Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wolf » 22 фев 2014 21:44

suareshampion написа:Кофти резултати от днес .На циганина му дадоха пак 5 минути и за мен имаше нарушение при гола .Тери атакува лошо с крака напред ,вратаря на Евъртън.
Дано поне манафите и тотнъм не бият а ние да бием ,за да сме по спокойни за топ 4 ..

Манафите биха, ама ти въобще броиш ли ги? На 11 точки са от нас

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 фев 2014 21:53

всички биха днес,дано утре и ние да победим,за да държим разликата зад нас и да не изоставаме от челното трио.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 фев 2014 21:54

wolf написа:
suareshampion написа:Кофти резултати от днес .На циганина му дадоха пак 5 минути и за мен имаше нарушение при гола .Тери атакува лошо с крака напред ,вратаря на Евъртън.
Дано поне манафите и тотнъм не бият а ние да бием ,за да сме по спокойни за топ 4 ..

Конкурента за Топ4 е Тотнъм!
Но според мен трябва да се целим в Топ3,защото представете си,че Юнайтед триумфира в ШЛ... :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 22 фев 2014 22:01

HoUs4oOL написа:
wolf написа:

Но според мен трябва да се целим в Топ3,защото представете си,че Юнайтед триумфира в ШЛ... :?

Да колкото ние ще направим требъл този сезон :mrgreen: Мата не може да играе в ШЛ, така че след Олимпиакос, Юнайтед най - вероятно ще отпадне.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 фев 2014 22:08

HoUs4oOL написа:
wolf написа:

Аха, а Леверкузен ще вземе титлата в Германия тоя сезон.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 фев 2014 23:15

wolf написа:Е ти лятото колко крила мислиш ще съберем?

Ами поне едно, ама истинско!
Аз така мога и 5 бека да ти изброя, но това значи ли, че има някой, дето да става...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 фев 2014 02:59

venomcho написа:

Аз така мога и 5 бека да ти изброя, но това значи ли, че има някой, дето да става...

Коноплянка голяма класа няма що. Браво бе, като искаш крила поне искай доказани истински крила.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 фев 2014 07:29

Според мен основния ни конкурент в момента е Тотнъм, тъй като Евертън и Юнайтед са 8 точки от нас, а ако си вземем мача ще са на 11, докато Тотнъм са само на 3. Този кръг те гостуват на Норич и при положение, че са най-силния гост в Англия не мисля, че ще имат затруднения да вземат мача, така че за нас става задължителен мача със Суонзи!!! Следващите ни 3 мача са със Саутхямтън, Съндърланд и Юнайтед, което не е кой знае колко тежка програма като се има впредвид тяхната, която е Кардиф, Челси и Арсенал. След това ние имаме мач с Кардиф, а те със Саутхямтън. А след това играем с тях, което ще рече, че до тогава трябва да имаме осигурена преднина от поне 5 точки за да сме спокойни, че дори и да загубим ще сме пред тях, а не да имам 3 или по-малко точки пренина и да сме опряни до стената. А пък ако имаме вече сериозна преднина преди този мач чак тогава можем да мислим за нещо повече от 4-то място, но не и по-рано!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 фев 2014 09:38

wolf написа:
venomcho написа:

Коноплянка голяма класа няма що. Браво бе, като искаш крила поне искай доказани истински крила.

Абсолютно, за парите си е класа. Я да чуем твоите варианти за "доказани истински" крила, ама за под 10мил, щото тва не е Фифата... аа може би Адам Джонсън :roll:

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 23 фев 2014 11:41

Alonso_Massa написа:Според мен основния ни конкурент в момента е Тотнъм, тъй като Евертън и Юнайтед са 8 точки от нас, а ако си вземем мача ще са на 11, докато Тотнъм са само на 3.

Евъртън са с мач по - малко ;)

Доколкото разбрах нашият мач със Съндърланд също е отменен заради участието им в FA Cup.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”