ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Мнениеот hijack1 » 22 фев 2014 10:50

То е ясно, че тия въобще си нямат понятие от отбора. Преди мача уж в някоя от медиите им пишеше, че трябва да се внимава за Дани Абало :lol: Иначе от всичките бразилци само Марселиньо както споменах и Кайсара са с първостепенно значение за отбора.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 фев 2014 11:29

hijack1 написа:То е ясно, че тия въобще си нямат понятие от отбора. Преди мача уж в някоя от медиите им пишеше, че трябва да се внимава за Дани Абало :lol: Иначе от всичките бразилци само Марселиньо както споменах и Кайсара са с първостепенно значение за отбора.

Да де!Това имам в предвид и аз!Не съм останал с впечетление,че бразилците са водещи в отбора ви!Затова и изкоментирах "анализа" на г-на от Италия.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 22 фев 2014 11:58

D.Georgiev написа:
bobonikolov написа:Ами добрата атака беше тази, при която ви хванаха на контра футболист на Лацио стигна до топката почти на аутлинията и успя да я върне точно на границата на вратарското поле, обаче там друг футболист на Лацио ( не помня дали беше Клозе) се размина с нея. Иначе резултата ставаше друг.

Ако това е била "много добра атака", то тогава ние сме били просто феноменални в мача. Ако обаче не беше гредата, ако не се беше подхлъзнал Кишада, ако Дяков беше изпълнил сериозно... ако, ако, ако, ама няма. Това е положението. А специално това положение беше комично и Клозе не се размина, а беше затворен. Абсолютно безидеен "Лацио", това в Италия не го отричат, но ти...

АМи АКО беше прочел попредишният ми коментар щеше да видиш, че и аз съм на мнение, че този Лацио нищо не игра и, че не е онзи Лацио от преди няколко години.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 22 фев 2014 14:17

Ами и Лудогорец не е онзи Лудогорец от преди няколко години… Цаката е да си на ниво при сблъсъка, не ме интересува какво е било преди години. Важното е какво е сега :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 фев 2014 22:29

Собственикът на Лацио Клаудио Лотито беше бесен след края на мача с Лудогорец в Лига Европа. Бизнесменът влетя в съблекалнята малко след последния съдийски сигнал, видя "7 дни спорт". Босът остана вътре около 15 минути и чете здраво конско на Клозе и компания. Това определено забави играчите и те излязоха в минорно настроение.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2014 22:32

Parmalat написа:Собственикът на Лацио Клаудио Лотито беше бесен след края на мача с Лудогорец в Лига Европа. Бизнесменът влетя в съблекалнята малко след последния съдийски сигнал, видя "7 дни спорт". Босът остана вътре около 15 минути и чете здраво конско на Клозе и компания. Това определено забави играчите и те излязоха в минорно настроение.

:lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 фев 2014 22:44

vaskonti написа:
Parmalat написа:Собственикът на Лацио Клаудио Лотито беше бесен след края на мача с Лудогорец в Лига Европа. Бизнесменът влетя в съблекалнята малко след последния съдийски сигнал, видя "7 дни спорт". Босът остана вътре около 15 минути и чете здраво конско на Клозе и компания. Това определено забави играчите и те излязоха в минорно настроение.

:lol:

дебнат хората :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 фев 2014 22:51

Бяхме по-добрият отбор!
Малко след края на прякото излъчване гледах срещата и по "Ал Джазира" с кето просто затвърдих впечатлението си.
Коментаторът беше по-емоционален от нашенеца и определено харесваше изявите на Лудогорци.
Влязохме във двубоя малко хлъзгави и инертни, но дори и с тези кусури изглеждахме по-добре от великия Лацио.
Гледаха ни от близо и каточели ни дебнеха на контра....!!! Нашите обаче не атакуваха, а на солидни порции се придвижваха вкупом с по 20-30 метра напред /назад, като търсеха позиция от около 20 метра за да обстрелват вратата.
Това предотврати възможноста да се разкъсат отделните звена от схемата и напрактика превърна мисията на Лацио за бързи пробиви в безмислена.
Като прибавим към объркването в намеренията на Лациалите и ниската им техническа форма в настоящия момент, отиграванията им далеч не оправдаваха заявения статут на фаворит в този двубой!!!
В един от форумите на Лацио техен фен след десетата минута възкликна: Аз ли не съм добре или тези със зелените екипи играят, както желаехме ние от нашите?!!.... Дано нашите са облекли зелени екипи...Дано!!!
Слабичко игра Кейсара. Струва ми се че Мишо Александров покриваше неговата зона ( Може да е имало някаква луда идея Кейсара да изпълнява функции на десен халфбек).
Въобще по десния фланг бяхме малко "странни" и добре, че Лацио не познават друг вариант освен атака през центъра с Клозе.
Ако това са стойностите на Лацио, не е истина ако Лудогорец успее да разкрие своите?!
На "българските Лациали" ще споделя, че да си фен на Лудогорец в наше време си е изключително приятно и удобно дори да не е за тяхна сметка.
... Но така е - Всеки избира сам съдбата си - аз избрах да съм щастлив и горд и с Лудогорец ми се получава!
........Обаче!!!! Нямаме равностойни резерви!!! ..... Няма......

