Мнениеот ivo55 » 22 фев 2014 22:14
Нищо кой знае какво не е станало.
Божинов ако играе така, ще го бъде. Има най-важното във футбола - характер. Но е в много слаба форма. Не може да уцели врата от 5 метра от 3 опита ... Трябват му тренировки и мачове. и отборен дух, че в тоя мач игра много егоистино. И е забравил правилото за засада. Мисля, че би рекорда на Спас Делев за най-много засади. Очевидно е излязъл извън всякакъв ритъм. Поне половин година ще вдига нивото. Ако е сериозен в трренировките и не пиянства. И ако не го емнете.
Чмовш ... мнооого бавен. Много. Има ръст, има физика, май и характер има, ама е мнооого бавен. Ще стане ясно още след два кръга.
Крумов, много притеснен за играч на такава възраст. Няколко пъти не можа да овладее елементарни топки. На два пъти му се замота топката в краката и излезе в тъч. Дано да е бил притеснен заради дебюта, а не да е липса на технически умения. Иначе много добър фаул. Ако вкара още един, направо да Ви става щатен изпълнител.
Миро Иванов и Станилсва Ангелов са напълно свършили с футбола. И двата гола ги пишете на сметката на Пелето.
Макриев ми хараса как се включи, благодарение на него навряхте Слабия в наказателното. Само да свали 4-5 килограма, че е като жилищен блок.
Урсулааа ... малиии как дразни тоя. Можете да си представите, макар и цесекар като мен, макар и умерен, ми къса нервите. И как изприпка накрая. Гнус. Да видите какво сме чувствали като играеше за Вас. Тогава Ви харесваше. Тоя човек разваля футбола и уикенда на много хора.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!