90-та? На теория и на практика, би ли могло да помогне някак на "Левски" подобно накъсване на играта в продължението на мача? И всъщност кой мач пропускат наказаните слависти и кой отбор се оказва облагодетелстван от въпросните червени картони?
Смятам, че това са логични въпроси, ама нещо анаглифните очила на някои се оказват само с червени стъкла.
А това, че повече от половината продължение се игра в и около наказателното поле на Левски брои ли се? Нали помниш, че Славия биха няколко корнера и нарушения? Това време редно ли е да се приспада от 5-те минути? Те трябва да текат само когато Левски владее топката ли? Или може би когато я владее в половината на Славия, така е най-добре, нали?
Имаш предвид, че повече от половината продължение се лежа в и около... Няма значение, не помня някъде да съм атакувал съдията за отсъжданията му. Написах просто, че тези бавения на играта, включително и заради двата червени картона, по никакъв начин не помогнаха и не биха могли да помогнат, дори чисто теоретично, на "Левски". С това, последното - за червените картони, съгласен ли си?
Ами не, не искам това да кажа. Славия изпълни 3 ъглови удара един след друг, а преди това едно нарушение, при което също центрираха. Ако заедно с това бяха и лежали 2-3 минути, значи цялото продължение щеше да се е играло във вашата половина, а това очевидно не беше така. Никой не ви е виновен, че оставихте белите да спечелят поне 3 минути с тези статични положения.
Това с картоните щеше да ви помогне ако бяха дадени в 80 минута. Само че втория картон беше даден по средата на продължението, но пък първия картон беше меко казано пресилен - по същия критерии Гаджев отдавна трябваше да е под душовете, при това не само сега, ами във всеки мач.
А и в крайна сметка не можеш да виниш Славия, че бавят играта - да ти припомням ли същия този Петков как го правеше когато ви изнася докато беше на вашата врата? Но тогава не се оплаквахте, нали?