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 фев 2014 23:15

volf написа:Бяхме по-добрият отбор!
Малко след края на прякото излъчване гледах срещата и по "Ал Джазира" с кето просто затвърдих впечатлението си.
Коментаторът беше по-емоционален от нашенеца и определено харесваше изявите на Лудогорци.
Влязохме във двубоя малко хлъзгави и инертни, но дори и с тези кусури изглеждахме по-добре от великия Лацио.
Гледаха ни от близо и каточели ни дебнеха на контра....!!! Нашите обаче не атакуваха, а на солидни порции се придвижваха вкупом с по 20-30 метра напред /назад, като търсеха позиция от около 20 метра за да обстрелват вратата.
Това предотврати възможноста да се разкъсат отделните звена от схемата и напрактика превърна мисията на Лацио за бързи пробиви в безмислена.
Като прибавим към объркването в намеренията на Лациалите и ниската им техническа форма в настоящия момент, отиграванията им далеч не оправдаваха заявения статут на фаворит в този двубой!!!
В един от форумите на Лацио техен фен след десетата минута възкликна: Аз ли не съм добре или тези със зелените екипи играят, както желаехме ние от нашите?!!.... Дано нашите са облекли зелени екипи...Дано!!!
Слабичко игра Кейсара. Струва ми се че Мишо Александров покриваше неговата зона ( Може да е имало някаква луда идея Кейсара да изпълнява функции на десен халфбек).
Въобще по десния фланг бяхме малко "странни" и добре, че Лацио не познават друг вариант освен атака през центъра с Клозе.
Ако това са стойностите на Лацио, не е истина ако Лудогорец успее да разкрие своите?!
На "българските Лациали" ще споделя, че да си фен на Лудогорец в наше време си е изключително приятно и удобно дори да не е за тяхна сметка.
... Но така е - Всеки избира сам съдбата си - аз избрах да съм щастлив и горд и с Лудогорец ми се получава!
........Обаче!!!! Нямаме равностойни резерви!!! ..... Няма......

На мен ми хареса как влязоха Ешпиньо и Кишада в мача.Португалецът спаси гол от голинията като изби с глава,а бразилеца подминаваше италиаците като колчета.Според мен Кишада трябваше да се появи по-рано.Много е бърз и създаде доста проблеми на Лацио.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 фев 2014 23:17

volf написа:Нашите обаче не атакуваха, а на солидни порции се придвижваха вкупом с по 20-30 метра напред /назад, като търсеха позиция от около 20 метра за да обстрелват вратата.

Да, това беше интересно. И голът на Безяк, и гредата на Марсо, и изстрелът на Мишо бяха все сравнително далечни стрелби, силни и бързи и доста точни. Нещо, което не съм свикнал да виждам в Лудогорец. Повечето ни положения преди бяха с подаване от края на терена, успоредно на голлинията или под малък ъгъл и засичане във вратата от близко разстояние. Сега Лацио имаха две подобни положения, които не сработиха. В предишни техни мачове гледах, че това често се опитваха да го правят и то доста еднотипно.
Интересно с какви идеи ще излязат отборите в София.

Относно чудото Владо Стоянов - мисля, че принос може да има и треньорът на вратарите. По времето на Петев ми се струваше, че треньорът на вратарите е слабо звено. Защото все не можехме да случим на вратар, което не можеше да е само заради подпора им. А този сега гледам, че доста ги тормози на тренировка и има подход. Отделно от това е и безспорният талант на Владо, но е попаднал в добри ръце.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”