Левски - Славия / А група - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT
Няма да споря, но повтарям тезата си-второто аз видях добри неща и този отбор има сериозен потенциал. Което ще се види съвсем скоро!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Спокойно момчета...звездата Рамос се завръща
) ...с него Левски ще дигне поне две класи отгоре.
Да се чуди човек кой да напсува първи ...Борат ли , мазния косъм ли , Сухия ли ?
Старт на шампионата...съперник е умрелата Славия , публиката е изпълнила стадиона ...и накрая излиза Мокрия и не може да обясни защо Левски играл лежерно цяло полувреме. Фарс и явно абдикиране от целта- шампионска титла.

Да се чуди човек кой да напсува първи ...Борат ли , мазния косъм ли , Сухия ли ?
Старт на шампионата...съперник е умрелата Славия , публиката е изпълнила стадиона ...и накрая излиза Мокрия и не може да обясни защо Левски играл лежерно цяло полувреме. Фарс и явно абдикиране от целта- шампионска титла.
Последна промяна от zlobul на 22 фев 2014 22:27, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Der Schmarotzer
- Контакти:
sin4ec написа:Der Schmarotzer написа:Има няколко неща за мача, които задължително трябва да се кажат: 1. Сухия НЕ става за треньор на Левски!!! 2. Сухия НЕ става за треньор на Левски!!! 3. Ганьо да спре да приказва простотии!
Сега относно самия мач: Сухия да си заминава веднага, може и на баня!!!
Аз бях раздвоен за Сухия. Винаги съм имал съмнения за него, но от друга страна ни извади от лайната и налага малките. Обаче днес везните се люшнаха в едната посока. Съгласен съм, че вината за хикса е изцяло негова. Но не съм съгласен с анализа ти, освен за Тигъра. Никакъв въздух не сме свършили в 60, че и в 90 минута. Не е там работата.
А в страха. Орачев трябваше да играе вляво, а на Ангелов със закон да се забрани да е централен! Старокин ще е 10 пъти по-полезен като ляво крило от Деко, но беше забит на пост, на който не може да играе-и сам го е казвал, и годините го доказаха!
Последните минути вместо да натикат отбора на Славия в тяхното наказателно поле, те им предоставиха инициативата и това е в минутите, когато беше решаващо как ще завърши мача. Според теб това израз на какво е - да нямаш нито физически, нито психически сили да упражниш натиск последните минути на мач, който задължително трябва да спечелиш. С коя от констатациите ми относно отделните играчи не си съгласен? Част от тези, които могат да играят не играха, както ти сам си отбелязал, защото не бяха използвани на поста, на който умеят това, другите защото толкова си могат, а третите като Гаджев, щото още не са се събудили от зимен сън... За Орачев, отдавна съм го казал, това момче трябва задължително да е в титулярния състав, Старокин да е в средата на терена, а Бру в самолета за Франция. И трябваше да има шамари след мача, и тях трябваше да ги изяде Гаджев, които да му помогнат да реши окончателно дали ще играе или няма да играе, ако е последното - да се маха. Защото пак в 80 процента от времето само разхождаше фланелката по терена, не си покриваше зоната и с безумните си влизания можеше да е под душовете още първото полувреме.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
sin4ec написа:Няма да споря, но повтарям тезата си-второто аз видях добри неща и този отбор има сериозен потенциал. Което ще се види съвсем скоро!
Това съвсем скоро, какъв период от време, защото загубиш ли шансове за титла и купа, след това ако щеш като Барса да играеш е все тая.
След два месеца почивка и проведена физическа подготовка да не може да ходиш след 60-тата минута е доста странно
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Der Schmarotzer
- Контакти:
sin4ec написа:Няма да споря, но повтарям тезата си-второто аз видях добри неща и този отбор има сериозен потенциал. Което ще се види съвсем скоро!
Тук си прав, в отбора има наистина великолепни играчи, но няма треньор, защото ако имахме такъв, истинския потенциал на отбора щеше да се види още в първия мач, а не след няколко, когато вече ще е безвъзвратно късно.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
BadBoy написа:sin4ec написа:Няма да споря, но повтарям тезата си-второто аз видях добри неща и този отбор има сериозен потенциал. Което ще се види съвсем скоро!
Това съвсем скоро, какъв период от време, защото загубиш ли шансове за титла и купа, след това ако щеш като Барса да играеш е все тая.
След два месеца почивка и проведена физическа подготовка да не може да ходиш след 60-тата минута е доста странно
Че той сухия ако можеше да направи добра физическа подготова и Ботев Враца щяха да са като грандовете

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
turbogena написа:W84me написа:Стига сме правили драми! Това е един мач! Двата гола в нашата врата са изцяло по вина на Ангелов, въпреки това имахме достатъчно положения да спечелим, но не успяхме да ги реализираме! Цел трябва да ни е Купата и отстраняване на ФК Цецо Василев!
Честно казано въобще не съм оптимист за мачовете с жълтурците. Ще ги видим и тях утре какво представляват ,но едва ли са по-зле от нас.![]()
Това днеска ни се водеше лек мач. В следващия кръг играем с Локото и след това почват само тежки мачове.
Впрочем и в "Надежда" ще ни е доста трудно...
Последните 3 мача в Надежда са равенства. Това най-вероятно ще е 4-то.
Силно се надявам и НКП да изразят позиция относно тренера. Така не става.
Сухия ли е кондиционен треньор?
Когато в началото на подготовката споделих, че методиката на този Екимов не става и за параолимпийци тук доста колеги ми наскачаха, че съм бил провокатор.
В Спорта и частност футбола всичко е на основа физическа подготовка.
Спомнете си в първото си интервю Чмовш какво каза и му беше достатъчно да тренира 2-3 пъти за да стигне до този извод.
Когато в началото на подготовката споделих, че методиката на този Екимов не става и за параолимпийци тук доста колеги ми наскачаха, че съм бил провокатор.
В Спорта и частност футбола всичко е на основа физическа подготовка.
Спомнете си в първото си интервю Чмовш какво каза и му беше достатъчно да тренира 2-3 пъти за да стигне до този извод.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Der Schmarotzer написа:sin4ec написа:Няма да споря, но повтарям тезата си-второто аз видях добри неща и този отбор има сериозен потенциал. Което ще се види съвсем скоро!
Тук си прав, в отбора има наистина великолепни играчи, но няма треньор, защото ако имахме такъв, истинския потенциал на отбора щеше да се види още в първия мач, а не след няколко, когато вече ще е безвъзвратно късно.
Интересно, и кои са тези "наистина великолепни играчи"...?
Двама дисциплинарно уволнени и останалите свободни агенти, като общото е, че всичките пристигат в Левски с уточнението, че не са играли от 5-6 месеца до година, ама видиш ли тренирали сами и били в форма...
Хората не напразно са казали : " От пръдня боя не става!"...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...